zondag 17 mei 2015

Pannaveld kopenEen pannaveld kopen

We hebben er vaker over geschreven, maar kunnen niet vaak genoeg herhalen dat bij de aanschaf van een pannaveld niet over één nacht ijs gegaan moet worden.

A: u wilt niet te veel betalen, 
B: ook geen, goedkoop is duurkoop
C: veiligheid voor de gebruikers
D: veiligheid voor de directe omgeving
C: geen overlast voor de omgeving.


Vaak wordt aan ons gevraagd, of we een prijslijst van onze pannavelden en sportkooien op willen sturen. Natuurlijk hebben we een aantal modellen, uitvoeringen die vaak verkocht worden, maar toch werken we met iedere potentiële klant de volgende vragenlijst af:

- aan welke afmetingen denkt u?
- waar komt het pannaveld of de sportkooi te staan?
- hoe erg is het als de bal over één van de wanden kom? Levert dit gevaar of overlast op?
- wat is de vandalismegevoeligheid in de omgeving, gedrag van de jongeren?
- welke ondergrond, c.q. speelvloer wenst u?
- staan er woonhuizen in de directe omgeving i.v.m. mogelijk contact-geluidsoverlast.

Pas als deze vragen beantwoord zijn, kunnen we een passende aanbieding maken, zodat u zeker weet dat goedkoop geen duurkoop wordt en andersom u niet meer betaalt dan dan nodig is.


Enkele voorbeelden zijn:

Pannaveld bij een manege, de bal mag niet uit het veld en de paarden mogen niet teveel schrikken van contact-lawaai. Hier is dus gekozen voor een pannaveld uit onze premium-serie, geluidsdempend met net overspanning.

Deze school wenste een pannaveld. Op de afbeelding ziet u de muur van een gymnastiekzaal, als het pauze is en er gebruik gemaakt wordt van het veld, wordt er geen gebruik gemaakt van het gymnastieklokaal en heeft er dus niemand last van de bal tegen de muur (lawaai binnen). Hierdoor kon er 1 wand uitgespaard worden en was de klant voordeliger uit.
Ook hier is gekozen voor een pannaveld uit onze Premium-serie. Omdat het veld ook sávonds toegankelijk is en dus een hoge vandalisme-bestendigheid moest hebben

Pannaveld 10 x 20 meter. Hier werd aangegeven dat er jeugd met gedragsproblemen in de kooi zouden moeten spelen. Een groep kinderen die in het spel zo enthousiast zou kunnen worden, dat regelmatig vallen een reële optie was. Daarnaast zou het veld gebruikt worden als er ook lesgegeven werd in het gebouw ernaast.
Hier is dus gekozen voor een valdempende ondergrond. Rubberen tegelvloer, en de Premium + uitvoering. Maximale geluidsdemping, echter zonder certificaat zoals onze Supreme-serie pannavelden en sportkooien. Deze leveren we met geluidsemissie-certificaat. Dit kan soms nodig zijn om een vergunning of toestemming te krijgen

Een basisschool wilde een klein pannaveld, met "ronde" hoeken. Deze hadden we nog niet eerder geleverd in deze uitvoering. Ook dan komen we met een passende oplossing. We denken graag met u mee en het resultaat is dat we deze ook direct aan het assortiment toegevoegd hebben.  Pannaveld model PS50 met hoge achterwanden.

Een multi-sportkooi midden in de openbare ruimte, voor iedereen toegankelijk op een plein met rondom woonhuizen. Hiervoor hebben we volledig gelaste voetbaldoel- basketbalcombinaties ontwikkeld. Hierdoor gaan er geen delen loszitten en  treedt er geen irritant contactgeluid op. (Hier zijn al kooien door gesloten!). Daarnaast worden deze volbad thermisch verzinkt en zijn dus bestand tegen alle weersomstandigheden en.... vandalisme-arm. Ook het basketbalbord is geluids- en vandalisme-arm. Hier geïntegreerd in een voetbal- basketbalkooi uit onze Premium-serie 

Een basisschool, geen huis in de directe omgeving. Geen vandalisme. Hier was dus een pannaveld model Basic, meer dan voldoende. De wand aan de slootkant hebben we opgehoogd tot twee meter, zodat de bal niet in de sloot of het weiland ernaast terecht komt, zoals voorheen, toen er nog gewoon op het schoolplein gevoetbald werd wel het geval was.

Samengevat.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, waarbij we  duidelijk willen maken dat er zoveel situaties zijn en factoren mee kunnen spelen bij het maken van de juiste keuze, wij na een offerte aanvraag via onze website altijd contact zoeken met de klant om samen de situatie en de wensen nog eens goed dor te spreken en we de best passende oplossing aan kunnen bieden. 

Een pannaveld of sportkooi kopen is nu eenmaal iets anders dan een pak koffie dat je bij de supermarkt haalt... toch?
U wilt geen kat in de zak en niet teveel betalen. En wij geen ontevreden klanten!


Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten
Raadgevend leverancier voor de openbare ruimte.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten