zaterdag 14 juli 2018

Amsterdam, toch een beetje onze stad :-)

Plein Molenwijk, foto van de feestelijke opening van get sportieve plein.

Amsterdam

Amsterdam, de stad waar het een aantal jaren geleden begon. We waren destijds nog een relatief onbekende speler als het om plein- en straatsporten ging en zeker wat pannavelden en voetbalkooien betreft.

We zitten zoals de meeste van jullie wel weten in Groningen, en vergeten nooit de dag dat we gebeld werden, om een voor grote scholengemeenschap in Amsterdam, een aanbieding te maken voor  en de 1e multi-sportkooi en basketbalpalen in Amsterdam mochten plaatsen, bij het BNC-college. Het resultaat was destijds dusdanig, dat we er direct de 2e achteraan mochten plaatsen, bij dezelfde scholengemeenschap.

Voor zowel de sportkooi als de basketbalpalen betrof het eigen ontworpen producten! De sportkooien met onze speciale voetbal-basketbalcombinaties en de basketbalpalen van rvs, uit onze inmiddels zeer populaire Rothe-serie.

En nu.....
Inmiddels we in Amsterdam drie van onze mini multi-sportkooien staan (pannakooi - basketbal-combinaties)  en hebben we alweer 2 van deze uitvoeirng in de planning en ook onze rvs basketbalpalen komen weer bij deze scholen. Inclusief alle sport-belijningen.

De locaties, waar we deze keer gaan plaatsen:
 1. Noordelicht
 2. Over-Y
Onze pannakooi met de door ons ontwikkelde voetbaldoel - basketbalcombinaties en rechts zie u nog net een stukje van de rvs basketbalpaal, model Rothe. Binnenkort zijn er dus 5 van deze pleinen in Amsterdam.Trots!
Trots op wat we bereikt hebben in de afgelopen jaren, en we zoveel mooie projecten in de openbare en semi-openbare ruimte in Amsterdam mogen uitvoeren.


Project Molenwijk
Ook hiervoor hebben we onlangs grote voetbalwanden geplaatst, een pannakooi met hockey, wederom onze rvs basketbalpaal Rothe+ en daarnaast het plein van fraaie Granuplast vloercoatingen voorzien. Zie ook de foto bovenaan dit blog.

Het pannaveld met hockeyslagplanken in  MolenwijkDe Bredeschool 
Het resultaat in Molenwijk, had tot gevolg dat er bijna direct weer een opdracht gegeven werd voor de plaatsing van een zeer geluidsarme sportkooi met hoge achterwanden en het voorzien van 3 pleinen van onze TRD300 voetbaldoelen.
Deze zeer fraaie voetbalkooi komt op het plein van een school met een bijzondere vormgeving en kleurstelling, waar de de kooi vanzelfsprekend qua kleurstelling op aan laten sluiten.


De Bredeschool in Amsterdam, hier binnenkort ook een prachtige geluidsarme sportkooi van SKWshop


Bij de Bredeschool plaatsen we een variant van deze voetbalkooi, met extra staanders en in de hoeken op de lange zijde maken we de kooi 3 meter hoog. En qua kleuren, laten we deze natuurlijk aansluiten op het gebouw.

Onze stad
Amsterdam, de stad waar het voor ons begon. Voor altijd een prominente plek in de kronieken van SKWshop, inmiddels de sterkste in pannakooien en sportkooien op maat!
(Amsterdam, een beetje onze stad... behalve als het om de wedstrijden tegen FC Groningen gaat natuurlijk ;-)Ook in de planning
En, ook in Rotterdam gaan we de 2e plaatsen en heeft de Gemeente West Friesland ook voor ons gekozen.
Beide na het bekijken van projecten die we al uitgevoerd hebben, en ook daar mogen we best trots op zijn toch.....
Nu de gemeente Groningen nog :-) We hebben hier al een behoorlijk aantal staan, maar deze zijn allemaal op initiatief van buurtbewoners, scholen en voetbalverenigingen. Nog niet van de gemeente zelf...


"Pannakoningin ;-)"
In totaal plaatsen we nog ca. 22 pannakooien - sportkooien voor eind September, fantastisch dat inmiddels zoveel klanten vertrouwen in ons hebben!
Ik wordt inmiddels wel eens gekscherend "De pannakoningin" genoemd, een titel die ik wel kan waarderen ;-))
Terwijl we natuurlijk veel meer doen als het om buiteninrichtingen gaat en de pannakooien daar maar een gedeelte van zijn.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.
SKWshop.nl Buiten de sterkste
050-2806970Onze inmiddels polulaire rvs basketbalpaal Rothe Fixed, deze is ook in een verstelbare uitvoering leverbaar


3 x raden in welke stad deze staat :-)

Pannaveld met basketbal, deze is daarnaast voorzien van onze uitneembare multi-sportpalen, zodat er ook badminton, volleybal en voetvolleybal in gespeeld kan worden.

zaterdag 7 juli 2018

Pannavelden - basketbal - volleybal voor de buitenruimte

Afgelopen week opgeleverd bij SV Hertha Pannaveld 5 x 10 meter met kunstgras uit onze Premium-serie

Pannavoetbal
Afgelopen week hebben we weer een paar leuke pannavelden opgeleverd, waaronder het hierboven afgebeelde pannaveld.
Onze -planning zat al aardig vol en afgelopen week zijn daar weer een pannaveld Premium met kunstgras in Rotterdam bijgekomen en een erg mooi pannaveld in Aalst (België).
Genoeg te doen dus.... en onze werkplaats draait ook op volle toeren om alles bij te kunnen houden.


De productie van onze voetbaldoel - basketbalunits, deze gaan naar Amsterdam


Basketbal
Plein en straatsport draait dus op volle toeren, ook basketbal wordt, merken we , weer steeds populairder. Met name op basisscholen plaatsen we veel basketbalpalen. Met name onze in hoogte verstelbare basketbalpaal Rothe+ is erg populair.

Afgebeeld onze verstelbare rvs basketbalpaal, 1 van onze meest verkochte modellen als het om basisscholen gaat.Volleybal
Het enige dat achterblijft is de verkoop van onze volleybalpalen voor buiten. Afgelopen jaar konden we er nauwelijks tegen produceren.. En nu.. gewoon rustig.... Met name onze strandvolleybalpalen liepen toen als een trein. Maar dat kan natuurlijk ook komen doordat we er zelf minder reclame voor gemaakt hebben en we hier gewoon weer een campagne op moeten zetten.Onze multisport volleybalpalen voor buiten. Traploos instelbaar, dus ook geschikt voor andere sporten, zoals voetvolleybal en badminton


En verder... 

Zijn we nog steeds met de update bezig, we hebben hier helaas een beetje vertraging opgelopen, maar onze programmeur zet alle zeilen bij om dit zo snel mogelijk gefixed te hebben.

Hebben we het grootste aantal parkbanken Danielle in 1 x verkocht :-) 25 stuks.

Gaan we een prachtig Nippur S+ Calisthenics-park bouwen in Nijmegen.

Krijgen we over 6 weken, versterking van ons team. Nynke de Jong :-) Ze wordt nog uitgebreid aan jullie voorgesteld.
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies
T: 050-2806970
www.skwshop.nl Buiten de sterkste!

zaterdag 30 juni 2018

Reclamebord ophangrails PRO

Reclamebord ophangsysteem PRO bij VV VolendamUw reclameborden ordentelijk en netjes presenteren? Dan is ons sponsorbord-profiel PRO, nog altijd 1 van de beste oplossingen als het om prijs en kwaliteit gaat.

Duurzame aluminium rails, waarvan de bovenrails dieper is dan de onder-rails en er door het optillen van het bord zeer eenvoudig gewisseld kan worden, zonder bouten en moeren te hoeven losdraaien.

Nog altijd voor actieprijzen!

SKWshop levert dit compleet met alle benodigde materialen al voor slechts 15,00 Euro per m1 reclamebord...
Is dus boven en onder-rails, inclusief einddoppen, verbindingsblokken, de rubberen strips die er voor zorgen dat de borden niet hinderlijk gaan klapperen door de wind en de bijbehorende Parkers, voor een eenvoudige montage van het systeem.

Geleverd in lengtes van 595 cm, welke eenvoudig in te korten zijn en ook weer eenvoudig met elkaar te schakelen. Kortom de montage van deze reclamerails is een fluitje van een cent, maar natuurlijk kunnen ook wij dit voor u verzorgen.

Hier zijn de reclamerails op hoogte gemonteerd om een 2e reclamering te creëren. SC Stadspark uit GroningenGemonteerd op gaashekwerk

Dus als u overweegt een nieuw systeem te kopen om uw sponsorborden te bevestigen. Overweeg dan eens ons reclamebord ophangprofiel PRO. Duurzaam, verrassend voordelig en u geeft uw sportaccommodatie ook nog eens een professionele uitstraling.


Nieuws!

We zijn bijna gereed met de verdere ontwikkeling van onze pannakooi Match.
De tekeningen zijn gereed en binnenkort gaan we starten met de productie van het prototype van deze zeer fraaie ronde pannakooi met hoge wanden.

De pannakooi met wedstrijdformaat > diameter 6 meter, die zo wel geschikt is als mobiele pannakooi als permanente pannakooi.

We houden u op de hoogte :-)


Pannakooi Match, straks dus ook als kooi met hoge wanden verkrijgbaarDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes
Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes

050-2806970
www.skwshop.nl Buiten de sterkste!


zaterdag 23 juni 2018

Pannaveld Premium De beste Keuze!

De laatste hand wordt gelegd aan de tegelvloer rondom het pannaveldSchildwolde

Ook afgelopen week was er weer genoeg te beleven als het om onze pannakooien en pannavelden gaat. Op de afbeelding boven wordt de laatst hand gelegd aan het pannaveld 5 x 10 meter met kunstgras bij VV SGV in Schildwolde.
Ook hier is gekozen voor onze Premium-serie, logisch, dit is absoluut onze best koop. Geluidsarm, vandalisme-arm en een bijzonder duurzaam pannaveld bovendien.

Het pannaveld is gereed voor de feestelijke opening :-)


Amsterdam 1

Ook heeft de feestelijke opening van het sportieve plein in Molenwijk Amsterdam plaatsgevonden.
Een pracht spel- en speelplein, waarvan wij de voetbalwanden, een pannakooi met hockey, een basketbalpaal uit onze rvs-serie model Rothe geplaatst hebben en de vloeren van een slijtvast Granuplast rolcoating in 2 kleuren. Een mooi project dat in samenwerking met meerdere partijen tot stand gekomen is.

Onze volledig gelaste voetbaldoel-units, geplaatst in een vandalisme- en geluidsarme wand met een hoogte van 4 meter. De vloer is voorzien van een Granuplast rolcoating in 2 kleuren.
We hebben 2 wanden geplaatst met een breedte van 16 meter. Een voetbalkooi, zonder zijwanden. Deze voetbalwanden hebben precies dezelfde opbouw als onze Premium sportkooien en pannavelden.

De beste keuze

Voor onze voetbalkooien geldt namelijk net als voor onze pannavelden en pannakooien, dat de Premium-uitvoering absoluut de beste keuze is als het om prijs en kwaliteit gaat.


FC Twente gras 

We hebben nog ca. 20 pannavelden en pannakooien in de planning staan, waarvan 1 uitgevoerd wordt met het kunstgras uit het FC Twente stadion. Een bijzonder leuk initiatief van zowel FC Twente als de vereniging die hier voor gekozen heeft.


Amsterdam 2

En gaan we alweer de 5e van ons Cobycourt. 7.5 x 15 meter pannaveld met basketbal plaatsen in Amsterdam. Deze keer bij het Amsterdams Beroepscollege Noorderlicht. Ook hierin komen weer de door ons zelf ontwikkelde voetbaldoel-basketbalcombinaties, een product waar we nog altijd bijzonder trots op zijn.

Ons pannaveld met basketbal, voorzien van de speciale voetbaldoel- basketbalcombinaties, en voorzien van een rode vloercoating met voetbal en basketbalbelijning. 


Laagste prijsgarantie wederom verlengd

Heerlijk om bezig te zijn met plein- en straatsporten, altijd blije klanten. En wederom hebben we besloten onze laagste prijsgarantie op onze Premium-serie te verlengen. We hebben gewoon, als vaker gemeld, een passie voor plein en straatsporten.Leuke klantfoto's afgelopen week

En verder, eigenlijk hebben we zoveel te melden, dat het lastig is om keuzes te maken. In ieder geval laat ik nog even 2 leuke klantfoto's zien en kan ik vermelden dat we binnen 10 dagen weer een mooie website-update krijgen.
Tribune

Onze mini tribune geplaatst onder een afdak. Deze klant heeft onze minitribune geplaatst onder een afdak, waardoor er een zeer voordelige overdekte tribune is ontstaan. Eerlijk is eerlijk, een mooi eindresultaat. (Ook voor tribunes en tribunebouw, is SKWshop het juiste adres).Onze mini tribune, leverbaar met 2 zitrijen en met de afgebeelde 3 zitrijen, de overkapping is door de vereniging zelf gerealiseerd.


Artistieke impressie voetbaldoel

Ons voetbaldoel model JVD150. Gewoon omdat we het een erg mooie foto vinden...
Nog altijd een super-aanbieding als het om verplaatsbare pupillen voetbaldoelen gaat.

Een mooie artistieke impressie van ons jeugd voetbaldoel model JVD150. De kruiwagen-uitvoering. Aan 1 kant wielen en aan de andere kant een draagbeugel. Een ideale oplossing om eenvoudig voetbaldoelen te verplaatsenDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.

www.skwshop.nl Buiten de sterkste
050-2806970
zondag 17 juni 2018

Samen op straat met hoogwaardige straatmeubilair van SKWshop.nl


Straatmeubilair bepaald voor een groot deel de sfeer en aantrekkelijkheid van een openbare ruimte. Een fijne plek om te recreëren nodigt uit om tijd door te brengen. Een fijne zitplek creëert ontmoetingen, die resulteren in fijne gesprekken, wellicht zelfs in vriendschappen die er anders nooit zouden zijn. Een plek waar mensen kunnen eten, drinken, ontmoeten, kletsen, leren maar bovenal kunnen genieten!

SKWshop.nl heeft een breed scala aan straatmeubilair. Fraai vormgegeven, elegant, duurzaam, milieuvriendelijk en functioneel. zijn kernwaarden die onze producten kenmerken. Sinds kort hebben we aan deze producten een nieuwe design serie toegevoegd, dit zijn producten van het kwaliteitsmerk Govaplast.

Govaplast produceert producten uit gerecycleerde kunststof en vormen het perfecte alternatief voor hout en beton.
Straatmeubilair moet aan veel eisen voldoen. Het moet uiteraard bijzonder sterk zijn, lang meegaan en bovenal veilig zijn. De producten geproduceerd uit gerecycleerde kunststof zijn van dermate hoge kwaliteit dat wij als SKWshop.nl zonder moeite en vol vertrouwen 10 jaar garantie geven op deze producten.

De voordelen van massief regeneraat straatmeubilair - parkbanken en picknicksets op een rij:

 • Onderhoudsvrij
 • Duurzaam
 • Vandaalbestendig / hufterproof
 • Slijtvast
 • Weerbestendig
 • 100% Recyclebaar
 • Rot bestendig
 • Graffiti bestendig
 • Splintervrij


Een greep uit onze zeer ruime collectie....

Picknickset model Matrix, prachtig design, een aanwinst voor de buitenruimte

Picknickset Lyon, de ultieme duurzaamheod voor een verrassend scherpe prijs.

Leverbaar in een uitvoering met zitbanken zonder leuning en als picknickset met banken met rugleuning. Tevens verkrijgbaar in een mini variant voor de kinderen. Mini picknicktafel Oslo JuniorLoungestoel Atlantic

Een uniek design en een ware toevoeging op onze range straatmeubilair, simpel doch een echte blikvanger. De kunststof en verankering op harde ondergrond maken van deze lounge stoel een oerdegelijk, veilig en vandalismebestendig straatmeubilair.De hele Matrix-lijn, afgebeeld in een fraaie bi-color uitvoering.
Picknickset, parkbank zonder leuning en de parkbank met leuning 


Een zwaar uitgevoerde parkbank met of zonder rugleuning, uit de duurzame ECO-lijn. Gemaakt van gerecyclede kunststoffen en net als de andere parkbanken uit deze lijn is ook deze bank weer voor 100% recyclebaar. De parkbank Matrix is een bijzonder mooie variant op de klassieke parkbanken.

Alle producten uit onze design serie straatmeubilair zijn in diverse fraaie kleuren en kleurencombinaties leverbaar.

Voor een volledig overzicht van onze kunststof parkbanken, kunststof boombanken en kunststof picknicksets verwijs ik u graag naar onze website: https://www.skwshop.nl/parkbanken-kunststof

Op zoek naar straatmeubilair van ander materiaal? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment:


De hartelijke groeten, van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semiopenbare ruimtes, altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes. We helpen u graag!

www.skwshop.nl Buiten de sterkste!zaterdag 9 juni 2018

Rokersoplossingen van SKWshop

2 van onze rookoverkappingen Keulen onderweg naar Beter Bed


Rookoverkappingen

Nog altijd het product waar we misschien wel de sterkste van Nederland mee zijn. We hebben een breed en diep assortiment, en voor ieder budget en vraagstuk wel een passende oplossing.

Rookoverkapping Jena
De meest voordelige rokersoverkapping die we hebben is onze Jena. Deze leveren we als bouwpakket en is zelf goed te monteren, maar vanzelfsprekend kunnen wij u ook van A tot Z ontzorgen en de montage en de prefab funderingen voor u regelen.

We leveren deze in een 1.5 x 1.5 meter uitvoering en in een 3 x 1.5 meter uitvoering.
Naar keuze kunt u dan deze overkapping van 2 wanden of van 3 wanden laten voorzien en in een verzinkte uitvoering en in een gepoedercoate uitvoering ral 9002.

Al voor 952,00 ex btw

rokersoverkapping Jen in de kleine uitvoering, verzinkt en met 2 wanden

Rokersoverkapping Jena in de grote (dubbele) uitvoering met 3 wanden


Rookoverkappingen model Keulen
Onze meest verkochte, de Keulen-serie. Dit zijn hoogwaardig afgewerkte rookoverkappingen die we indien het mogelijk is qua grootte en bereikbaarheid locatie, volledig gemonteerd leveren.
Niet alleen functioneel, maar ook bijzonder fraai om te zien.
Leverbaar in een standaard ral kleur van uw keuze en desgewenst uitgevoerd met een geïntegreerde zitbank en/of een afsluitbare deur.


Afgebeeld een 4 x 2 meter rokersoverkapping model Keulen in antraciet gepoedercoat


Deze overkappingen kunnen ook als fietsoverkapping en rokersoverkapping-combinatie geleverd worden. De afgebeelde overkapping onder heeft een lengte van 8 meter en is ook in zijn geheel aangeleverd.

Combinatie rookoverkapping - fietsoverkapping


Of onze Palermo, meer een rokersabri
Ook deze wordt kant en klaar geleverd en in een standaard ral kleur van  uw keuze gepoedercoat.
De wanden afgewerkt met ESG veiligheidsglas en ook deze kunnen we desgewenst voorzien van geïntegreerde zitbanken.
Leverbaar in een uitvoering met een lengte van 2 meter in in een XL-uitvoerig, lengte 3 meter.

Deze fraaie rookoverkapping heeft u al vanaf slechts, Euro 1594,00 ex btw


Rokersabri Palermo, een zeer fraaie oplossing voor buitenroken

Dit waren er slechts drie uit ons assortiment.
We hebben nog een fraaie design-overkapping op 1 voet, model Regenburg, een rokersoverkapping met boogdaken, model Berlijn en onze fraaie diamantkap-rookoverkappingen, model Parijs en tot slot onze moderne City.

Deze kunt u allemaal vinden op onze website in de categorie > rookoverkappingen


De hartelijke groeten, van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes, altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes. We helpen u graag :-)

www.skwshop.nl Buiten de sterkste!
Weetje

Alhoewel deze als fietsoverkapping ontwikkeld is, kiezen ook steeds vaker klanten voor onze BF1000 als rokersoverkapping. Door de afmetingen ca 3 x 1 meter en de fraaie transparante dak-afwerking, is deze daar dan ook uitermate geschikt voor. Deze hebben we nog altijd in de aanbieding en voor deze prijs gewoon een superproduct!

Al vanaf 1695,00 ex btw


Onze fietsoverkapping BF1000 geplaatst bij een sauna als rokersoverkapping


woensdag 6 juni 2018

voetbaldoeljes, ruim assortment

Voetbaldoeltjes JVD195, het kwalitatieve topsegment

Voetbaldoeltjes, of het nu om recreatie voetbaldoelen gaat of om professionele voetbaldoelen, de volgens de KNVB-normen geproduceerd zijn, bij SKWshop vindt u het.
Uitstekende kwaliteit voor messcherpe prijzen.

Voor voetbalverenigingen hebben we naast onze senioren voetbaldoelen een zeer ruim assortiment jeugd en trainingsvoetbaldoelen, Voor uw pupillen en uw mini pupillen en tegenwoordig ook de Walking Football-teams.

In dit blog zetten we ons assortiment mini pupillen voetbaldoeltjes in de schijnwerper.

Voor de mini pupillen, die spelen met de 3 x 1 m voetbaldoeltjes hebben we het hierboven afgebeelde JVD195 voetbaldoel. Deze behoren tot het kwalitatieve topsegment. Voetbaldoeltjes voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is. Deze hebben we nog steeds voor de zeer scherpe prijs van slechts 325,00 ex btw per stuk!
Ook leveren we onze JVD195 serie, het kwaliatieve topsegment ook in diverse andere afmetingen.

Uw vrijwilligers ontlasten:
Door de nieuwe KNVB-spelvormen moet er nog al wat gesjouwd worden met voetbaldoelen.
Hiervoor hebben we voetbaldoeltjes ontwikkeld die stapelbaar zijn en waar desgewenst een transportkar bij geleverd kan worden. Absoluut een uitkomst voor uw vrjwilligers en voetballertjes tijdens het plaatsen en opruimen. Model JVD195 stapelbaar.


De volledig gelaste variant, Deze voetbaldoeltjes hebben een vierkant bodemraam en de nethakengoot aan de binnen zijde, waardoor deze eenvoudig gestapeld kunnen worden zonder het net te beschadigen


Hier nogmaals afgebeeld met de optionele transportkar met grote luchtbanden, waardoor deze zeer soepel loopt.

Ook hebben we nog een inklapbare variant die met een optionele transportkar geleverd kan worden.
Model JVD240-PRO


Als het om inklapbare mini pupillen voetbaldoeltjes gaat, vindt u geen betere


En ook hier de transportkar voor de inklapbare voetbaldoeltjes

Alle hiervoor genoemde en getoonde aluminium voetbaldoelen zijn geproduceerd van zwaar geprofileerd aluminium en ook deze kleine voetbaldoeltjes zijn voorzien van sluitende inwendige hoekverstevigingen. En dit doet lang niet iedere leverancier/fabrikant.

Ook worden al onze mini-pupillen voetbaldoelen geleverd inclusief net en nethaken.

De JVD240 voetbaldoeltjes waar ook Jonger Oranje mee voetbalt, afgebeeld de naturel uitvoering, deze kunnen ook in een frisse gele poedercoating uitgevoerd wordenEn tot slot hebben we nog dribbelspel voetbaldoeltjes, deze zijn zowel geschikt voor het KNVB mini pupillenspel als het Vlaamse dribbelspel. Op de afbeelding onder ziet u de jeugd van SC Heerenveen met onze dribbel-kantel voetbaldoeltjes.

Dribbelspel - kantel voetbaldoeltjes, ideaal als u op de training wilt variëren

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten. Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

www.skwshop.nl
Buiten de sterkste!

0050-2806970