zaterdag 14 maart 2015

Nieuws en een weetje!


 Primeur!


Daar zijn we weer, we hebben een week overgeslagen i.v.m. de drukte door het vroege mooie weer.
Heerlijk! We hebben al weer een hele leuke primeur achter de rug en dat betreft de plaatsing van onze boombank Festival in een verzinkte uitvoering, deze variant is wereldwijd nog nooit geleverd.

Eén bank? Ja, maar één bank, maar dit soort zaken geeft me gewoon energie. Iets leveren, waarvan ik weet dat er nog geen tweede van is. Net als destijds met mijn antiparkeerpalen potloodmodel, die in de gemeente Kampen staan.

Boombank Festival te vinden in de gemeente Katwijk
Nog een kleine primeur!


Enige tijd geleden vroeg een klant naar wegneembare afzetpaaltjes voor de binnenruimte, om deze voor een zorginstelling voor de trap-afgangen te plaatsen, zodat niet iemand per ongeluk met een rolstoel nar beneden kon vallen.
Zoals inmiddels wel bekend vinden we het bijzonder leuk om met klanten mee te denken, met als resultaat dat we deze zeer fraaie afzetpaaltjes nu in het assortiment hebben en daarnaast in een kleurvariant die voor zover ik weet nog niet eerder geleverd is.

Wegneembare afzetpalen, uitgevoerd in een nieuwe kleurvariant


Een weetje.


Wist u dat onze kunststof parkbanken, boombanken en picknicksets, graffiti-proof zijn.
De unieke combinatie van drie verschillende soorten kunststof zorgt ervoor  dat er geen inkt of verf op hecht. En indien iemand dit bekladdert, dit gewoon met een hogedrukspuit weer verwijderd kan worden, zonder oplosmiddelen.


Picknickset Eco model Classic, voordelig, onderhoudsarm, duurzaam en dus ook graffiti-proof
En dat brengt ons bij primeur nr 3.


We hebben voor het eerst onze klassieke parkbank, model Classic, met betonvoeten geleverd met kunststof-zitplanken, deze hebben we iets uit het midden verstevigd, zodat deze net als de houten zitplanken op het hart bevestigd kunnen worden. Zorginstelling Fatima heeft als eerste gekozen voor deze fraaie oplossing.

De voordelen:
- voordeliger
- duurzamer
- milieuvriendelijk, van gerecyclede kunststoffen en zelf ook weer recyclebaar
- meerdere kleuren leverbaar
En dus ook nog eens graffiti bestendig :-)

Uiteraard blijven wij deze klassieker onder de parkbanken ook nog leveren met FSC-hardhouten zitplanken, indien de klant daar de voorkeur aan geeft.


Parkbank model Classic, te vinden bij zorginstelling Fatima, ook de afgebeelde afvalbakken hebben we geleverd.Kortom een aantal projectjes waar ik erg blij van geworden ben. Projecten die volledig aansluiten op mijn missie, de buitenwereld een beetje mooier maken. En ik het nog steeds bijzonder leuk vind dat het vaak juist de kleine unieke dingen zijn waar ik veel plezier uithaal :-)


Volgende keer weer straatsport-nieuws, er zijn een paar leuke projecten gepland en SKWshop gaat voor het eerst de wereld van de ballenvangers op de golfbanen in. We gaan echt de hoogte in dus!
Hartelijk groeten van echt allesvoorbuiten, ook sterk in parkmeubilair

Geen opmerkingen:

Een reactie posten