zaterdag 7 november 2015

Design fietsenrekken
Fraai RVS


SKWshop biedt, zoals bij velen bekend, een ruime keuze aan oplossingen als het om fiets-parkeren gaat. Van de eenvoudige hoog-laag fietsenrekken tot design-oplossingen.

Verschuiving van klassiek/functioneel, naar het mag ook mooi zijn.


Juist mbt het laatste, design fietsenrekken, merken we een verschuiving.
Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor, naast functionaliteit, voor een oplossing die ook nog eens een leuke blikvanger is. Vooral onze Italiaanse lijn doet het goed. Opvallend hieraan voor ons is dat met name, aan de andere kant van de rivier, zo noemen wij Noorderlingen dit, de rivier de IJssel, vinden onze design fietsenrekken steeds meer klanten. En ook bij onze Belgische zuiderburen doen ze het goed. De noordelijke provincies blijven op één of andere manier achter.

Waarom dit laatste zo is... eerlijk is eerlijk, geen flauw idee. Maar daar gaat dit blog ook niet over. Dit blog is bedoeld voor diegenen die onze design fietsenrekken nog niet ontdekt hebben en mogelijk geïnteresseerd zijn, of op zoek zijn naar een fraai ogende oplossing voor hun fietsparkeerprobleem en dan ook nog eens voor een zeer vriendelijke prijs.


En paar voorbeelden:

Voor wie onze Italiaanse serie nog niet kent, enkele voorbeelden:

Fietsenrek Alfa, leverbaar in diverse lengtes en in een ral kleur van uw keuze


Fietsenrek model Spirit, ook in diverse lengtes leverbaar en in een fraaie rvs-uitvoering Design fietsenrek Alfa, hier in een dubbele uitvoering afgebeeld.

Naast de afgebeelde uitvoeringen zijn deze fietsenrekken ook met metalen voeten leverbaar, voorzien van voorgeboorde gaten, zodat u deze eenvoudig op het maaiveld kunt bevestigen.

Als aangegeven zal met name de prijs van deze fietsenrekken u aangenaam verrassen. Dus als u overweegt een fietsenrek aan te schaffen, is het zeker de moeite waard om onze Italiaanse design-serie eens te bekijken en een vrijblijvende prijsopgave te vragen. En heeft u voordat u het weet ook een zeer fraaie blikvanger bij op uw terrein i.p.v. het klassieke, weliswaar functionele, maar toch een beetje saai fietsenrek.

Gewoon omdat het ook best een beetje mooi mag zijn... toch?


Een heel plein ingericht met onze tweezijdige Alfa fietsenrekken. Hier is voor de uitvoering met betonvoeten gekozen, zodat als er evenementen op het plein zijn, de rekken eenvoudig tijdelijk verwijderd kunnen worden.
De Spirit uitvoering met voetplaten in onze Italiaanse fabriek, gereed voor transport naar België. 


Om de prijs hoeft u het niet te laten.


We hopen uw interesse gewekt te hebben, als u overweegt nieuwe fietsenrekken aan te schaffen, of op zoek bent naar een fraai vormgegeven fietsparkeersysteem..........
En als aangegeven leveren we ook de klassieke fietsenrekken, maar informeren we u graag over onze design mogelijkheden, prijzen, modellen en uitvoeringen. Want de wereld een beetje mooier maken is en blijft onze passie. Geloof ons, om de prijs hoeft u het echt niet te laten.


Nieuw in het assortiment!
En bekijkt u ook eens onze nieuwe lijn rvs aanleunbeugels. De Z1-lijn, net even anders, ook voor bijzonder concurrerende prijzen. Diverse verschillende modellen.


RVS aanleunbeugels, de nieuwe Z1-lijn van SKWshopDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Raadgevend leverancier van de openbare ruimte, snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.
www.skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten