zondag 10 januari 2016

Vliegende start SKWshopWe dachten een rustig begin, niets is echter minder waar gebleken.
Op 1 of andere manier hoort het bij ons, doorpakken! We hebben al weer een aantal updates doorgevoerd op de website, waardoor het voor u als klant nog weer eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Waaronder harmonica-menu's en een contactblok geïmplementeerd. 


Harmonica-menu


We zijn op dit moment druk bezig om deze menu's te implementeren op onze site.Op de afbeelding hieronder ziet u hoe u zo'n menu kunt herkennen. We zijn begonnen met de producten met de meest uitgebreide omschrijvingen.
Wilt u zien hoe dit in de praktijk werkt, klik dat op deze link: Pannaveld Premium, dit is de 1e die we geplaatst hebben en op dit moment wordt er volop gewerkt aan de andere producten waar veel tekst bij staat, om deze menu's te implementeren. 

Het omcirkelde gedeelte is een harmonica-menu. Indien u op een balk klikt, komt er tekst c.q. extra informatie tevoorschijn. Hierdoor worden de pagina's beter leesbaar voor u als bezoeker.Direct contactblokOp zich een hele kleine aanpassing, op onze Home-page vindt u rechtsboven een icoon van een telefoon en een telefoonnummer. Op zich niets bijzonders, onze contactgegevens worden immers op veel meer plekken op onze website vertoond, maar op uw mobiele telefoon geeft dit u een groot voordeel. Het is op mobiele websites nog wel eens lastig zoeken als u een naar specifiek product zoekt. 
Indien u, als u onze site bezoekt, op het icoon van ons direct contactblok op uw mobiele telefoon tikt, belt u direct naar onze verkoopafdeling, zodat u eenvoudig een vraag kunt stellen of een naar een product kunt vragen dat u zoekt.


Afbeelding van het nieuwe contactblok. zoals deze op onze homepage weergegeven wordt.De volgende updates


Dit zijn slechts 2 voorbeelden, want ook de implementatie van de nieuwe winkelmand zal binnenkort plaatsvinden. Deze update is al een paar keer uitgesteld, maar dit komt omdat we voor de beste oplossing gaan. 
En hebben we inmiddels al de mogelijkheid geïmplementeerd om bij iedere afbeelding op onze website nog een extra omschrijving toe te voegen, zodat u als u op een afbeelding klikt, precies kunt lezen wat u op de afbeelding ziet. Ook hier gaan we binnenkort mee beginnen, dit gehele proces zal enige tijd in beslag nemen...we hebben immers ca. 1400 foto's te gaan en hier komen bijna dagelijks nieuwe bij. 


Verdere vernieuwingen die u dit jaar van ons mag verwachten


1.Implementatie van een Live Chat, zodat u ons ook via deze weg een vraag kunt stellen.
2.Uitgebreide organisatiestructuur wordt toegevoegd. 
3.Mobiele snelheid van de website wordt verhoogd. 
4.Afbeeldingen worden straks als het om responsive gaat beter weergegeven (Lees betere weergave op mobiele apparaten).

En ik weet zeker dat ik een aantal zaken vergeten ben, want onze programmeurs draaien werkelijk overuren. En niet omdat dit van ons moet, maar gewoon omdat ze zo enthousiast zijn over de zaken die bedacht zijn, dat ze dit liever vandaag nog dan morgen allemaal zien werken.


Nieuwe producten


Ook hiermee maken we een vliegende start, de 1e nieuwe producten zijn alweer geplaatst,waaronder een nieuwe belijningswagen voor sportvelden en hebben we een nieuw dealerschap voor parkmeubilair. Dus ook het uitbreiden van het assortiment is alweer in volle gang.

1 van onze nieuwe producten, een belijningswagen uit het absolute topsegment. De Rofraliner PRO

Niks rustige start dus, maar er weer vol gas tegen aan, en eigenlijk is dit voor ons ook de de manier van werken waar we de meeste voldoening uithalen. Stilstand is immers achteruitgang in deze tijd van veel en snelle veranderingen.De hartelijke groeten van echt allesvoorbuiten, continue in beweging en met veel plezier..Preview nieuw dealerschap.


1 van de producten die u straks door het nieuwe dealerschap op onze website kunt vindenGeen opmerkingen:

Een reactie posten