dinsdag 17 februari 2015

Goedkope pannaveldjes, pannavelden


Goedkope pannavelden.

Vaak krijg ik de vraag of we ook goedkope pannavelden of pannaveldjes te koop hebben.
Natuurlijk, ook deze hebben we in ons assortiment. Onze Basic serie pannavelden en Basic serie sportkooien. Ideaal als contactgeluid geen rol speelt!

Duurzame en voordelige oplossingen als contactgeluid geen rol speelt.
Deze zijn al leverbaar vanaf 4 x 6 meter en zelfs als grote combinatie sportkooien.

Alle ijzerdelen zijn volbad thermisch verzinkt en kunnen desgewenst gepoedercoat worden in een groene kleur, ral-6009 of in een zwarte kleur ral-9005.
Een ideale oplossing indien u een beperkt budget heeft en als aangegeven er geen sprake is van overlast door contactgeluid.

En bij de kleine uitvoering  4 x 6 meter of 5 x 7,5  meter kan deze kooi ook zeer goed in de omgeving van woonhuizen geplaatst worden, omdat er in een klein pannaveld met kleine doelen, gewoon minder hard tegen de bal geschoten wordt en er sowieso weinig geluid van de bal tegen de wand ontstaat.

De pannadoeltjes:
Net als bij onze andere pannavelden maken we ook hoer gebruik van onze vandalisme-arme TRD300 pannadoelen. Volbad thermisch verzinkt en desgewenst gepoedercoat in een ral-kleur van uw keuze.
Voor de afmetingen maken we meestal gebruik van de afmetingen:
- 0,75 x 1,5 m.
- 0,75 x 1,0 m.
(Deze doelen zijn ook ideaal om vrijstaand op uw school- of speelplein te plaatsen).

Toegang tot het pannaveld.
Voor de ingang adviseren we meestal een overstap i.p.v. een afsluitbaar poortje. Dit is veiliger, niemand kan zijn of haar vingers er tussen krijgen. En desgewenst plaatsen we nog een extra afschermhek zodat er een inloopsluis ontstaat.
Dit pannaveld is leverbaar met en zonder leunbuis, zie afbeeldingen onder voor een paar foto-voorbeelden

De staanders gaan ca. 80cm de grond in en indien nodig bij een losse ondergrond, storten we deze aan met cement, waardoor uw pannaveld, altijd staat als een huis.

5 x 7.5 meter pannaveld, Basic-uitvoering, verzinkt, met overstap en afschermhek. Nog even de tegels aanslijpen en terugleggen en het veld is gereed voor gebruik.

Pannaveld Basic van de andere zijde gezien, uitgevoerd met ronde leunbuis.

Afmetingen: 6 x 12.5 meter pannaveld Basic, groen gecoat en doelen van 1.5 x 0.75 meter.

Hier een grote multi-sportkooi in de Basic-uitvoering, voorzien van pannadoeltjes, ideaal op achteraf gelegen terreinen. In dit geval tevens voorzien van onze sportvloercoating en sportbelijning.Hier hebben we zelfs een Basic combinatiekooi gebouwd met alle wanden 4 meter hoog. Uitgevoerd met zware staanders , kunstgras en onze nieuwe voetbaldoel basketbalcombinatie VBC160.


Dus zoals u ziet hebben we ook voor een beperkt budget, duurzame en sportieve oplossingen.
En mocht u een veld met geluidsdemping nodig zijn en een grote vandalisme-bestendigheid, kijk dan eens bij onze Premium-serie pannavelden en sportkooien. Deze serie is absoluut onze beste koop als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat.
Pannaveld 5 x 10 meter Premium, geluids-dempend en bijzonder fraai afgewerkt.
Voor ons gehele assortiment zie:

De hartelijke groeten van alles voor buiten, voor ieder budget een passende en duurzame oplossing voor uw sportieve jeugd. We komen graag in contact met u en ons advies is altijd gratis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten