zondag 12 oktober 2014

Wie het kleine niet eert..


Een week overgeslagen met bloggen... gebrek aan inspiratie. Eerlijk is eerlijk, af en toe ben ik gewoon een beetje moe van het gevecht met de zoekmachines.
Twitter, Linkedin. Facebook, Google+, Pinterest. En daarnaast zorgen dat de website actueel blijft. Natuurlijk doe ik niet alles zelf, maar daar ik verantwoordelijk ben, voel ik de verplichting om iedere dag naast het zelf een aantal zaken bijhouden te screenen wat er allemaal geplaatst en gewijzigd wordt. En ook een beetje grieperig geweest, dus ook hierdoor minder energie.

Maar ik ben er weer :-).


Gewoon te leuke projecten uitgevoerd om niet te vermelden. En een zeer leuke actie van  SV Wijk aan Zee. Ze hebben 2 doelen van ons aangeschaft, die hebben ze gefinancierd met een ludieke actie: "Waar schijt de koe."
Op het moment dat ik zoiets lees, is op de een of andere manier mijn hele dag goed :-).

Onze verplaatsbare jeugdvoetbaldoelen model JVD180. Topsegment.

You Tube.


Ook mijn You Tube kanaal is nieuw, de reportage die omroep Pim gemaakt heeft van het sportief ingerichte schoolplein in Monnickendam, laat op zo'n mooie manier zien hoe dit plein ingericht is met de door mij geleverde materialen, dat ik direct besloten heb ook dit medium in te gaan zetten.
Er zijn hierdoor zelfs al potentiële klanten naar Monnickendam en Amsterdam gereden om persoonlijk de pleinen te bekijken.

Reportage You Tube opening pannaveld met minibasketbal te Monnickendam

Maasvlakte II


Ook hier een erg leuk project, het plaatsen van handbedienbare draaibomen. Op zich is een draaiboom niet spectaculair. maar hoe vaak plaats je 5 draaibomen op een rij.

Maavlakte II. 2 draaibomen van 7,25 meter, 2 van 5,25 meter en 1 van 3 meter op een rij.

1 fietsenrek.


Een paar jaar geleden had ik toch nooit kunnen bedenken dat ik zo veel plezier zou halen uit het inrichten van de openbare ruimte. Oprecht genieten van kleine projecten, waar ikzelf helemaal achter sta.
Nog een voorbeeldje. 1 fietsenrek geleverd aan een Yachtclub in België, in absolute zin een zeer kleine order. Maar als de tevreden klant me dan de afbeelding van het rek stuurt, is mijn hele dag goed.

Fietsenrek Biciblock.  Italiaans design.

Bijzonder om van mezelf te ontdekken dat het juist de kleine dingen zijn die me blij maken, en dat mijn passie voor de openbare ruimte met de dag groeit. En ook dit had ik nooit bedacht. Je hoort wel een mensen zeggen dat ze van hun hobby hun werk gemaakt hebben, bij mij is dit andersom. Mijn werk is min of meer een hobby geworden.

In het verschiet..


En er lopen zoveel leuke dingen/projecten dat ik alweer met veel plezier naar de komende periode uitkijk. Ook een paar hele grote projecten trouwens, maar daarover later meer...Hartelijke groeten van allesvoorbuiten, een passie voor de openbare ruimte!
Ik ga verder met het genieten van de zondag.
Met facebook hoop ik de komende periode de 1000 likers te bereiken, de 900 ben ik in ieder geval gepasseerd..
Geen opmerkingen:

Een reactie posten