zaterdag 6 februari 2016

Onbekend maakt onbemind...


Als gemeld hebben we een nieuw dealerschap. Duurzame parkmeubelen voor plein en straat.
Zoals we al een aantal modellen hadden in ons assortiment, ook deze lijn. Rotvrij, grafitti-proof en nauwelijks onderhoud.

Qua vormgeving zijn de mogelijkheden eindeloos, diverse kleuren leverbaar en door en door gekleurd! Iedere week worden er een aantal fraaie nieuwe producten op de site geplaatst en een aantal al bestaande keuze-menu's uitgebreid. En wordt er achter de schermen ook hard gewerkt aan een betere presentatie.

Door het gebruik van regeneraat, milieuvriendelijk en voor verrassend scherpe prijzen.

Maar als er zoveel voordelen zijn, waarom staan deze parkbanken, parkmeubelen dan niet al overal?
Wie dit leest, zal bijna denken, "Waarom kom deze parkbanken en picknicksets dan nog zo weinig tegen in de openbare ruimte?"
Onze verklaring is eigenlijk relatief eenvoudig!
Onbekend maakt onbemind. Waarschijnlijk hebben mensen toch nog een iets negatief beeld van de kwaliteit, kracht en duurzaamheid als ze de term kunststof horen of lezen.
Gelooft u ons, niets is minder waar.

Klantreacties van bedrijven, particulieren die een product uit deze range aangeschaft hebben zijn eigenlijk alleen maar positief. Indien iemand er op tekent of graffiti op spuit, is water alweer voldoende om dit te verwijderen. En groene aanslag krijgt nauwelijks grip en kan er ook met een eenvoudige veeg afgehaald worden.

Mocht u dus overwegen een parkbank of parkmeubilair aan te kopen, dan is het overwegen van een product of producten uit deze lijn, zeker de moeite waard.

Fraai ingerichte buitenruimte, met picknicksets, type Oslo en parkbanken model Canvas

Een bijna eindeloze vormgeving. Hier afgebeeld parkbank, The Wave


Prijsvermelding.

Als gemeld gaan we de komende periode het assortiment verder uitbreiden, aan de presentatie werken en dat had ik nog niet gemeld..... Ook gaan we bij afname 1 en 2 stuks, de verkoopprijzen erbij vermelden. De komende 2 a 3 weken hopen we dit proces afgerond te hebben. Deze implementatie zal live plaats vinden en dagelijks zullen er deze periode dus veranderingen plaatsvinden op de site van SKWshop.
Scheelt ons offertes schrijven en u bellen, mailen om te vragen naar de prijzen...

Kortingen!
En bij afname van meerdere producten, geven we zoals de meeste van jullie al weten, interessante kortingen en dan blijft de mail of het telefoontje wel noodzakelijk.


SKWshop, continue in ontwikkeling, echt alles voor sport straat en recreatie.
We blijven werken aan het verbeteren van:

  • Klantvriendelijkheid
  • Bezoekersgemak 
  • En vanzelfsprekend aan onze 1 stop shop-visie: 


       Het meest uitgebreide assortiment van Nederland! 


De hartelijke groeten van #allesvoorbuiten.
Raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte, met een passie voor plein- en straatsporten.Parkbanken model Bonn. Hier aan de Moesel bij een zeer tevreden klant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten