donderdag 30 april 2015

Straatmeubilair. NieuwsNieuw!

Zeer trots deel ik mee, dat we ons assortiment straatmeubilair uitgebreid hebben met drie topproducten! 

Als 1e:
Boomkorven Budget en boomroosters budget. Verticale boombescherming en boomroosters. Beide importeren we uit Italië en hiermee maken we ons assortiment boombescherming compleet. (Onze doelstelling is om voor alle productgroepen in drie prijssegmenten aan te kunnen bieden, het lage segment, het middensegment en het hogere exclusieve segment.) 

Met deze producten hebben we weer echte prijspakkers van een uitstekende kwaliteit aan het assortiment toevoegd, en nog fraai ook.

Boomrooster Budget en verticale boombescherming, type Budget

Voor de boomkorf cq verticale boombeschermer geldt dat deze leverbaar is in een hoogte van 1.4 meter en in 1.8 meter. Geproduceerd van buisprofiel, rond 25 mm x 2,5 mm. verzinkt en gepoedercoat in een fraai ral-kleur van uw keuze.


Voor het boomrooster geldt dat deze leverbaar is in diverse afmetingen en in een ronde en in een vierkante uitvoering. Lasergesneden staal, 10 mm. met verdikkingen van 25mm. verzinkt en gepoedercoat in een ral-kleur van uw keuze.

Kortom, beide bijzonder duurzame en degelijke producten en een aanwinst voor de openbare ruimte en particulieren en bedrijven. Optimale bescherming van uw bomen voor een messcherpe prijs!


En ook nieuw!

Boombanken op maat! Naar aanleiding van een aanvraag betreffende een project in Amsterdam of we boombanken met een diameter van drie meter konden leveren, hebben we besloten hier ja tegen te zeggen en deze ook direct op te nemen in ons assortiment straatmeubilair.
Geproduceerd van regeneraat, milieuvriendelijk, onderhoudsarm en grafittiproof!
Hieronder een afbeelding van den bank in onze werkplaats, zodra de bank geplaatst is, maken we foto's en plaatsen deze op de site. Voor meer informatie, boombanken op maat.


De boombank voor Amsterdam, in onze werkplaats, met een diameter van maar liefst drie meter.


Hier komt de boombank te staan.

Uw gegevens nu nog veiliger bij SKWshop.

En voor wie het opgevallen is, is onze site nu ook SSL-beveiligd. We hebben voor het hoogste niveau van beveiliging gekozen, zodat uw gegevens tijdens transport/verzenden niet onderschept kunnen worden door derden. Net als bij uw bank, ziet u bij ons boven in de zoekbalk het slotje met de groene balk. 


Uw privacy, onze zorg.


Pannaveld primeur voor SKWshop.

En deze foto wil ik u niet onthouden, omdat dit het 1e veld is met onze groene valdempende tegels, mat afmetingen van 100 x 100 cm.
Geplaatst bij een school in België (Gent) met kinderen die wat onbesuisd kunnen zijn en nu dus veilig op het schoolplein kunnen sporten.
Een pannaveld uit onze Premium-serie. De Premium+ uitvoering. Maximale geluidsdemping, afmetingen 10 x 20 meter.


Pannaveld Premium+  Afmetingen 10 x 20 meter

En we hebben al weer een aantal mooie pannavelden en sportkooien ingepland, waaronder; Rotterdam, Apeldoorn en Alkmaar....


Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten. 
Uw partner in inrichtingen van de openbare ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten