woensdag 1 mei 2024

Introducing: Onze fietsoverkapping model Hagen

 

Overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping Hagen lengte 12 meter in de open uitvoering, geheel gecoat in ral 9005.


Op zoek naar en fietsoverkapping met uitstraling?
Elegantie en stijl ontmoeten functionaliteit met onze Fietsoverkapping Model Hagen. Geïnspireerd door ons befaamde model Manheim, biedt deze overkapping een tijdloze allure voor al uw fietsopslagbehoeften. Met wandafwerkingen van hoogwaardig verzinkt en gecoate perfoplaten, straalt deze overkapping pure klasse uit.


Diverse lengtes en afmetingen zijn beschikbaar, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden voor uw ruimte. En het beste van alles? We leveren het volledig gemonteerd, zodat u direct kunt genieten van de voordelen. Ook als gesloten fietsenberging/overkapping leverbaar.


Wat maakt onze Fietsoverkapping Model Hagen zo speciaal?
Laten we de details bekijken:

  • Wanden van geperforeerde staalplaat, verzinkt en gecoat voor duurzaamheid en elegantie. In bijna iedere ral kleur of ral kleurencombinatie leverbaar.
  • Afwateringssysteem met gebitumeerde staanders en spuwers, zorgvuldig ontworpen om water af te voeren en uw fietsen droog te houden.
  • Standaard afgewerkte dakrand met vierkant kokerprofiel voor een strakke, professionele uitstraling.
  • Onderkant van het dak afgewerkt in RAL 9002 Grijs-wit voor een moderne touch.
  • Voetplaten van 200 x 200 mm met voorgeboorde gaten voor eenvoudige montage op of 200mm verlengd onder het maaiveld.

Speciaal op maat gemaakt met een afwijkende hoogte. Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.


Optionele upgrades:
1. Personaliseer uw fietsoverkapping met dubbelstaafmatten voor de wanden, zodat u prachtige klimplanten zoals Hedera kunt laten groeien. Kies uit een scala aan standaard RAL-kleuren voor de perfecte afwerking.

2. Of upgrade naar een groen Sedum-dak voor een milieuvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw ruimte.

3. En ook geïntegreerde verlichting met sensor en timer behoort tot de mogelijkheden. Volledig weggewerkt in het dak. Inlight-systeem.

Of u nu een open fietsoverkapping of een gesloten fietsenberging nodig heeft, wij hebben de oplossing voor u. Ook voor bijpassende fietsenrekken is SKWShop het juiste adres.


Hier als gesloten fietsenberging 4x3 meter. 


Levering
Daar waar mogelijk leveren we deze fraaie rijwieloverkapping volledig gemonteerd of in geprefabriceerde delen die eenvoudig in het werk te schakelen zijn, zodat u direct van uw nieuwe aanwinst kunt profiteren. Ook de funderingen en installatie kunnen wij voor u verzorgen. We ontzorgen u graag van A tot Z.

Ontdek vandaag nog de tijdloze elegantie en hoogwaardige kwaliteit van Fietsoverkapping Model Hagen. Wacht niet langer en geef uw fietsen de bescherming die ze verdienen.


Rijwieloverkapping Hagen lengte 4 meter ingezet als rokersabri. 
Overkapping model Hagen, veelzijdiger kan bijna niet.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste!
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi- openbare ruimtes.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.
Ook voor een fietsenrek het juiste adres. Zeer veel mogelijkheden.

M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970Geen opmerkingen:

Een reactie posten