dinsdag 25 augustus 2015

Parkbanken, boombanken Rest. Primeur!


Primeur!

Onze nieuwe Rest-lijn straatmeubilair, of beter Rest parkbanken zijn voor het eerst in Nederland geplaatst.
Een prachtige lijn parkbanken en halfronde parkbanken, die ook als boombank gebruikt kunnen worden.

Parkbanken, Italiaans design. De aanleiding was dat het dorpje Veulen, met ca 500 inwoners op eigen initiatief aan een project begonnen met betrekking tot het verbeteren van de leefbaarheid in hun woonomgeving.
Samen met vrijwilligers de handen ineen geslagen en een plan bedacht. Hierbij kwamen ze wat betreft het zoeken naar geschikt parkmeubilair terecht bij SKWshop, en vielen eigenlijk meteen voor de parkbanken uit onze Rest-lijn.

Echter was hun wens ook een picknickset. Deze hadden we nog niet en in samenwerking met onze fabriek in Italie hebben we een bestaande picknicktafel aangepast zodat deze naadloos aansloot bij de andere gevraagde parkbanken. Met als resultaat dat we deze ook maar direct in ons assortiment picknicksets opgenomen hebben. En er in het dorpje Veulen ook een prachige picknickset staat.

Ook hebben de vrijwilligers zelf de meubelen geplaatst en hebben ze laten zien dat, indien de handen ineen geslagen worden in een omgeving er best veel mogelijk is. Doet me een beetje aan vroeger denken, toen bijna iedereen zijn straatje nog veegde, de ramen lapte, trots waren op waar ze woonden en wat ze hadden, Saamhorigheid!
De inwoners van het dorpje Veulen mogen met recht trots op zichzelf zijn!

Hier de montage van de uitvoering van de halfronde uitvoering van Parkbank-rest. 2 geschakelde delen met verlengde poten voor bevestiging onder het maaiveld. Deze fraaie parkbank is ook naar buiten gebogen leverbaar en dan zeer geschit als ronde boombank.
Afbeelding van de plaatsing van parkbanken Rest met leuning en de nieuwe picknicktafel door de bewoners.

Best trots!

En wij, wij zijn trots dat we deze fraaie parkmeubelen voor het eerst in Nederland geplaatst hebben. En dat we hebben mogen meedenken en meewerken aan dit zeer mooie intiatief. En he volgende project heeft zch al weer aangediend. We gaan een zorgcentrum, Lindendeal voorzien van deze lijn parkmeubiliar. We zijn nu alweer benieuwd naar het eindresultaat.


Het eindreusltaat, een zeer fraaie picknickset met een zeer elegante uitstraling. En ook voor het informatiebord kunt u bij ons terecht.Onze ronde parkbanken Rest met rugleuning. mooi toch?


Hartelijke groeten van echt Allesvoorbuiten.

SKWshop, denkt graag met u mee en ons advies is altijd gratis.


Klantreactie:

De reactie van bezoekers en gebruikers zijn positief. De zitpositie is erg goed. De banken zijn mooi en stijlvol.
De banken staan gewoon in de openbare ruimte midden in het dorpje Veulen (500 inwoners) Veulen ligt in de gemeente Venray in Noord Limburg. Veulen ligt vlak bij het vakantiepark Center Parcs in het dorp America (Horst aan de Maas)Geen opmerkingen:

Een reactie posten