zondag 9 februari 2014

Parkbanken en picknicksets van gerecycled kunststof. De voordelen!


De ene keer schrijf ik over mezelf, de andere keer breng ik zoals bekend onder mijn trouwe lezers (dank hiervoor!) een product of productgroep onder de aandacht.

Vandaag is parkmeubilair van kunststof het onderwerp. Mijn Eco-lijn. Parkmeubilair van geregenereerd kunststof. Want hergebruik en duurzaam is en wordt steeds meer de trend, en dat is natuurlijk maar goed ook!


Parkbank Eco model Bonn


Een milieubewuste keuze.


Alle banken uit de Eco-lijn zijn geproduceerd van geregenereerd kunststof. Hiermee sluit deze lijn parkmeubilair goed aan op de filosofie van steeds duurzamer en milieuvriendelijker produceren en draagt deze lijn parkmeubilair bij aan een beter milieu! Ook de banken zelf kunnen weer voor 100% hergebruikt worden en zo blijft de cirkel gesloten en worden er geen materialen verspild en of na gebruik op een of andere manier gedumpt in ons milieu.

Met name voor bedrijven campings, recreatie-parken, die  milieubewustheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid uit willen stralen of dit bij wie dit tot de identiteit van de onderneming behoort, zijn de buiten meubelen uit de Eco-lijn een ideale keuze om dit te bevestigen en/of zelfs te versterken. En absoluut een aanwinst voor uw onderneming.

Vormgeving bijna onbeperkt. Parkbank Canvas


Vormgeving.


Een belangrijk voordeel van het gebruik van (hergebruikt) kunststof zijn de bijna onbeperkte mogelijkheden qua vormgeving.
Moeiteloos kunnen mooie rondingen gecreëerd worden. Dus naast de klassieke modellen, beschikt deze lijn over een aantal mooie design-objecten, die niet alleen functioneel zijn maar ook een decoratieve waarde hebben..
De hierboven getoonde Parkbank Canvas, heeft al eens de prestigieuze OVAM-Eco design award PRO gewonnen. En wacht dacht u van de volgende bank?

Skate-hangbank Level X

De Level-X. Een zeer fraai vormgegeven parkbank, speciaal ontwikkeld voor de jeugd. Zoals u dus kunt zien zijn de mogelijkheden qua vormgeving bijna onbeperkt. Een ideale oplossingen op speelpleinen en schoolpleinen.


Duurzaamheid en onderhoud.


Deze gehele Eco-lijn is bijzonder onderhoudsvriendelijk, natuurlijk dient een bank een keer schoongemaakt te worden, onkruid bij de poten weghalen e.d. door u gebruikt meubilair is natuurlijk wel een heel belangrijk onderdeel van wat u als bedrijf wilt uitstralen. Maar verder heeft u er geen omkijken naar en heeft u jarenlang plezier van uw kunststof buitenmeubilair.


Rolstoelvriendelijk.


Naast een positieve bijdrage aan het milieu, houdt deze lijn parkmeubilair ook nog eens rekening met de rolstoelers onder ons. Fraaie picknicksets met een een- of tweezijdig verlengd tafelblad.
En kiest u naast een milieubewust imago ook nog eens voor een rolstoelvriendelijk imago.
U wilt toch niet dat minder valide mensen niet bij u aan kunnen schuiven en u op deze manier ook nog eens potentiële klanten mist. 

Picknickset Eco Loyal met 1-zijdig verleng blad

De Eco Loyal. Leverbaar in de kleuren, zwart, groen, beige, bruin en grijs.


Duur?


Ook een belangrijke factor die meegewogen heeft in het opnemen van deze park- en buitenmeubelen in mijn assortiment, is de vriendelijke prijsstelling. U heeft al een parkbank met rugleuning uit deze lijn, vanaf 290,- ex btw!

Parkbank Eco Venus

Alle voordelen op een rij.


Samengevat de voordelen voor u als; non-profit-organisatie, ondernemer, overheidsinstantie en vereniging.

-Door gebruik van regeneraat en het feit dat de banken zelf ook weer recyclebaar zijn. Draagt u bij aan en creëert u een positieve uitstraling en bijdrage t.a.v. milieu.

-Onderhouds-arm en duurzaam.

-Ook duurzame budgetvriendelijke oplossingen.

-U kunt zowel voor een klassieke als een moderne uitstraling gaan, waardoor er altijd bijna een passende oplossing voor uw bedrijf tussenzit.

-En deze lijn geeft u, met de picknicksets, ook de mogelijkheid om ook rolstoelvriendelijk te zijn


Interesse?


Neemt u rustig contact op voor meer informatie, we helpen u graag met de inrichting van uw buitenruimte, en juichen het toe als onze potentiële klanten kiezen voor: milieubewust!

Lounge stoel AtlanticHartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, sterk in o.a. parkmeubilair, pannavelden, voetbaldoelen, anti-parkeerpalen en meer. Alles voor de inrichting van de openbare en buitenruimtes.


En is u al opgevallen dat we nu ook de banner van Footgolf omgeving Breda op onze site hebben? 
Footgolf, een sportieve en leuke activiteit, gewoon voor ontspanning, maar ook zeer geschikt voor een middagje teambuilding in de buitenlucht!


Footgolfclub.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten