zondag 27 maart 2016

Netplaatjes, voordeliger dan nethakenDoelnetbevestiging


Iedere sportvereniging waar doelen gebruikt worden kent ze wel, kunststof nethaken, nethaakjes.
Haken waarmee de doelnetten bevestigd wordt aan het frame van het doel, of het nu om voetbaldoelen, hockeydoelen of zaaldoelen gaat.

De meest bekende zijn de open nethaken RAS. Op bijna ieder sportveld komt u deze nog tegen.


De klassieke open nethaken RAS, voor voetbaldoelen met een glijgoot van 11mm

Maar weet u dat deze nethaakjes eenvoudig vervangen kunnen worden door netplaatjes?
Netplaatjes zijn kunststof vierkantjes, waarmee u eenvoudig het doelnet aan het doel bevestigd. U doet het koord van het doelnet in de glijgoot van het doel, drukt het netplaatje erop en draait deze een kwartslag, dit kan met een steeksleutel 19 of een verstelbare moersleutel (Bahco).
Voordelen: goedkoper, netter en duurzamer. (Deze worden lang zo snel niet stuk getrapt).

Kunststof netplaatjes, voor slechts Euro 0,70 per stuk


Onze 3 x 1 meter mini pupillen voetbaldoeltjes, model JVD195, op de afbeelding ziet u de zeer nette en strakke net-afhanging met behulp van de netplaatjes.


De nieuwe vierkante netplaatjes, doelnetklemmen.

2 maten/afmetingen netplaatjes. Vierkant en H-model.


Tegenwoordig worden al onze doelen standaard met netplaatjes geleverd. De nieuwe voetbaldoelen maken allemaal gebruik van netplaatjes in een H-vorm. Dit komt omdat de laatste norm (KNVB) stelt dat glijgoten van doelen maximaal een glijgoot van 8mm. mogen hebben. Dit in verband met de veiligheid, een kind kan namelijk in de oude glijgoot van 11mm met een vinger bekneld komen te zitten. Vandaar de nieuwe norm.
*Ook kunnen we voetbaldoelen leveren met een nethakenloos doelprofiel, maar daar gaat dit blog niet over.

Dit is dus de reden dat we 2 afmetingen nethaken, netplaatjes hebben. De 11 mm. ter vervanging van de open Ras nethaken en de nieuwe 8 mm. voor de huidige norm. Dit is ook de enige reden dat de een een H-model heeft en de ander vierkant is, gewoon om ze eenvoudig van elkaar te kunnen onderscheiden en u als klant weet welke u nodig bent.


Hier ziet u hoe de netplaatjes het doelnet in de glijgoot van het voetbaldoel houden, aan het model van het nethaakje cq netplaatje (H-model) ziet u dat de glijgoot van dit aluminium voetbaldoel 8 mm. is.


Natuurlijk verkopen we ook nog gewoon de open nethaken van Ras, voor wie hier de voorkeur aan geeft. Maar eerlijk is eerlijk, overweeg, probeer eens de netplaatjes. U zal aangenaam, positief verrast zijn.

En hebben we rvs nethaken met rubber plug, Omega nethaken: 8mm en 11mm. En de rvs nethaken met aluminium blokje, zodat we voor ieder doel op de Nederlandse en Belgische velden de nethaken kunnen verzorgen.De hartelijke groeten van echt allesvoorbuiten.

www.skwshop.nl raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.Onze actie voetbaldoelen 5 x 2 en 6 x 2 meter. Model JVD160.  Verplaatsbare aluminium jeugd voetbaldoelen, volledig gelast. Compleet met net en 8mm. netplaatjes :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten