woensdag 24 juli 2024

Fietsoverkapping Laura. Design op zijn mooist!

Fietsoverkapping Laura enkelzijdig met een lengte van 6.2m. Voorzien van geïntegreerde fietsenrekken.


Fietsoverkapping Laura: Een perfecte oplossing voor uw buiten

Het beschermen van fietsen tegen weersinvloeden is essentieel voor zowel openbare als semi-openbare ruimtes. Onze Fietsoverkapping Laura (slechts 1 van onze vele mogelijkheden als het om het aanschaffen van een fietsoverkapping gaat) biedt hiervoor de perfecte oplossing met zijn fraaie en robuuste ontwerp. Deze overkapping, met zijn elegante gebogen dak, is niet alleen functioneel, maar ook een aanwinst voor iedere locatie.


Waarom zou u kiezen voor fietsoverkapping Laura?

De Fietsoverkapping Laura onderscheidt zich door zijn duurzame constructie en prachtige architectonische vormgeving. Het is leverbaar in zowel een enkelzijdige als dubbelzijdige uitvoering, waardoor het aan verschillende behoeften en ruimtes aangepast kan worden.


Klein maar fijn. Fietsoverkapping Laura in de dubbelzijdige uitvoering met een lengte van 3.2m. Ook deze is voorzien van de optionele geïntegreerde fietsenrekken. Door de hart op hart afstand van 500mm kunnen hier 12 fietsen riant in parkeren. Ideaal voor ouderen en fietsen met kinderzitjes e.d.


Enkele en dubbele uitvoeringen

Enkelzijdige uitvoering: Ideaal voor situaties waar ruimte beperkt is. Deze basisvariant heeft afmetingen van 3100 x 2500 x 2355 mm en kan door aanbouwdelen oneindig uitgebreid worden.

Dubbelzijdige uitvoering: Perfect voor grotere ruimtes en biedt plaats aan meer fietsen. Deze variant heeft afmetingen van 3100 x 4088 x 2355 mm en is eveneens onbeperkt schakelbaar.

Beide uitvoeringen hebben een totale hoogte van circa 2490 mm en kunnen worden uitgebreid met geïntegreerde fietsenrekken voor extra gemak.


Elegantie en duurzaamheid ten top. Fietsoverkapping model Laura, een aanwinst voor iedere buitenruimte. Afgebeeld met een lengte van ca 9 meter. Met de geïntegreerde fietsenrekken biedt deze ruimte aan 10 fietsen. Riant fietsparkeren op zijn mooist.


Duurzaamheid en specificaties

De Fietsoverkapping Laura is niet alleen fraai om te zien, maar ook bijzonder duurzaam. Hier zijn enkele specificaties die bijdragen aan de robuustheid van deze overkapping:

Stevige staanders: De enkelzijdige uitvoering heeft twee zware ronde staanders met een diameter van 152 mm, terwijl de dubbelzijdige variant dubbele staanders met een diameter van 121 mm heeft. Alle staanders zijn gepoedercoat in een standaard RAL kleur van uw keuze.

Dakhouder en afwerking: Het dak wordt ondersteund door laser-gesneden staal van 8 mm, ook gepoedercoat. De dakafwerking bestaat uit transparant UV-bestendig en slagvast polycarbonaat van 4 mm, met de optie voor kanaalplaat van 6 mm.

Hemelwaterafvoer: De achterzijde is voorzien van een stalen goot voor de afvoer van regenwater naar de regenpijp, wat helpt bij het voorkomen van waterschade.


Montage en fundering

De montage van de Fietsoverkapping Laura kan zowel als bouwpakket worden geleverd als volledig gemonteerd inclusief fundering. De stevige staanders zijn uitgerust met ronde voetplaten (450 mm x 12 mm), die zowel op als onder het maaiveld gemonteerd kunnen worden. Voor de fundering raden wij aan om per voet een betonnen fundering van minimaal 25 cm diep en een richtlijn van 1,25 m³ beton te gebruiken.


De tweezijdige uitvoering van deze fietsoverkapping met onze design fietsenrekken model Spirit Steel


Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen over onze fietsoverkapping Laura of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met gratis advies en bieden oplossingen op maat voor uw fietsenstalling. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets.


Conclusie

Onze fietsoverkapping Laura combineert robuustheid met elegantie, en biedt een duurzame oplossing voor het stallen van fietsen. Of het nu gaat om een enkele of dubbele uitvoering, deze overkapping voldoet aan alle eisen van functionaliteit en esthetiek. Bescherm uw fietsen effectief en stijlvol met de Fietsoverkapping Laura.


SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte!
Sterk in fietsparkeer-oplossingen: fietsenrekken en fietsoverkappingen

M: info@skwshop.nl
*31(0)502806970



Als het ook gewoon mooi mag zijn :-) Fietsoverkapping model Laura


Geen opmerkingen:

Een reactie posten