woensdag 26 juli 2023

pannakooi

 

Pannakooi Premium 7.5x15m met hockeyslagplanken en basketbal. Tevens is deze pannakooi voorzien van een netoverdekking.

Pannakooi kopen? 
Vraag dan ook een offerte aan bij SKWShop uit Groningen. We leveren, plaatsen en monteren pannakooien door heel Nederland en België en de laatst tijd ook in Duitsland.

Van standaard pannakooi tot speciaal maatwerk
Voor ieder vraagstuk en ieder plein een passende pannakooi. Al onze oplossingen zijn vandalisme- en geluidsarm. En... op onze Premiumserie geven we bijna altijd de laagste prijsgarantie. Naast pannakooien hebben we een veel breder assortiment, SKWShop is totaal inrichter van de buitenruimte en voor onze plein- en straat sport artikelen, waaronder ook basketbalpalen, buiten fitnesstoestellen, calisthenics en meer, kiezen  we ervoor om onze prijzen scherp te houden.

Sporten is gezond, sporten draagt bij aan socialisatie en integratie en voor deze generatie jeugd, kinderen draagt dit bij aan het bestrijden van bewegingsarmoede.

Pannakooi op maat!
Onze Premiumserie pannavelden en pannakooien  zijn in bijna iedere afmeting leverbaar, wandhoogtes tot maar liefst 5 meter en alhoewel wij bijna altijd een goed gelegde tegelvloer als ondergrond adviseren: geen onderhoud, duurzaam en voordelig en een goede balstuit. Maar ook voor andere speelvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Van kunstgras, een rubberen gietvloer en waterdoorlatend beton.

Naast voetbal en basketbal kunnen we uw pannakooi ook voorzien van uitneembare multisportpalen met grondkokers en deksels, zodat u ook kunt volleyballen en badminton kunt spelen.


Enkele voorbeelden

Pannakooi - voetbalkooi 10 x20m met kunstgras en het logo van Rapper Boef ingelegd


Pannaveldje 4x6m geplaatst bop tegelvloer


Pannakooi - pannaveld 7.5 x 15m op asfalt voorzien van vloercoating en belijningen


U ziet het, bijna alles is mogelijk. Van eenvoudig klein pannaveldje tot pannakooien met basketbal en grote voetbalkooien. Voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

We informeren u graag
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag over onze mogelijkheden. Pannasoccer is nog altijd razend populair en een pannakooi is een veilige plek om te spelen. Geen bal op de weg en geen overlast.
En ook voor een ronde pannakooi bent u bij ons aan het juiste adres. Onze pannakooi Match, wedstrijdformaat met een diameter van 6 meter. Geschikt als permanente pannakooi en als mobiele voor evenementen e.d.


Onze ronde pannakooi Match, in diverse uitvoeringen (wandhoogtes) leverbaar. Verzinkt of in een ral kleur (of combinatie van kleuren zoals op de afbeelding) leverbaar

SKWShop.nl - Buiten de sterkste!
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


M: info@skwshop.nl
T: *(0)502806970
Maatwerk pannakooi 7.5 x 15m op het dak van een schoolGeen opmerkingen:

Een reactie posten