zaterdag 10 januari 2015

Voor wie een slagboom of slagbomen wil kopen.


Pffff....... Hoe maak ik nu duidelijk/bekend aan een groep potentiële slagboom-kopers dat SKWshop hier echt sterk in is?
Onze slagbomen staan inmiddels van Antwerpen, Amsterdam, op de Maasvlakte tot aan Groningen. En eigenlijk krijgen we van iedere klant zeer positieve feedback. Zowel onze service, de vlotte levering als de prijs-kwaliteitsverhouding van onze handbediende slagbomen worden als zeer goed ervaren.
Ondernemers-kans.


Als ondernemer denk ik dan: "Hier ligt in potentie een veel groter marktaandeel dan dat ik nu heb."
"Maar hoe ga ik deze groep bereiken?" Hier liggen grote kansen, net als bij de anti-parkeerpalen en afzetpalen van SKWshop.
En eerlijk is eerlijk, als u voornemens bent om een slagboom te kopen, ook een kans voor u.

In ieder geval weet ik dat een blog bijdraagt aan de vergroting van de bekendheid en bijdraagt aan mijn positie in Google. Dus in dit blog even alle handbediende slagbomen uit het assortiment van SKWshop op een rij:De HBS- en HBSZ-serie, betaalbare luxe.


Een handbediende slagboom-serie, een ideale oplossing als de slagboom ook als onderdeel van uw bedrijfs-aangezicht een belangrijke rol speelt. Handbediende slagbomen met een hoogwaardige afwerking. 

De HBS-serie, de uitvoering van deze slagboom met vaste opvangpaal.
De HBSZ-serie, de uitvoering van deze slagboom, zonder vaste opvangpaal.

Belangrijkste kenmerk van deze handbediende slagbomen is dat deze een hoogwaardige afwerking hebben en moeiteloos qua prijs en kwaliteit kunnen concurreren met andere handbediende slagbomen die de markt te bieden heeft. Alle voorzien van een duurzaam cilinderslot, voor sluiting in de verticale stand.

De uitvoering met opvangpaal, type HBS. 

Slagboom type HBSZ, door 2 tegenover elkaar te plaatsen kunnen zelfs afsluitingen van 13,5 meter gerealiseerd worden.
De ruimte-besparende oplossing. 


Handbediende gasveerbomen, ook wel compact slagbomen genoemd.
Door het ontbreken van een contragewicht, zijn deze slagbomen een ideale oplossing als de ruimte beperkt is en u toch een slagboom wilt plaatsen..
Tegen een wand, hek, muur en door de zeer degelijk en duurzame gasveerconstructie zijn deze slagbomen toch zeer eenvoudig met de hand te openen en te sluiten.

Deze handbediende slagboom-serie is leverbaar in lengtes tot 7 meter. Voorzien van een duurzame aluminium arm, wit gepoedercoat en voorzien van rode reflecterende strepen. Leverbaar als slagboom met vaste opvangpaal en als slagboom zonder vaste opvangpaal.

Ook hiervoor geldt kwaliteit voor een messcherpe prijs!
Voor de sluiting kunt u kiezen uit:
-hangslot
-driekantslot
-cilinderslot.


Uitvoering van de handbediende compact-slagboom zonder vaste eindsteun.
Duurzame budget-oplossingen.


De Budget-serie. Indien u kwalitatief een zeer duurzame en degelijke oplossing zoekt, voor een zeer scherpe prijs, hebben we onze Budget-serie handbedienbare slagbomen.

Door de arm brut aluminium te laten en het contragewicht geen maximale afwerking te geven. Worden de productiekosten gedrukt. Qua functionaliteit/werking wordt er absoluut niet ingeboet op kwaliteit. Hierdoor kunnen wij deze slagboom-serie dus voor een bijzonder scherpe prijs in de markt zetten.

Ideaal als u voornamelijk voor duurzaamheid en functionaliteit gaat.
Deze handbediende slagboom-serie is leverbaar in lengtes tot 7 meter. Voorzien van een duurzame aluminium arm, wit gepoedercoat en voorzien van rode reflecterende strepen. Ook deze zijn leverbaar als slagboom met vaste opvangpaal en als slagboom zonder vaste opvangpaal.

Voor de verticale sluiting kunt u kiezen uit:
-hangslot
-driekantslot
-cilinderslot.


Slagbomen van super kwaliteit voor een messcherpe prijs! Onze Budget-serie.


En meer.


Naast de benoemde types slagbomen hebben we ook nog draaibomen en electrische slagbomen in ons assortiment. Maar om de lengte van dit blog beperkt te houden, een andere keer daarover meer.Handbedienbare draaibomen, soms een uitstekend alternatief


Indien u meer informatie wenst, kunt u op de links klikken in de betreffende teksten, u komt dan op de site van SKWshop terecht. 
Maar rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook: info@skwshop.nl


Dus geen hoogdravend verhaal deze keer, maar gewoon om voor mezelf als ondernemer een stapje te zetten om deze kans meer vorm te geven en om u, indien u een slagboom of slagbomen wilt kopen, te bewegen ook eens een vrijblijvende offerte bij SKWshop aan te vragen.

We helpen u graag,en ons advies is altijd gratis.Hartelijke groeten van echt, allesvoorbuiten. Zeer sterk in handbedienbare slagbomen ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten