dinsdag 10 februari 2015

De antiparkeerpaal als bescherming tegen diefstal.Antiparkeerpalen.


SKWshop is totaal leverancier voor de openbare ruimte en zoals inmiddels bij velen bekend bloggen we af en toe over onze producten.
Deze keer een stukje over onze antiparkeerpalen.
A.  Omdat we hier zeer sterk in zijn.
B.  We andere toepassingen zien.

Antiparkeerpalen, zijn in een zeer grote verscheidenheid leverbaar.  Vast, uitneembaar, neerklapbaar en in diverse modellen en worden voor diverse doeleinden ingezet.
SKWshop heeft een ruim assortiment en is op het gebied van antiparkeerpalen, qua prijs en kwaliteit een sterke speler in de markt. Maar ook als het om vernieuwing gaat..


De standaard-toepassingen.


Tegen wild-parkeren:
U komt aangereden en daar staat alweer een auto op een plek waar u uw auto wilt parkeren, omdat dit uw terrein is of omdat deze plek voor u gereserveerd is.

SKWshop biedt diverse oplossingen voor dit probleem, maar de meest fraaie en duurzame oplossing is, vinden wij zelf, zijn nog altijd de antiparkeerpalen.
Een product waar we zeer sterk in zijn. Ruim assortiment,snelle levering voor zeer concurrerende prijzen.
Steeds vaker verkopen we afsluitbare kettingpalen als alternatief voor de uitneembare en neerklapbare antinparkeerpalen


De toegang reguleren:
Ook hiervoor leent de neerklapbare antiparkeerpaal of uitneembare antiparkeerpaal zich uitstekend. Het tegenhouden van sluipverkeer op fietspaden, looppaden.
Ook hiervoor bieden we meerdere oplossingen, maar de antiparkeer- cq afzetpaal is ook hier de meest voordelige en doeltreffende manier.

U bepaalt wanneer er verkeer langs mag. Uitneembaar in neerklapbaar, beide uitvoeringen voldoen prima.Voetgangers en auto´s scheiden:
Ook hier zijn afzet¨palen, antiparkeerpalen een zeer fraaie en duurzame oplossing.

Het markeren van een voetgangersgebied, in dit geval is gekozen voor vaste uitvoering.

Nieuwe toepassingen.


Maar wist u dit al?
Maar wat ook steeds vaker voorkomt is dat onze palen gebruikt worden om auto's tegen diefstal te beschermen. Mensen plaatsen dan 1 of 2 palen in of voor hun garage waardoor de drempel om de auto te stelen aanzienlijk verhoogd wordt.
Een goedkope maar zeer efficiƫnte manier om uw eigendom nog beter te beschermen.


En of het nu om de standaard uitvoering gaat, of fraaie rvs-palen. Een bijzonder model of een klassieke rustieke paal. SKWshop bioedt het allemaal. Snelle levering, altijd gratis advies en voor zeer scherpe prijzen.

RVS afzetpalen


En wat vindt u van deze, om aan te geven dat er een oversteek¨plaats voor kinderen is. De antiparkeer- cq afzetpaal met als primaire functie een aanduiding. Ook in een uitneembare uitvoering en in diverse fraaie kleuren leverbaar.

Het potloodmodel, voor een ieder duidelijk dat hier kinderen kunnen oversteken, deze kunt u vinden in de gemeente Kampen.


Of het reuzen potlood Al vanaf grote afstand zichtbaar dat er een oversteekplaats is.


Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten, een ruim assortiment antiparkeer- en afzetpalen en altijd gratis advies.
Duurzame en voordelige oplossingen voor buiten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten