zaterdag 28 november 2020

Fietsenberging model Center

Onze gesloten fietsenberging model Center 4 x 4 meter, uitgevoerd met twee schuifdeuren met staalmatvulling

 

Fietsoverkappingen en fietsenbergingen

SKWshop is hiervoor het juiste adres, open of gesloten, budget-oplossingen en fraai design. 
Voor iedere smaak en ieder budget hebben we wel een oplossing. Voor u gemonteerd of geleverd als bouwpakket, waardoor u nog eens geld kunt besparen. Deze keer zetten we onze gesloten fietsenberging, containerberging model Center in de spotlight. Een gesloten overkapping/berging uit het kwalitatief hogere segment.


Gesloten fietsenberging model Center

Een overkapping/berging opgebouwd uit stalen kokerprofielen, voorzien van voetplaten. U heeft hierbij de keuze uit verlengde staanders voor montage onder het maaiveld of staanders voor montage op het maaiveld.

Levering:
indien de plek goed bereikbaar is leveren we deze fraaie bergingen, afhankelijk van het formaat, volledig gemonteerd (sleutel klaar) of in geprefabriceerde delen welke in het werk eenvoudig te schakelen zijn.

Leverbare afmetingen:
In bijna iedere afmeting leverbaar


Toegangsopties:

 • schuifdeur in verschillende afmetingen
 • 1 of meerdere draaideuren
 • geen deur


Afwerkingen/wandpanelen:
Voor de profielen en staanders, kunt u kiezen uit iedere standaard ral kleur.

Voor de wandpanelen heeft u de keuze uit:

 • trapeziumplaat ral 9002 (grijs-wit)
 • stalen golfplaten ral 9006 (aluminiumkleur)
 • ESG gehard veiligheidsglas
 • staalmatten (zoals boven op de afbeelding voor de deuren gebruikt is)
 • houten lat-afwerking.
En een combinatie van bovengenoemde panelen.

Afwatering:
Deze loopt via gebitumeerde staanders en spuwers boven het maaiveld


Gesloten berging Center met houten latafwerking gecombineerd met fietsoverkapping Manheim


Onze berging model Center met de trapeziumplaat ral 9002 afwerking.


Samengevat:
Als u op zoek net naar een gesloten berging uit het kwalitatief hogere segment, vraag dan een vrijblijvende offerte bij SKWshop.nl aan. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets en in veel gevallen zal de prijs u ook nog eens aangenaam verrassen. Een ideale oplossing voor scholen, bedrijven en verenigingen. Of het nu om fietsen, containers of materiaal-opslag gaat.


Nog een grote uitvoering van fietsenberging model Center, deze heeft een lengte van ca 10 meter en 4 meter breed. Ook hier is gekozen voor aluminiumkleur stalen golfplaten en deuren van staalmatten.
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi- openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl

maandag 16 november 2020

Basketbalpalen

 Basketbalpalen voor speel en schoolplein


Afgebeeld basketbalpaal model Profi met wedstrijdbord voor de buitenruimte.


Basketbalpaal kopen voor speel- en schoolpleinen?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ieder budget en iedere toepassing hebben we een passende oplossing. Van voordelige recreatiepaal tot professionele wedstrijdpaal voor het 3 tegen 3 pleintjes basketbal.  


Recreatie basketbalpalen

Deze zijn voorzien van basketbalborden, naar keuze met het formaat: 
-kunststof basketbalbord 120 x 90cm.
-geluidsarm antivandaal basketbalbord 105 x 90cm.

Top aanbieding!


We hebben diverse uitvoeringen en modellen, waaronder onze rvs basketbalpaal model Rothe+ Een onze aanbieding! Deze is geproduceerd van rvs koker en naar keuze leverbaar met voetplaat voor montage op het maaiveld of verlengde staander om in beton te zetten. Een recreatie basketbalpaal waar u jarenlang onbezorgd plezier van heeft. Al voor 849,00 ex btw!!Basketbalpaal Rothe+ met kunststof bord.
 


Basketbalpaal met 2 borden


Of wat dacht u van onze dubbele basketbalpaal. Uitgevoerd met 2 antivandaalborden in een kleur naar keuze. Deze is leverbaar in een kleur of kleurencombinatie van uw keuze. Erg leuk op schoolpleinen. Door de roosterborden wordt het contactgeluid geminimaliseerd en heeft u hierdoor geen overlast. Onze duo basketbalpaal in het zwart gecoat met twee groene basketbalborden.


Wedstijdformaat basketbalpalen


Ook dan kunt u bij ons terecht, zowel voor professionele palen met basketbalborden van plexiglas of antivandaal wedstrijdborden. Beide met afmetingen 105 x 180cm. Ideaal om een wedstrijdvel in te richten in de openbare ruimte of een 3 tegen s3 pleintjes basketbalveld. 


Onze Profi- basketbalpalen, gecoat in blauw met het basketbalbord van plexiglas en een oversteek van 165cm. De zware staander is van kokerprofiel 15 xc 15cm. Volbad verzinkt na lassen!


De antivandaal-oplossing, basketbalpaal model Heavy


Uitgevoerd met zwaar roosterbord 105 x 180cm.  Ook deze is van koker 150 x 150mm, volbad verzinkt na het lassen. De antivandaal-oplossing voor de buitenruimte. Leverbaar in een verzinkte uitvoering of in een ral kleur van uw keuze. Hetzelfde geldt ook voor het geluidsarme grote antivandaal basketbalbord. Ook deze oversteek is maar liefst 165cm. Ook deze is met twee basketbalborden leverbaar. Basketbalpaal Heavy in een volledig verzinkte uitvoering (zowel het bord als de paal kunnen desgewenst in ral kleuren van uw keuze gepoedercoat worden).Voor al onze palen geldt, alleen levering of levering inclusief montage.
Topkwaliteit voor zeer scherpe prijzen en een aanwinst voor uw sportieve jeugd. En bij vragen? We informeren u graag. 


SKWshop.nl - Buiten de sterkste


*31(0)50 2806970
M: info@skwshop.nl

maandag 9 november 2020

Luxe kantoorunits

 

De VC-serie, luxe kantoorunits op maat voor een scherpe prijs


Kantoorunits voor binnen en buiten. Voor wie een nieuwe kantoorunit wil kopen uit het luxe segment, is SKWshop het juiste adres. De VC-serie, hoogwaardig afgewerkt en in bijna iedere ral kleuren -combinatie en afmeting leverbaar. Maatwerk/vakwerk. Voor wie alleen het beste goed genoeg is. 

Geluidsreductie van 30 Decibel!
Dus ook ideaal in ruimtes met veel lawaai en extreme omstandigheden, vocht e.d. Zoals operatorruimtes in fabrieken. 

Opties kantoorunit VC
De lijst met opties is legio:

 • pc aansluitingen 
 • airco
 • wandcontactdozen
 • verwarming
 • keukenblok
 • toiletten
 • douche-cabines
 • LED verlichting
 • hijsogen of heftruckvoorziening
 • enz, enz..

Onze luxe kantoorunit model VC, ingezet als portiersloge


Ramen en deuren
U heeft de keuze uit vaste ramen, kiepramen en schuiframen
Tussenwanden met deur en voor de deuren kunt u kiezen uit gesloten panelen of half glas.
Bij kantoorunits voor de binnenruimte maken we gebruik van gehard veiligheidsglas en voor de buitenruimte isolatie (thermopane) glas.


Afmetingen en levering
Werkelijk iedere afmeting is mogelijk, deze luxe kantoorunits met een breedte tot 3 meter kunnen we volledig gemonteerd (sleutel klaar) leveren. De grotere leveren we afhankelijk van de bereikbaarheid van de locatie in geprefabriceerde delen of bouwen we ter plekke op.


Op hoogte
Ook dan bent u aan het juiste adres, we leveren desgewenst het bordes en de trap + leuning erbij. U bent ontzorgt van A tot Z met de luxe kantoorunits uit de VC-serie van SKWshop. Hierboven een tweelaags kantoorunit afgebeeld met trap en trapleuning. Volledig glas rondom voor een vrij zicht rondom in de productiehal. U ziet het, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.


