donderdag 26 november 2015

Hockeydoeltjes, hockeykooi, voetbaldoeltjes en kunstgras


Hectiek


We hebben een hectische periode achter de rug. Terugkijkend kunnen we de conclusie trekken dat we zeer tevreden mogen zijn met wat we met het team van SKWshop in zeer korte tijd neergezet hebben.
Mag dat jezelf een compliment geven....? Wij vinden van wel :-)


Opening 1e Concept store Decathlon in Nederland


Een mooi voorbeeld hiervan, vinden we zelf is de opening van de nieuwe vestiging van Decathlon in Breda, en onze bijdrage hieraan, die de 25e november plaatsgevonden heeft.
De nieuwe Decathlon-vestiging in Breda, een nieuw uniek concept van sportwinkel, waar je naast het aanschaffen van sportartikelen, sport kunt beleven. De 1e Concept Store in Nederland!
Geweldig leuk om hier een bijdrage aan te hebben geleverd.


Het 1e contact


Ca. 3 weken geleden werden we benaderd of we, zoals we al eerder geschreven hebben, een indoor oefenkooi voor hockey konden leveren. Een nog niet eerder geleverd product. Decathlon had een paar bedrijven benaderd en zij gaven aan dat wij het enige bedrijf was, dat niet "moeilijk" deed en gewoon aangaf dat dit voor ons geen probleem was.

Tien dagen later stond de oefenkooi er, weliswaar zonder kunstgras nog, maar voor de rest helemaal compleet.
Bij het zien van de hockeykooi, waren ze ook zeer enthousiast over onze mini hockeydoelen en de gebruikte slagplanken. Met als gevolg de vraag of we nog een paar van deze doelen konden leveren en dan ook maar direct een paar van onze TRD200 straatvoetbaldoeltjes in de kleur Decathlon blauw...
Pffff... oke,... nog even lassen, verzinken, poedercoaten. Dit duurt normaal gesproken een paar weken...

    
Angelo, onze verkoopleider, in gesprek bij de indoor hockeykooi. De terugkoppeling die hij kreeg, was dat de dag voor de officiĆ«le opening, (die dag hadden ze ca. 500 jongeren uitgenodigd) de kooi al een geweldig succes was. "Zeer intensief gebruikt", was de opmerking.
We hebben deze dus ook direct aan ons assortiment toegevoegd.Onze geleverde TRD200 straat voetbaldoeltjes, in de kleur Decathlon-blauw


Vijf dagen voor de opening! "Kunnen jullie ook nog 800m2 kunstgras leveren?"


Ca. 5 dagen voor de opening werd het kunstgras in de hockeykooi gelegd, en kwam de vraag, of we voor hun "showroom" buiten nog even ca. 800m2 kunstgras konden leggen. Dit om hun tenten buiten op te kunnen presenteren...... "Gaan we regelen." Was ons antwoord.......

Op de dag van de opening zelf, werd de laatste hand aan de kunstgrasmat gelegd,.....De feestelijke opening op 25 November


Als een aantal mensen alles op alles heeft gezet en je ziet dan bij de opening het resultaat van je inspanningen, dan geeft dat en bijzonder bevredigend en voldaan gevoel. Ook bij ons gaan zaken fout, vergeten we wel eens iets. Niet bij de pakken neerzitten, niet klagen maar oplossen is ons motto. En een compliment mag je jezelf geven, net zoals wij vinden dat je succesjes ook moet vieren.

Onze verkoopleider Angelo Koops, 12 uur voor de opening, in restaurant, Hart van Breda, de laatste puntjes worden ontspannen geregeld. 

En ook het team van Decathlon, chapeaux voor deze mensen.
Zie ook artikel in BN de Stem, met de trotse directeur en het team van DecathlonFoto van de Catwalk :-)

Samengevat, een klein project, waarin we hebben laten zien waar we "groots" in zijn!


De hartelijke groeten van echtallesvoorbuiten.Kids UnitedVolgende week zijn we te vinden bij een benefiet-diner voor Kids United. Georganiseerd door leerlingen van de opleiding Facility Management van de Hanzehogeschool te Groningen. Een voetbalvereniging voor kinderen met een handicap, iets waar we met veel plezier naar uit kijken. 
De wens van Kids United is een eigen sport en activiteitencentrum voor kinderen met een beperking. Iets dat we van harte steunen.

Website Kids United zeker een bezoekje waard.Geen opmerkingen:

Een reactie posten