woensdag 20 oktober 2021

Goedkope slagbomen

Slagboom Budget, in diverse uitvoeringen leverbaar

 

De slagbomen van SKWshop

Als u het woord goedkoop hoort, denkt u al snel aan duurkoop. En in veel gevallen is dit terecht. Ook ikzelf ben al wel eens op de koffie gekomen met een koopje.

Echter als het om de handbediende slagboom - serie Budget gaat van SKWShop.nl, is dit absoluut niet het geval. Kwaliteitsslagbomen voor een zeer scherpe prijs. Leverbaar in lengtes tot en met 7 meter en in diverse uitvoeringen:

 • met vaste eindsteun
 • pendelsteun
 • hangslotsluiting
 • driekantslotsluiting
 • cilinderslotsluiting (30/10 cilinder)
Indien u 2 slagbomen van 7 meter met aluminium pendelsteun tegenover elkaar zet kunt u dus op een voordelige manier afsluitingen van maar liefst 14 meter creëren.

Overige specificaties:

 • de arm is van aluminium kokerprofiel met daarop rode reflecterende strepen
 • de steunen zijn verzinkt en gecoat in een frisse rode ral kleur (andere kleuren op aanvraag mogelijk)
 • de hoofdsteun en eindsteun zijn voorzien van voetplaten t.b.v. een eenvoudige montage op het maaiveld
 • zeer lichte bediening.De degelijke hoofdsteun en de voetplaat.Slagboom Budget met de aluminium pendelsteun


Ideaal om toegangswegen te controleren, als u beperkt verkeer heeft, af en toe open of dicht moet. 
Voor prijzen en meer informatie, zie op de website van SKWShop > slagboom Budget en indien u vragen heeft, bel of mail ons, vragen en offertes kosten u  tenslotte niets. We informeren u graag.

En... montage door ons behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden :-)


Beperkte ruimte?

Dan hebben we onze compact slagbomen, deze zijn ook leverbaar in een lengte t/m 7 meter. 
-vaste eindsteun of pendelsteun
-hangslot, driekantslot of cilinderslotsluiting.

Deze zijn i.p.v. een contragewicht voorzien van een gasveer. En dus een ideale oplossing als u beperkte ruimte heeft en toch een slagboom wilt plaatsen.


Gasveer slagboom - compact-slagboom, hier een mooi voorbeeld van de toepassing bij beperkte ruimte.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi- openbare ruimtes.


www.skwshop.nl - buiten de sterkste!
*31(0)502186970
M: info@skwshop.nl
maandag 11 oktober 2021

Tribunebouw

 


Hoog en droog de wedstrijd bekijken met uw supporters en sponsoren?

Dan bent u bij SKWshop aan het juiste adres. We leveren tribunes van groot tot klein. Voor ieder vraagstuk en ieder budget bieden we wel een oplossing. Zo hebben we net weer een fraai tribune uit onze Replay-serie opgeleverd in Zwijndrecht (Be).

De Replayserie is een tribune opgebouwd uit segmenten van 4 meter. Deze is al leverbaar vanaf een lengte van 12 meter. 8 meter zou ook kunnen, maar dan is het optisch een beetje een blokkendoos... In Zwijndrecht hebben ze gekozen voor FSC hardhouten zittingen, maar we kunnen deze tribunes ook leveren met kuip[stoeltjes in uw (club) kleuren. Deze tribune biedt plaats aan ca 104 toeschouwers. Absoluut een aanwinst voor iedere sportaccommodatie.

Het mooie van deze tribuneserie (dit geldt ook voor onze Live-serie) is dat we deze als bouwpakket kunnen leveren, waardoor u veel geld kunt besparen. 


Zijaanzicht van deze fraaie tribune. Geplaatst op een betonplaat. Een aanwinst voor iedere sportaccommodatie.Tribune Live

Deze is in principe hetzelfde als de Replayserie, alleen staat deze ca 1 meter boven het maaiveld, waardoor er bijvoorbeeld ook dug-outs voor de tribune kunnen staan en iedereen een goed overzicht op het veld of op de baan houdt. En.. kunt u kiezen voor een deur in de onderbouw, waardoor er opslagruimte ontstaat. Ook deze is leverbaar vanaf een lengte van 12 meter, die iedere keer met 4 meter verlengd kan worden.


Onze Tribune Live met een lengte van 20 meter in Roosendaal
Nog veel meer mogelijkheden

Maar ook voor niet overdekte tribunes bent u bij ons aan het juiste adres. Leverbaar met 2 zitrijen tot 5 zitrijen. Als bouwpakket geleverd of volledig door ons geïnstalleerd. Aan u de keuze. 
De lengte is bijna onbeperkt. En net als voor al onze tribunes, leverbaar met zitkuipjes in uw (club) kleuren. Onze modulaire mini tribune. Hier uitgevoerd met blauwe zitjes en 5 zitrijen.
Onze mini tribune met 3 zitrijen geplaatst onder een door de vereniging gebouwd afdak en zitjes in het geel en in het zwart. 


Indien u geïnteresseerd bent of gewoon nieuwsgierig, bezoek dan de website van SKWShop.nl > tribunes. Hier vindt u al onze mogelijkheden. 

Maart bellen of mailen kan ook, we informeren u graag en vragen en offertes kosten u tenslotte niets :-)

SKWShop.nl - Ook voor tribunebouw het juiste adres


0031(0)502801970
M: info@skwshop.nl


woensdag 6 oktober 2021

Onze samenwerking met Govaplast - gerecycled straatmeubilair van top kwaliteit!

 

Sinds de corona crisis krijgen we steeds meer te maken met fabrieken die moeite hebben om aan de juiste grondstoffen te komen, of dat de prijzen van deze grondstoffen de pan uit rijzen. Hierdoor zijn de levertijden op dit moment erg lang en kunnen we minder snel onze klant tevreden maken dan we zouden willen.  Ook wij merken nu het verschil van ten opzichte van voor de coronacrisis. Een goed moment om even stil te staan bij één van onze leveranciers die vast minder moeite heeft om hun grondstoffen te verkrijgen. Zij maken er prachtig straatmeubilair van en wij verkopen dat met trots! 

 

Foto van plastic korrels in verschillende kleuren
De grondstof die GOVAPLAST gebruikt: kunststofrecyclaat 

Onze leverancier GOVAPLAST werkt namelijk uitsluitend met gerecyclede materialen om hun prachtige meubels te fabriceren. Hun grondstoffen noemen we kunststofrecyclaat en wordt in West Europa aangekocht in verschillende vormen. Deze materialen worden onder hoge temperatuur gesmolten en in vormen gespoten waarna het op maat gezaagd of gesneden kan worden. Het restmateriaal dat vrij komt bij het op maat zagen of snijden kan uiteraard weer gebruikt worden. In dit proces denkt Govaplast ook aan de recycling want dat is écht een deel van hun identiteit. Ze gebruiken groene energie en ze hergebruiken hun koelwater om hier op te besparen.

Bank in weiland met wijds uitzicht


Als het product volledig klaar is dan heb je een prachtig stevig product waar je geen onderhoud aan hoeft te plegen. Stel je voor: een picknick set van hout die je elk jaar weer moet schuren en lakken en waar de splinters vanaf vallen als je dat niet doet, wat een ellende! Denk dan eens aan deze prachtige set van Govaplast waar je geen onderhoud aan hebt, die jarenlang goed blijven. En zelfs het eindproduct is weer 100% recyclebaar. In een tijd waarin we steeds meer te maken krijgen met de effecten van klimaatverwarming is het toch goed om bewust je aankopen te doen bij een bedrijf dat met je mee denkt om het milieu! Bovendien zijn deze grondstoffen een stuk makkelijker te krijgen dan sommige anderen.

 

Picknick set naast huis
Picknickset Matrix, hier uitgevoerd in twee kleuren.


Govaplast is zo overtuigd van hun kwaliteit dat hun producten 10 jaar garantie hebben (vandalisme uitgesloten) en wij zijn trots op dat we dit mooie product mogen verkopen. 

Hieronder een paar van onze favorieten:

 

Parkbank zonder leuning met een bocht
Dit is bank CANVAS, beschikbaar in de Curve versie zoals hier op de foto 
Maar ook beschikbaar met 30-graden en zonder bochten. 

Bankje op straat
Parkbank Bonn, met zijn mooie vormgeving een echte eyecatcher.

Wil je meer weten over onze parkbanken, kijk dan snel op https://www.skwshop.nl/parkbanken-kunststof  Of bel ons op 050-2806970, we geven je graag én gratis advies! 


Met vriendelijke groet,

Het team van SKWshop.nl

Boumaboulevard 495
9723 ZS Groningen
T: +31 (0)50-2806970
Mail: info@skwshop.nl


maandag 20 september 2021

Design fietsenrekken

 

Fietsenrek Spirit Concrete, slechts 1 van onze vele mogelijkheden

Fietsparkeren

SKWshop heeft een zeer ruim assortiment als het om fietsenrekken en aanleunbeugels gaat. Van de standaard aanleunbeugels en hoog-laag fietsenrekken tot bijzonder fraaie blikvangers. 
In dit blog laten we u enkele van onze mogelijkheden zien. 


Fietsenrek model Velone
Prachtig vormgegeven fietsenrek - aanleunrek met een afwerking van hardhout met ingebrand fietslogo.
Voorzien van een voetplaat t.b.v. een eenvoudige montage op de ondergrond. Een plaatje toch...
Hoogte x breedte x diepte: 900 x 474 x 140mm.


Eerlijk is eerlijk, fietsenrek Velone, mooier kan bijna niet..

Fietsenrek Santo
Fraai lasergesneden staal met fietslogo in bijna iedere RAL kleur leverbaar. Naar keuze een inbetonneerbare uitvoering of met voetplaat. 
Voorzien van een kunststof EPDM-rand zodat er geen enkele beschadiging aan uw fiets kan ontstaan.
Hoogte x breedte x diepte: 900 x 238 x 34mm.


Fietsenrek model Santo, elegant duurzaam en bijzonder degelijk, door de rubberen rand geen beschadigingen aan uw fiets.


Onze Spiraal fietsenrekken
Bijvoorbeeld onze Spirit Steel serie, leverbaar in bijna iedere RAL kleur, in diverse lengtes (voor 5, 7 en 9 fietsplekken)en ook in een luxe rvs (Inox) uitvoering. Deze is ook tweezijdig te gebruiken. Ook deze kan door de gaten in de voetplaten eenvoudig op een ondergrond bevestigd worden.

Fietsenrek model Spirit Steel volledig zwart gecoat


Fietsenrek Strike
Deze is voorzien van aanleunbeugels met slotgaten. Door de betonsteunen vrijstaand te plaatsen en een uitstekende valbescherming. Ook deze is in diverse lengtes leverbaar. Fietsenrekken met betonnen zijsteunen zijn een perfecte oplossing als er niet in de ondergrond geboord mag worden. We hebben diverse andere modellen met betonnen zijsteunen, zoals ook het boven aan dit blog afgebeelde model.


Fietsenrek model Strike uitgevoerd in diepzwart. Door de zware zijsteunen is er geen verankering nodig

Dit zijn slechts enkele van onze vele mogelijkheden als het om fietsparkeren gaat.
Zie voor al onze modellen en uitvoeringen
> fietsenrekken SKWshop
> aanleunbeugels SKWShop


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWShop.nl - Buiten de sterkste! Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.


*31(0)502806970
info@skwshop.nldinsdag 7 september 2021

De mogelijkheden van onze kantoorunits

 

De kantoorunits van SKW shop zijn op maat gemaakt! Echt maatwerk en vakwerk van specialisten in hun vak. Jij bepaalt zelf hoe je jouw kantoorunit inricht en we helpen je graag om het precies passend bij de situatie te maken. Kwaliteit en luxe staan bij ons voorop! In dit blog nemen we je mee naar de verschillende opties waar je uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw kantoorunit.

Kantoorunit met verwarming, ramen en een open ingang
Kantoorunit type W met kantelramen, deur en verwarming 


Een van de dingen die je zelf kan bepalen zijn de ramen! Bedenk maar hoe groot de ramen moeten worden, het aantal ramen dat je wil hebben en waar in de unit je de ramen gaat plaatsen. Dan heb je ook nog de keuze uit een schuifraam, kantel-kiepraam of een gesloten raam.  Ook kan je zelf beslissen waar de deuren komen, hoeveel deuren je wil en de draairichting van de deuren.

Binnenkant van een kantoorunit met wasbak en keukenblad
Binnenkant met een raam, wasbak en aanrechtblad.


Denk ook eens verder naar andere opties: je kan er ook voor kiezen om toiletten, douches of een keukenblok in je kantoorunit te plaatsen. Zo zie je maar dat de kantoorunits erg makkelijk voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, zelfs als kleedruimte! Ook hebben we klanten die een kantoorunit gebruiken als

 •          Wachtruimte
 •         Portiersloge
 •        School lokaal
 •         Operator ruimte
 •         Camping winkel

Je ziet het: een kantoorunit kan je op veel verschillende manieren inzetten. We bespreken graag samen jouw wensen om tot een passende oplossing te komen.

Kantoorunits met een breedte tot 3 meter kunnen we klaar bij u leveren, de grotere of meerlaagse kantoorunits bouwen we ter plekke op. Alle kantoorunits worden gefabriceerd door onze partner in Duitsland, een familiebedrijf waar kwaliteit en degelijkheid voorop staat.  Ben je op zoek naar maatwerk met een goede afwerking? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij www.kantoorunitspecialist.nl (powered by www.skwshop.nl

Kantoorunit serie W geschikt voor de binnen en buiten ruimte
Kantoorunit W-serie, geschikt voor binnen en buiten.


We hebben een paar verschillende modellen in de verkoop, voor zowel de binnenruimte als de buitenruimte. De W-serie is ons meeste verkochte kantoorunit. Deze is zowel geschikt voor de binnenruimte als de buitenruimte. Bovendien kunnen we de W-serie van hijsogen of uitsparingen voor een heftruck voorzien zodat je de unit makkelijk kan verplaatsen en zo flexibel blijft. 

Interesse gekregen in onze kantoorunits? Neem dan contact met ons op! Wij geven graag een gratis advies welke kantoorunit je het beste kan kopen in jouw situatie! Met vriendelijke groet,


Het team van SKWshop.nl


 Boumaboulevard 495

9723 ZS Groningen

T: +31 (0)50-2806970

Mail: info@skwshop.nlmaandag 30 augustus 2021

Pannakooi met reclamerails

 

Pannakooi Premium bij vv Hoogezand met reclamerails


Afgelopen week is de officiële opening geweest van de door ons geplaatste pannakooi in Hoogezand. Onze geluidsarme pannakooi met kunststofscheiding tussen de metalen delen. En de staanders van zeer degelijk kokerprofiel. En.. alle ijzerdelen volbad verzinkt na lassen, waardoor deze jarenlang beschermd is tegen alle weersomstandigheden. 
De Premiumserie pannakooien en pannavelden van SKWShop, in bijna iedere afmeting en wandhoogte leverbaar en ook met basketbal> Absoluut onze beste koop en waar we zonder probleem de laagste prijsgarantie o0p durven geven.


Reclame ophangprofielen
Het leuke van deze pannakooi is dat deze voorzien is van reclame- sponsoruitingen die geplaatst zijn in ons reclamebord-ophangsysteem PRO. Een zeer duurzaam en degelijk systeem van aluminium, voorzien van rubbers. Door het systeem is het wisselen van reclameborden een fluitje van een cent.
Dit hebben we nog altijd voor actieprijzen en hangt al bij zeer veel sportverenigingen langs de lijn. En hier dus aan de pannakooi.Nog een afbeelding met ons reclamebordprofiel eropHier de pannakooi die we al eerder bij vv Tricht geplaatst hebben, ook deze is voorzien van sponsoruitingen in onze reclameprofielen.


Op naar de volgende leuke projecten.


En verder..
Zijn we volop bezig met de bouw van een tribune bij vv Tricht. Deze keer een verhoogde overdekte tribune uit onze Live-serie. Aansluitend gaan we naar onze zuiderburen voor de bouw van een overdekte tribune uit onze Replay-serie en een niet overdekte mini-tribune. Misschien nog niet bij u bekend, maar ook als het om tribunebouw gaat zijn we een zeer sterke speler. We hebben zeer veel mogelijkheden voor bijzonder concurrerende prijzen. Voor iedere sportaccommodatie een passende oplossing!Tribune Live in aanbouwDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi- openbare ruimtes

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste
M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970
Zoetermeer
Ook deze voetbalkooi hebben we afgelopen opgeleverd in Zoetermeer. Een fraaie voetbal- basketbalcombinatie met in de lange wanden ook nog 4vier kleine doelen en als speelvloer een Granuplast rolcoating met sportbelijningen. We hopen dat ze hier jarenlang onbezorgd plezier van gaan hebben. Voetbalkooi Premium, ook deze is in bijna iedere afmeting leverbaar


 

maandag 2 augustus 2021

Basketbalpalen voor de buitenruimte

 

Basketbalpaal model Profi, met wedstrijdformaat basketbalbord

Basketbalpalen voor speel- en schoolpleinen

SKWshop, voor ieder plein een passende basketbalpaal. Of het nu om een recreatiebasketbalpaal gaat een wedstrijd basketbalpaal of antivandaal-oplossingen.

Hierboven afgebeeld onze Profi, hiervan hebben we er net weer zes stuks in de gemeente houten geplaatst.

Een perfecte basketbalpaal voor  zowel de recreant als de professionele basketballer. Opgebouwd uit zware kokerprofielen, welke desgewenst in een ral kleur van uw keuze gepoedercoat kunnen worden. Voorzien van een wedstrijdformaat basketbalbord van plexiglas 105 x 180cm en een verende dunkring. Absoluut een aanwinst voor uw sportieve jeugd. 

Top basketbalpalen voor een bijzonder concurrerende prijs. De paal is volbad verzinkt na het lassen en daardoor jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden.

1 van de drie nieuw ingerichte basketbalvelden in de gemeente Houten


De basketbalborden van Plexiglas 105 x 180cm Nederlands fabricaat!


Antivandaal?

Basketbalpaal model Profi, ideaal voor de professionele basketballer. Maar ook voor recreatie basketbalpalen en zware antivandaal-oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres, zoals onze basketbalpaal model Heavy. Een zware koker met als basketbalbord een roosterbord, deze is tevens geluidsarm, dus ideaal als er woningen in de directe omgeving staan. Hieronder afgebeeld met rode wedstrijd basketbalring e net, maar ook leverbaar met antivandaalring en kettingnet. 


Basketbalpaal Heavy, een praktisch onverwoestbare oplossing, ook deze is in bijna iedere ral kleur leverbaar.


Ook leverbaar met twee basketbalborden:
 

Basketbalpaal model Heavy, hier uitgevoerd met twee basketbalborden. 1 x wedstrijdformaat en 1 x recreatieformaat op kinderhoogte.

Naast de in dit blog benoemde basketbalpalen voor de buiten ruimtes hebben we ook nog diverse recreatie basketbalpalen voor de openbare ruimt, die absoluut tegen een stootje kunnen. En ook deze kunnen allemaal met een antivandaal roosterbord geleverd worden.


Montage/installatie:
Vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage van uw basketbalpaal voor u verzorgen

Zie voor ons gehele assortiment >  basketbalpalen op onze website
En bij vragen, bel of mail, we informeren u graag en offertes kosten u tenslotte niets.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste


www.skwshop.nl
info@skwshop.nl
*31(o)502806970


Montagefoto van een recreatie duo basketbalpaal. Erg leuk op basisscholen. Hier is de paal zwart gecoat en de recreatie antivandaal basketbalborden in een groene ral kleur. Bijna iedere kleur en kleurencombinatie is hier mogelijk.