SKWShop, voor ieder vraagstuk een passende oplossing
De VC-serie van SKWshop.nl - het topsegment luxe kantoorunits, degelijk Duits fabricaat! Slechts 1 van onze vele mogelijkheden. Voor wie een kantoorunit wil kopen is sowieso een bezoekje aan de website van SKWshop de moeite waard. Naast de VC-serie hebben we ook nog onze populaire W-serie kantoorunits en innovatieve flexibele SMART units voor de binnenruimte. En.. offertes en vragen kosten u tenslotte niets en wij informeren u graag :-) Voor ieder huisvestingsvraagstuk een oplossing.

Zie ons gehele assortiment > kantoorunits 

Referenties: o.a. Mitsubishi, Defensie, Vopak en Waterschap Friesland gingen u voor en zijn alle zeer tevreden klanten :-) 


SKWshop.nl
*31(0)50 2806970
M: info@skwshop.nl
Een voorbeeld van een 6 x 7m.  kantoorunit uit onze W-serie. Ook deze is leverbaar voor de binnen en buitenruimte. Onze beste koop als het om de prijs- kwaliteitsverhouding gaat. Leverbaar in bijna iedere afmeting.


woensdag 4 november 2020

Fietsoverkapping kopen? Aanbieding!

Fietsoverkapping - overdekte rijwielstalling BF1000, lengte 18 meter, zwart ral 9005 gecoat


Fietsoverkapping nodig? Profiteer dan van onze top-aanbieding. Overkapping model BF1000. 
Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter. Een bijzonder fraai vormgegeven fietsoverkapping, opgebouwd uit volbad verzinkte profielen en een transparant dak en twee transparante zijwanden van dubbelzijdig uv-bestending slagvast polycarbonaat. 


Al voor 2450,00 ex btw, inclusief transport, inclusief prefab fundering, inclusief montage


Twee rijwieloverkappingen BF1000 van drie meter naast elkaar, deze zijn gecoat in antraciet ral 7016


Montage:
Tot een lengte van maar liefst negen meter, leveren we deze fietsoverkapping, indien de wagen op de plek kan komen volledig gemonteerd, zodat deze snel gebruiksklaar is. (Weinig overlast door montage-werkzaamheden). We plaatsen deze op prefab betonfundering )blokken) en werken vervolgens de straat weer netjes aan.
Het op de plek zetten van een zes meter uitvoering van deze fietsoverkapping op de ingegraven prefab fundering.


Kleurafwerking:
Naast de verzinkte uitvoering kunt u iedere standaard ral kleur kiezen, zodat u deze duurzame fietsoverkapping perfect bij uw huisstijl of smaak kunt laten aanpassen.


Buitenkans voor wie op zoek is naar een fietsoverkapping met een elegante uitstraling, daarnaast een snelle levering en direct klaar voor gebruik. Fietsoverkapping BF1000, een aanwinst voor de buitenruimte.  

Veel meer mogelijkheden...
Natuurlijk hebben we nog veen meer mogelijkheden, van nog voordeligere standaard oplossingen, geleverd als bouwpakket of voor u gemonteerd. Tot exclusieve design rijwieloverkappingen.
Dit geldt ook voor onze fietsenrekken :-)
Nieuw in het assortiment

Fietsenrek- aanleunbeugel met mogelijkheid tot opladen E-bikes. Voorzien van bekabeling en een dubbele contactdoos met verende klep en houder voor het laad-apparaat. Opgebouwd uit kokerprofielen en voorzien van voetplaten met voorgeboorde gaten ten behoeve van een eenvoudige bevestiging op het maaiveld.Fiets aanleunbeugel met E-bike voorziening. Nieuw in het assortiment.
Ook nieuw bij SKWshop

Wat dacht u van deze, aanleunbeugel Corten. Elegant en de ultieme duurzaamheid. Leverbaar in twee uitvoeringen. 

Fiets aanleunbeugel Corten, ook deze is nieuw bij SKWshopSlechts enkele van onze vele mogelijkheden als het om fietsparkeren gaat. Zeer concurrerende prijzen en altijd gratis advies. We informeren u graag. 


SKWshop.nl - Buiten de sterkste
Voor ons hele assortiment fietsparkeren zie > fietsoverkappingen en/of fietsenrekken

M:info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

maandag 2 november 2020

Pannaveld kopen

 

Pannaveldje met kunstgras uit onze populaire Premium-serie

Pannavoetbal, nog steeds razend populair. Gezond en sportief bewegen op speel- en schoolpleinen. Sport socialiseert en verbroederd en daarom is een pannaveld of pannakooi nog altijd een uitstekende investering. Geen overlast van rondvliegende ballen en veilig doordat er hekwerk om het speelveld staat.

De hoogte van het hekwerk wordt bepaald door de omgeving > levert een bal over de wand overlast of gevaar op. En in sommige gevallen moet de bal altijd in het veld blijven en dan leveren we een pannakooi met netoverdekking. Netten van geknoopt Pe met een zeer hoge treksterkte en uv-bestendigheid.


Geluidsoverlast
Dit wordt bepaald hoever van het pannaveld of pannakooi er huizen staan, aanliggende tuinen of kantoren. De meest verkochte serie is onze Premium-serie pannakooien en pannavelden. Deze zijn geluidsarm en als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat de beste koop. Op deze serie durven we nog altijd de laagste prijsgarantie te geven. Mede doordat wij vinden dat ieder kind recht heeft om gratis te kunnen sporten en spelen. 


Voorbeeld kleine overdekte pannakooi uit onze Premium-serieSpeelvloer
Alhoewel wij bijna ieder type speelvloer kunnen leveren, adviseren wij op speel- en schoolpleinen eigenlijk altijd een goed gelegde tegelvloer (een bestaande asfaltondergrond kan ook).Niet duur, vandalismebestending en nauwelijks onderhoud. En... pannavoetbal is tenslotte nog altijd een variant op straatvoetbal. Daarnaast geven tegels ook een uitstekende balstuit als u ook basketbal in uw pannakooi wilt hebben. Pannakooien vanaf ca 7.5 x 15 meter lenen zich uitstekend als kleine combi-sportkooien.
Pannaveld 7.5 x 15 meter met basketbal, hier is tevens gekozen voor het coaten van de asfalt speelvloer (Ook dat behoort tot onze mogelijkheden).


Nog een voorbeeld van een pannakooi met basketbal, deze is uitgevoerd met hoge wanden.


U ziet het, de mogelijkheden zijn legio. Voor ieder plein en ieder vraagstuk biedt SKWshop een passende oplossing voor verrassend scherpe prijzen. We durven zelf te stellen dat we de sterkste zijn in pannakooi en pannaveld op maat al het om prijs-kwaliteits-verhouding gaat! En genieten zelf iedere keer weer als we een sportief plein opleveren.


Voor al onze mogelijkheden, zie SKWShop: pannakooien en pannavelden
En als u vragen heeft, bel of mail ons dan, vragen en offertes kosten u tenslotte niets :-)


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!Deze hebben we voor FC Groningen geproduceerd :-) Zowel geschikt voor permanente plaatsing en als mobiele pannakooi


Onze ronde pannakooi Match, wedstrijdformaat in de kleuren van FC Groningen. Wanden 75cm hoog, doelen 1.5 x 0.75m, Diameter 6 meter.
  


zaterdag 17 oktober 2020

Rookabri Paris en meer...

Onze rookabri - rookoverkapping model Paris in diepzwart gecoat


We hebben weer een enerverende week achter de rug, Corona regels aangescherpt, dus we draaien weer met minder mensen op kantoor, de reizen naar België gaan moeilijker. Niets aan te doen, we moeten nu eenmaal het virus onder controle houden...

Maar we hebben weer een paar mooie opdrachten afgerond, waaronder de hierboven afgebeelde rookoverkapping model Paris. Nog altijd 1 van de mooiste uit ons ruime assortiment rookoverkappingen. Deze is gecoat in diepzwart ral 9005 en voorzien van 6 wandpanelen van gehard veiligheidsglas. 


Rookabri Paris

 • Bij deze overkappingen kunt u kiezen voor iedere standaard ral kleur. 
 • Het aantal wandpanelen kiest u zelf
 • Hier is voor de dakafwerking gekozen voor gelamineerd veiligheidsglas, maar we kunnen deze ook leveren met staalplaten gecoat in ral kleur.
 • Kunnen we meerdere schakelen, zodat er een grote ontmoetingsruimte ontstaat.
 • En kunnen we deze overkapping voorzien van geïntegreerde zitbanken.

Nog een afbeelding van deze fraaie rookabriFietsoverkapping model BF1000

De top aanbieding als het om droog fietsparkeren gaat van SKWshop. Afgelopen week hebben we weer twee in Tilburg geplaatst. Deze keer 2 stuks met een lengte van 4.5 meter in de verzinkte uitvoering.
Deze fraaie fiets overkappingen met een kap van tweezijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat kunnen naast de afgebeelde verzinkte uitvoeringen in bijna iedere ral kleur en lengte geleverd worden.


Montage-foto van de overkappingen in Tilburg. Fietsoverkapping - overdekte rijwielstalling BF1000, al vanaf 2.450,00 ex btw incl. transport en montage.
Pannakooien en voetbalkooien

De laatste klus in België voor de komende (2 weken in ieder geval)
Een fraaie voetbalkooi uit onze Premium-serie, met onze volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinaties model VBC160. Vandalisme en geluidsarm, de ultieme duurzaamheid voor een zeer concurrerende prijs. We hebben non 4 in de planning staan bij onze zuiderburen, dur we hopen dat alles snel weer een beetje onder controle is.De laatste montagefoto uit België de komende twee weken. Voetbalkooi Premium met basketbal en voetbal. 


Alles een beetje anders dan normaal, en wij hopen dat het nieuwe normaal, niet het nieuwe normaal wordt. Blijf gezond... en laten we het virus verslaan, zodat we hopelijk straks weer vrij kunnen bewegen.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi- openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nlzaterdag 10 oktober 2020

Fietsoverkapping model Laura

 

Onze fietsoverkapping - overdekte fietsenstalling model Laura in de enkelzijdige uitvoering


Rijwieloverkappingen
Droog fietsparkeren (en ook scooters en motoren natuurlijk). Daarvoor bent u bij SKWShop aan het juiste adres. Van zeer voordelige standaardoplossingen tot fraai design en dat alles voor zeer concurrerende prijzen. Fietsoverkappingen voor ieder smaak en ieder budget!


Fietsoverkapping model Laura
Deze keer zetten we onze fietsoverkapping model Laura in de schijnwerpers. Een bijzonder fraai vormgegeven overkapping, welke leverbaar is vanaf een lengte van 3.1 meter. In een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering.

De basis bestaat uit zware ronde staanders en het dak-frame (spanten) uit laser gesneden staal
Voor de dakafwerking heeft u de keuze uit helder uv-bestending slagvast polycarbonaat met een dikte van maar liefst 4mm. of kanaalplaat semi-transparant met een dikte van 6mm.

Kleuren:
De ijzerdelen zijn verzinkt en kunnen naar keuze in bijna iedere ral kleur gepoedercoat worden, zodat u uw overkapping naadloos bij uw smaak of huisstijl kunt laten aansluiten.

Fietsenrekken:
Het leuke van deze fietsoverkapping is dat deze desgewenst met geïntegreerde fietsenrekken geleverd kan worden. Maar u kunt natuurlijk ook voor een ander fietsenrek kiezen, we hebben een zeer ruim assortiment/


De dubbelzijdige uitvoering van deze fietsoverkapping met een lengte van 3100mm en de genoemde geïntegreerde fietsenrekken.


Hemelwaterafvoer:
De afwatering loopt door de zware staanders en spuwers boven het maaiveld.

Montage:
U kunt hierbij kiezen voor levering als bouwpakket, maar ook wij verzorgen met plezier de fundering en plaatsing van uw overkapping. 

Een 18.8 meter lange uitvoering van deze fraaie overdekte fietsenstalling, uitgevoerd met onze fietsenrekken uit de Spirit Steel lijn. Prachtig toch?

Verder hebben we deze week niet zoveel te melden, gewoon een beetje extra aandacht voor fietsoverkapping Laura. Prachtig design, diverse lengtes leverbaar en in een ral kleur van uw keuze.
En....voor een verrassend scherpe prijs.

Als het ook gewoon mooi mag zijn!
Zie voor ons gehele assortiment > fietsoverkappingen op de site van SKWshop De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten. Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Nog zo'n fraaie blikvanger uit ons ruime assortiment. Fietsoverkapping Model City, ook deze is in een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering leverbaar.