woensdag 24 januari 2024

Duurzame Picknicksets

 

Drie picknicktafels - picknicksets model Matrix op een rij. Deze staan in Lelystad


Op zoek naar picknicksets voor uw buiten?
Kies voor een milieuvriendelijke, onderhoudsvrije en volledig recyclebare keuze voor buitenplezier in openbare ruimtes, speel- en schoolpleinen

Picknicken is niet alleen een heerlijke manier om van de natuur te genieten, maar het kan ook een positieve impact hebben op de omgeving. In dit licht zijn duurzame opties zoals de Matrix Picknickset en de Canvas Picknickset bijzonder relevant, omdat ze zijn gemaakt van massief regeneraat en recyclebaar materiaal. Laten we in deze blog dieper ingaan op deze milieuvriendelijke, onderhoudsvrije, volledig recyclebare picknicksets en ontdek waarom ze niet alleen ideaal zijn voor openbare ruimtes, maar ook voor speel- en schoolpleinen.


De Matrix picknickset
Duurzaamheid zonder compromissen, perfect voor openbare pleinen, speel- en schoolpleinen

Naast de afgebeeld grijze kleur is deze fraaie picknicktafel ok in diverse andere kleuren leverbaar


Topkwaliteit! De ultieme duurzaamheid
De Matrix picknickset is een lichtend voorbeeld van innovatieve duurzaamheid. Vervaardigd uit massief regeneraat, een materiaal dat zijn oorsprong vindt in gerecyclede grondstoffen, draagt het actief bij aan het verminderen van afval in het milieu. Het feit dat deze picknickset splintervrij en rotvrij is, maakt het niet alleen veilig voor openbare pleinen, maar ook uitermate geschikt voor speel- en schoolpleinen waar kinderen in alle vrijheid kunnen genieten.

De volledige recyclebaarheid van de Matrix Picknickset voegt een extra dimensie toe aan zijn duurzaamheidsprofiel. Na vele jaren van gebruik kan de set eenvoudig worden gerecycled, waardoor de levenscyclus van het materiaal wordt gesloten en een nieuwe cyclus van duurzaamheid begint. Dit maakt de Matrix Picknickset niet alleen een keuze voor het heden maar ook voor de toekomst.


Onze Canvas picknickset
Stijlvol genieten, ook een aanwinst voor ieder speel- en schoolplein en andere openbare en semi-openbare ruimtes.


Picknicktafel en banken model Canvas


De Canvas picknickset biedt een uitstekende optie voor milieubewuste picknickliefhebbers in verschillende omgevingen, waaronder speel- en schoolpleinen. Het recyclebare materiaal en de grafittiproof eigenschappen maken het niet alleen een duurzame keuze, maar ook een praktische. Het canvasmateriaal is bestand tegen graffiti, wat vooral handig is op schoolpleinen waar creativiteit soms verkeerde uitingsvormen kan aannemen.


Cradle to Cradle principe
Net als de Matrix picknickset is de Canvas picknickset volledig recyclebaar. Deze eigenschap is bijzonder waardevol op speel- en schoolpleinen, waar duurzaamheid een educatieve component kan hebben. Kinderen kunnen niet alleen genieten van hun lunchtijd, maar ook leren over het belang van recycling en milieubewustzijn.


Onze picknickset Canvas is naast de afgebeelde grijze kleur, ook in diverse andere kleuren leverbaar


Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee
De keuze voor Matrix en Canvas Picknicksets is niet alleen een keuze voor duurzaamheid, veiligheid en gemak, maar het is ook een keuze voor veelzijdigheid. Beide sets zijn niet alleen ideaal voor openbare pleinen waar mensen samenkomen om te ontspannen, maar ook voor speel- en schoolpleinen waar kinderen samenkomen om te spelen en te leren.

Of je nu in een stad woont, een bewuste consument bent, of een ouder die geeft om de toekomst van zijn kinderen, de keuze voor deze picknicksets is een investering in duurzaam plezier voor iedereen. Geniet van de natuur, draag bij aan het behoud ervan, en geef een waardevolle les over duurzaamheid aan de volgende generatie.

In conclusie, kies voor Matrix en Canvas Picknicksets voor duurzaam plezier, niet alleen in openbare ruimtes maar ook op speel- en schoolpleinen. Deze sets combineren stijl, functionaliteit, milieuvriendelijkheid, veiligheid, gemak en volledige recyclebaarheid om een holistische oplossing te bieden voor iedereen die wil genieten van de buitenlucht. Maak van elke picknick een milieubewuste, veilige, onderhoudsvrije, volledig recyclebare en veelzijdige ervaring.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

Zie hier ons gehele assortiment kunststof parkbanken en picknicksets


M; info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten