dinsdag 21 oktober 2014

Wat u niet wilt dat u geschiedt... Retargeting en nieuwsbrieven.
Klanten bereiken.


Een belangrijke taak van mij is, is weten wat er speelt op het gebied van internet-marketing. Wat werkt, nieuwe trends enz.. Lezen, praten en daar waar mogelijk leren en toepassen.

Een poos terug dook de term "Retargeting" op, grote omzet toenames werden beloofd, internetmarketing-bureau's prezen dit aan. Dus, ik dook half over kop de retargeting in. En plaatste ook "links", waardoor mensen die op mijn site waren geweest, bij een product, dit product bijna iedere keer weer te zien kregen, als ze weer het internet op gingen en een willekeurige website bezochten.Wat is retargeting?


Citaat: Deze komt van Adcrowd, maar ze zijn bijna allemaal hetzelfde
Retargeting: de meest effectieve en gerichte vorm van online adverteren. Je laat op andere websites, zoals bijvoorbeeld nos.nl of nu.nl, alleen advertenties zien aan bezoekers die al eerder jouw website hebben bezocht. Dit zijn dus de meest gekwalificeerde en geïnteresseerde bezoekers die je maar kunt wensen. Veel effectiever en gerichter kan je vrijwel niet adverteren!

Na een campagne opgestart te hebben ging ik me er verder in verdiepen en het principe is hetzelfde, als je een rode auto koopt, zie je ineens overal rode autos'. Zo werd ik mij bewust van de campagnes die mijzelf raakten als ik aan het surfen was. En binnen 14 dagen irriteerde ik me mateloos aan de opgedrongen advertenties, omdat ik toevallig een paar schoenen o.i.d. online bekeken had.

Nog geen week later had ik besloten te stoppen met retargeting, niet eens de effecten gemeten, gewoon onder het motto: "Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet."

En voor nieuwsbrieven sturen... idem, wij hier laten zo ongeveer alle nieuwsbrieven die we krijgen al de spambox ingaan. Ik heb dit ook een paar keer nieuwsbrieven verstuurd, maar ben om dezelfde reden hiermee gestopt. Ik erger me zelfs aan de hoeveelheid die ik in de spambox krijg, maar vind het contradictioneel, ook weer te veel werk om me uit te schrijven.....en leeg gewoon de box:-)

Commercieel gezien slim? 


Weet ik niet, maar SKWshop is mijn bedrijf en er is meer dan alleen maar geld verdienen. Net als mensen lastig vallen, zo zie ik het, met het bellen achter offertes aan. Wij doen dit alleen bij hele hoge uitzondering, als de klant de koop al min of meer heeft toegezegd. Ikzelf heb ook wel eens offertes aangevraagd, en als ik dan zelfs voor de 2e of 3e keer gebeld wordt, dan ben je mij kwijt.


Heerlijk, ondernemer zijn, vast kunnen houden aan je eigen principes (normen) en je eigen imago aan kunt laten sluiten op het (door mij gewenste) bedrijfsimago. Kost me dit omzet? Misschien....maar ik wil dit gewoonweg niet. Punt! En geen bureau praat mij hier vooralsnog van af.


Hartelijke groeten van alles voor buiten, autonoom en authentiek! Ik zet wel weer gewoon een stukje reclame onder dit blog.


                                          Reclameblok ;-)

SKWshop, ook zeer sterk in anti-parkeerpalen


De opmerking die we krijgen van de klanten die ons al weten te vinden op dit product is. "Jullie hebben hele goede prijzen vergeleken met de andere die we opgevraagd hebben?"


Daar wordt ik blij van, want dit geeft de potentie aan die we hebben op deze producten. Zeker als steeds meer potentiële klanten ons hiermee weten te vinden. Kijkt u maar eens rond, er staan er wel heel veel van in Nederland. We werken er hard aan om Nederland te laten weten dat SKWshop een goed adres is voor antiparkeer en afzepalen, echter niet (meer) met nieuwsbrieven en retargeting. U wilt toch ook niet iedere keer als u een site bezoekt of uw computer opent een antiparkeerpaal zien?


De klassieke antiparkeer- en afzetpalen


Vierkant, rond, vast, uitneembaar en neerklapbaar. Altijd een passende oplossing.


Nieuw!

Verwijderbare afzetpalen voor de binnenruimte. Leverbaar in een ronde en in een vierkante uitvoering.

Deze hebben we nieuw. Verwijderbare afzetpalen voor de binnenruimte


En de leukste van Nederland... 

Vinden we zelf :-) Hiermee wordt op een zeer fraaie manier aangegeven dat er een school- speelplaats o.i.d. in de buurt is, waar kinderen onverwachts over kunnen steken. Onze potloodpalen, leverbaar in diverse fraaie kleuren. De eerste ooit in Nederland (recentelijk) geplaatst staan in de Gemeente Kampen.

Potloodpalen van Ferrcocast, leverbaar in een uitneembare en in een vaste uitvoering.

                                                           
                                                     Geen opmerkingen:

Een reactie posten