zondag 9 augustus 2015

Rijwieloverkappingen, fietsoverkappingen

De overkappingen van SKWshop.


Bij een steeds groter publiek is bekend dat SKWshop, een zeer sterke speler is als het om rokers-oplossingen gaat. Onze rook-overkappingen, kenmerken zich door een bijzonder sterke prijs- kwaliteitsverhouding.

Wat nog iets minder bekend is, is dat dit ook geldt voor onze fiets-overkappingen. Een ruim assortiment en voor ieder budget een passende oplossing.

In dit blog lopen we een paar van onze modellen bij langs, zodat u een beeld krijgt van onze uitgebreide mogelijkheden.


Fietsoverkapping model Karin.

Voor wie een duurzame en voordelige oplossing zoekt, hebben we onze fietsoverkapping model Karin. Een eenvoudig vormgegeven overkapping, in een zeer vriendelijk prijssegment. 

Het basisdeel heeft een breedte van 4.3 meter en diepte van 2.25 meter. En biedt plaats aan 10 tot 12 fietsen. Het frame is opgebouwd ui een buizenprofiel, verzinkt en voorzien van voetplaten tbv de montage op het maaiveld. 
We leveren deze als bouwpakket en naar keuze kunt u zuhj- of achterwanden erbij bestellen. 
(Voor al onze overkappingen geldt dat wij venzelfsprekend ok de montage voor u kunnen verzorgen).

Deze voordelige overkapping kan onbeperkt geschakeld worden. In de lengte of tegenover elkaar.

Fietsoverkapping model Karin, hier 2 basisdelen geschakeld, de achterwand voorzien van trapeziumplaat en 1 zijwand van Polycarbonaat gezet in een frame.

Fietsoverkapping model Leipzig

Een iets luxere, maar nog steeds in het lagere prijssegment is onze Leipzig-serie. Een rijwieloverkapping die ook als bouwpakket geleverd wordt en zeer goed zelf te plaatsen is. Ook deze wordt geleverd in basisdelen met een lengte van 4.3 meter en kan desgewenst voorzien worden van zij- en/of achterwanden. Kwaliteits-overkapping voor een bijzonder scherpe prijs.
Ook hier geldt, eenvoudige montage op het maaiveld met behulp va de aangelaste voetplaten


Enkele uitvoering fietsoverkapping model Leipzig. Boven aan dit blog ziet u de dubbele uitvoering.

Hier ziet u 6 geschakelde basisdelen, met zijwanden van trapeziumplaat. Gepoedercoat in ral 9002.Fietsoverkapping model BF1000


Een zeer elegant ogende fiets-overkapping met een luxe uitstraling, en ook deze weer in het lagere prijssegment.
Een fraaie overkapping, welke ook onbeperkt uitgebreid kan worden.
Een basisdeel is 3 meter en deze kunt u uitbreiden met aanbouwdelen van 3 meter.
Een basisdeel biedt plek aan 8 a 9 fieten.
De BF1000 bestaat uit een duurzaam verzinkt stalen frame, desgewenst gepoedercoat in een fraaie ral kleur van uw keuze. De kap is van dubbelzijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat.


Fietsoverkapping, BF1000. Fraai design, verrassend betaalbaar.


Basisdeel, lengte 3 meter. Gepoedercoat in een fraaie zwarte ral kleur. 

Hier een afbeelding van een basisdeel en 2 aanbouwdelen.

                                     

Fietsoverkapping model City. Onze nieuwste!


We hebben u nu een aantal voordeligere modellen gepresenteerd, maar ook in het hogere segment doet SKWshop behoorlijk goed mee. een mooi voorbeeld hiervan is onze rijwieloverkapping model City. Een overkapping die uitermate geschikt is voor het moderne stadsbeeld. De wanden afgewerkt met helder ESG.veiligheidglas en het schuine dak mat helder VSG-veiligheidsglas. Met deze overkapping kunt op diverse manieren combineren
Voor de afwerking van het frame, kunt u kiezen voor een standaard ral-kleur van uw keuze.

De lengte van een basisdeel is 3.5 meter, welke u in de lengte onbeperkt uit kunt breiden met aanbouwdelen van 1.5 meter. Deze overkapping kunnen we desgewenst volledig geprefabriceerd bij u leveren. Zodat u deze alleen nog maar op het maaiveld hoeft te bevestigen.


De dubbele uitvoering van onze fietsoverkapping model City


De enkele uitvoering, met een lengte van 7 meter.

Wat dacht u van deze opstelling. 


Dit zijn slechts enkele van onze mogelijkheden. We hopen dat we u nieuwsgierig gemaakt hebben en dat u een bezoek aan onze site brengt. Hier vindt u al onze modellen overkappingen,
waaronder naast rijwieloverkappingen ook; meetingpoints, rookoverkappingen, gesloten bergingen, multifunctionele overkappingen en zelfs paviljoens. Zie: https://www.skwshop.nl/overkappingen


En mocht u vragen hebben, bel of mail ons dan. We komen graag in contact met u en ons advies is altijd gratis.
Met vriendelijke groet,

Karin van Dijk
www.skwshop.nlNaast een ruim assortiment fietsoverkappingen, hebben we vanzelfsprekend ook een ruim assortiment fietsenrekken, waaronder bijzonder fraaie  Italiaanse design fietsenrekken voor verrassend scherpe prijzen.. Waaronder de afgebeelde Spirit- Steel fietsenrekken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten