zondag 17 januari 2016

Parkbanken van volkern kunststof


Nieuw dealerschap SKWshop


Met veel plezier delen we u mede dat we dealer van Govaplast geworden zijn.
Govaplast is een Belgisch bedrijf en producent van massief kunststof van 100% gerecyclede kunststoffen. Die zelf ook weer voor 100% recyclebaar zijn. Daarnaast maakt Govaplast voor 100% gebruik van groene energie en daarom sprak het "merk" ons direct aan. We verkochten al een paar producten van deze fabriek, maar nu gaan we dus het officiƫle dealerschap voeren. Een mooie stap voor SKWshop, waar we als team erg trots op zijn!


De nieuwe producten


Binnenkort beginnen we met het plaatsen van de nieuwe producten. Parkbanken, picknicksets en bloembakken voor de openbare ruimte.  
Nu roept kunststof nog wel eens weerstand op, omdat sommigen een beeld hebben van, minder sterk, sneller kapot............ Echter niets is minder waar...
De kwaliteit van het materiaal is dusdanig dat er op de gebruikte materialen maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie  garantie gegeven wordt!
Daarnaast is het door de mix van kunststoffen PP en PE, grafittiproof, rotvrij en ook nog eens veel voordeliger dan bijvoorbeeld hardhout.
Kortom, een zeer goede keuze indien u parkmeubilair voor de openbare en semi-openbare ruimte zoekt.


Picknick-set van massief kunststof, uitgevoerd in een zogenaamde Two-tone uitvoering, 2 kleuren.
U heeft een dergelijke set al vanaf 575,00

Dus binnenkort, hebben we er dus weer een serie mooie producten bij. En zetten we weer een stap richting het volbrengen van 1 onze missiedoelstellingen: "Het meest uitgebreide assortiment van Nederland, voor concurrerende prijzen." Echt alles voor Sport, Straat en Recreatie!


De design-winnaar. Parkbank Canvas

En verder...


Verder hebben we het besluit genomen dat we "Leading" willen worden als het gaat om onze website. Toen we een aantal jaren geleden begonnen, hebben we vanzelfsprekend veel gekeken naar concurrenten en vanuit daar hebben we destijds een plan gemaakt en zijn we gestart met het "bouwen" van onze website. En vergis u niet, het bouwen van een website als die van SKWshop, kost al snel 1000 tot 2000 uur! We gebruiken namelijk geen standaard software, maar doen alles op eigen programmatuur.
We zijn nu op het punt dat we weer veel bijgeleerd hebben en veel nieuwe inzichten vergaard. Dus gaan we het komende jaar volop aan de slag met de websiteoptimalisatie, lees: "Nog meer gemak voor u als bezoeker." Nu niet meer door naar concurrenten te kijken, maar door ons eigen plan te trekken.
Onze website is natuurlijk wel ons virtuele hoofdkantoor! En daar moeten bezoekers en klanten zich wel op hun gemak voelen ;-)De hartelijke groeten van echt allesvoorbuiten

We houden u op de hoogte....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten