maandag 8 juni 2015

Voetbaldoeltjes kopen


In dit blog belichten we een aantal van onze aluminium voetbaldoeltjes.
De reden hiervan is dat we meer bekendheid willen geven aan onze serie mini voetbaldoeltjes, gelast van een geprofileerd aluminium profiel van rond 80mm. Voor wie voetbaldoeltjes wil kopen, een uitstekende keuze.

Ca.  1 jaar geleden, hadden we van deze serie maar 1 afmeting.
De 3 x 1 meter mini-pupillendoelen voor het KNVB 4 tegen 4 spel. Het topsegment als het om kwaliteit gaat.  Echter net als met andere producten, kregen we de vraag of we ook andere afmetingen konden leveren, met dit profiel....

Vanzelfsprekend was het antwoord hierop, ja, en inmiddels produceren we een hele range doelen met deze aluminium profielen.

In volgorde. Zie, JVD190-serie voor prijzen en meer informatie
- 1,2 x 0,8 meter
- 1.0 x 2.0 meter
- 1.2 x 1.8 meter.
- 3.0 x 1.0 meter. als al aangegeven.

De 1.2 x 0.8 meter. Ideaal voor de voetbaltraining en school en speel/pleinen
Onze kantel-dribbel- voetbaldoelen, geschikt voor het Vlaamse dribbelvoetbal, ontwikkeld om de mini-pupillen meer te laten scoren en het KNVB 4 tegen 4 mini-pupillenvoetbal. Daarnaast zijn dit ook ideale camping en strand-voetbaldoelen. Desgewenst afgewerkt met een frisse gele poedercoating. Meer informatie over de achtergrond van het dribbelvoetbal kunt u vinden op onze site, bij de kantel- dribbel voetbaldoeltjes

   
In de 3 x 1 meter stand
In de 3 x 1,5 meter stand voor het dribbelspel


,Deze voetbaldoeltjes zijn naast dat ze volledig gelast zijn, voorzien van inwendig verstevigde hoeken. Bijzonder duurzaam dus. Daarnaast licht van gewicht en eenvoudig verplaatsbaar.

Daarnaast leveren we ze met de nieuwe netplaatjes i.p.v. de ouderwetse nethaken.
U legt het kantkoord van het net in de gleuf vanm het aluminium doelprofiel, doety het netplaatje erop en draait deze een kwartsslag. Een zeer fraaie en duurzame net-bevestiging.

Het netplaatje met de bijgeleverde sleutel. Een steeksleutel nr. 19 volstaat ook prima.
Al deze doeltjes worden inclusief net geleverd.

Ook leveren we doelen van 5 x 2 meter en 6 x 2 meter, voor het nieuwe KNVB 9 tegen 9 spel, om de overgang van een half veld naar een groot veld te faseren, geproduceerd van deze profielen. Hierdoor hebben we ook in de lagere prijsklasse een paar kwalitatief goede pupillendoelen. Model JVD160.
Voor meer informatie over de achtergrond van het Vlaamse dribbelvoetbal, zie, voetbaldoel JVD160

JVD 160, hier afgebeeld in de 5 x 2 meter uitvoering.

Ook nieuw is dat we deze als kruiwagen-model kunnen leveren, zodat het verplaatsen van uw voetbaldoelen een fluitje van een cent is. Aan de ene kant een draagbeugel gelast en aan de andere kant 2 transportwielen.

Hier afgebeeld bij onze JVD180 serie jeugd voetbaldoelen. Doelen uit het absolute topsegment.


Kortom, in korte tijd is er uit deze aluminium profielen een serie voetbaldoelen ontstaan, die prijsvriendelijk en toch zeer duurzaam zijn. En bij het overwegen van de aanschaf van nieuwe doelen, absoluut de moeite waard zijn om in uw overweging mee te nemen.
En naast deze modellen hebben we natuurlijk nog een veel breder assortiment, duurzame jeugd-voetbaldoelen en senioren voetbaldoelen


Hartelijke groeten van allesvoorbuiten.

Duurzame en voordelige oplossingen voor iedere sport-accommodatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten