maandag 23 maart 2015

Pannaveld met een gouden randje.

SKWshop en sponsoring.


Regelmatig worden we benaderd om activiteiten, projecten of verenigingen te sponsoren.
Helaas kunnen we geen sportverenigingen sponsoren, omdat we geen regionaal bedrijf zijn, maar nationaal en internationaal opereren.

Ik kan gewoon niet uitleggen aan de ene sportvereniging waarom ik hen wel sponsor en de andere niet.....Helaas......
Natuurlijk geef ik wel eens iets weg, maar dit zijn dan kleine dingen, een paar ballen, een teamkratje, regenjasje of een paar netten. Maar daar houd ik het dan ook bij. Meer een aardigheidje....

Bijvoorbeeld het: Teamkratje voor AS'80


Sociale betrokkenheid.


Maar zoals ik vaker geschreven heb, vind ik dat als je iets van de maatschappij ontvangt, je ook iets terug moet geven. Nu hebben we gekozen voor een bijdrage aan een pannakooi bij Manege Hartenhoeve in Deil, een Manege waar kinderen die het nodig hebben tot rust kunnen komen.

Een initiatief van o.a. Delta Lloyd, waar we met veel plezier een bijdrage aan geleverd hebben.
Samen met Hoving Hekwerken uit Stadskanaal hebben we een bijdrage geleverd, waardoor er bij de Manege Hartenhoeve nu een pracht van een overdekte pannakooi uit onze Premium-serie pannavelden en pannakooien staat, Afmetingen 6 x 10 meter staat, waar de jongeren jarenlang onbezorgd gebruik van kunnen maken. Geluids- en vandalisme-arm.


Hoving Hekwerken, ons vaste montage-partner. En daarnaast 1 van de sterkste spelers in de markt als het om schuifpoorten gaat.
Vrijwilligers.


Daarnaast is er veel inzet geweest van vrijwilligers, de plaatsing was namelijk gepland op de vrijwilligersdag. En ook zij hebben een bijdrage geleverd aan het realiseren van de pannakooi.
Het wordt wel eens vergeten, maar zonder de inzet van vrijwilligers, hebben veel verenigingen, stichting geen recht meer van bestaan.
De Manege Hartenhoeve kan met recht trots zijn op haar vrijwilligers.


Foto's vrijwilligersdag en plaatsing pannakooi.


Gezelligheid tijdens de werkzaamheden


Vrijwilligers druk aan het werk om diverse klussen op en rond de manege uit te voeren.


Nieuw! Een overdekt pannaveld met een hoogte van 2.3 meter!


Het eindresultaat. Een overdekt pannaveld van 10 x 6 meter. Waarbij we voor het eerst voor de oplossing gekozen hebben om de staanders te verlengen tot ca. 2.3 meter boven het maaiveld. Met daardoor een gespannen draad, waardoor er een hoogte gecreƫerd wordt van ca. 2.3 meter. Waar het net overheen gespannen is. Een duurzame, voordelige oplossing.

 
Pannakooi Premium, bij Manege Hartenhoeve, direct volop in gebruik
                                               
Onze monteurs hebben aangegeven een bijzonder leuke dag gehad te hebben, en dan nog de hartverwarmende klantreacties:


"Helemaal mooi geslaagd! Bedankt voor goede service."

"Uiteindelijk goed gekomen, wat een prachtig veldje is het geworden! De kinderen (en mijn  volwassen mannelijke collega's ) konden niet wachten tot het klaar was.
Hier zal met veel plezier heel veel gebruik van worden gemaakt."


Hartelijk dank voor het meedenken en de levering alsnog op 20 maart.Kortom, voor mij een project met een gouden randje. En de volgende waar we een bijdrage aan leveren staat alweer gepland.SKWshop, ook zeer sterk in pleinsport, straat-voetbaldoelen, basketbalpalen, pannavelden en sportkooien.
En eerlijk is eerlijk, erg betrokken bij de jeugd. En dit is geen marketingpraatje.... maar recht uit het hart!

Ik heb er eerder over geblogd...  Ieder kind moet kunnen sporten!Hartelijke groeten van allesvoorbuiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten