dinsdag 8 augustus 2023

Parkbanken van kunststof

 

Parkbanken model Canvas. Rotvrij, duurzaam, milieuvriendelijk en geen splintervorming. Ook leverbaar met rugleuning

De nadruk komt op alle vlakken steeds meer op het milieu te liggen, recyclen is het woord. Of het nu gaat om blikjes-inzameling, plastic flessen en het reduceren van verpakkingen. En dit is vanzelfsprekend een goede trend. Reduce, recycle, re-use. Cradle to Cradle-principe.


Kunststof parkbanken en picknicksets. Goed voor uw imago, goed voor het milieu en ook nog eens goed voor uw portemonnee. 


Parkbanken van kunststof 

Onze parkbanken van kunststof passen precies in dit plaatje, geproduceerd van 100% regeneraat en zelf ook weer voor 100% recyclebaar. Deze parkbanken en picknicksets voor de openbare- en semi-openbare ruimtes zijn door en door gekleurd, geen rot, grafitti-proof, geen splintervorming en bijzonder degelijk en duurzaam.Een uitstekende keuze voor u als gemeente of bedrijf om te laten zien dat u milieu en duurzaamheid belangrijk vindt.


Kunststof parkbank Canvas Curved


Zeer veel modellen en uitvoeringen

We hebben een zeer ruim assortiment. Parkbanken met rugleuning, parkbanken zonder rugleuning en diverse modellen picknicksets. Daarnaast leveren we deze parkbanken en picknicksets in diverse kleuren en kleurstellingen.
Picknicktafel - picknickset Oslo, ook uitgevoerd in sand-beige. Deze is het meest verkocht op scholen.


De bankvoeten van de parkbanken en picknicktafel -voeten zijn altijd zwart en voor de zitting, leuning en het tafelblad heeft u de keuze uit:
  • grijs
  • zwart
  • bruin
  • groen
  • sand-beige
Zeer stevig
De zitplanken van deze meubelen zijn verstevigd met stalen strippen zodat deze niet doorbuigen.

Geen onderhoud
Omdat vuil en water nauwelijks vat op deze meubelen krijgen zijn ze desgewenst zeer eenvoudig te reinigen. Massief regeneraat, dus ook geen rot en splintervorming,

Voordelig
In verhouding tot ander park- straatmeubilair zijn deze picknicksets en parkbanken ook nog eens verrassend voordelig. En gezien de duurzaamheid, de extreem lange levensduur, ook nog een geld besparend.
Dus nogmaals: goed voor uw imago, goed voor het milieu en ook nog eens goed voor uw portemonnee. 

Plaatsing
Deze parkbanken en picknicksets zijn eenvoudig te plaatsen en desgewenst aan het maaiveld te verankeren, alhoewel dat meestal niet nodig is. Zeker voor de picknicksets geldt dat deze zwaar genoeg zijn om los te plaatsen.


Design kunststof picknicktafel model Matrix, als het ook gewoon mooi mag zijn.
Van deze serie zijn ook parkbanken leverbaar.

Parkbank of picknickset kopen?
Overweeg dan eens serieus onze lijn van massief regeneraat. U krijg hier gegarandeerd geen spijt van.


SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte


Official dealer Govaplast

1 van de 3 officiële dealers van Govaplast in Nederland. En daar zijn we best trots op.

Vragen?
Bel of mail ons dan, we informeren u graag.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970
Kunststof parkbank Bonn afgebeeld in sand-beige. Samen met parkbank Londen het meest verkochte model. Deze parkbank is ook zonder rugleuning leverbaar. Een echte prijspakker onder het parkmeubilair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten