zaterdag 13 augustus 2016

Boomroosters uit Italie

Boomroosters van SKWshop


SKWshop heeft ook een ruim assortiment boombeschermingen. Verticale boombeschermingen, boomkorven genaamd en de alom bekende boomroosters.


Onze boomroosters, model Marbella. Boomroosters uit Italië


Een zeer fraaie lijn boomroosters, deze importeren we uit Italië. Boomrooster geproduceerd van laser-gesneden staalplaten. 
Door het laserproces kunnen we diverse patronen en afmetingen leveren. 
En kunnen we bij afname vanaf 10 stuks, ook een patroon op maat maken, klantspecifiek. Waardoor u een uniek eigen boomrooster kunt laten ontwerpen.
Deze fraaie boomroosters zijn leverbaar in een vierkante uitvoering en in een ronde uitvoering.Leverbare afmetingen boomroosters:

Voor de ronde uitvoering van dit boomrooster geldt dat we de volgende afmetingen kunnen leveren:
  • rond   800 mm.
  • rond 1000 mm.
  • rond 1200 mm.
  • rond 1500 mm.

Voor de vierkante uitvoering geldt dat we deze kunnen leveren in:
  •   800 x   800 mm.
  • 1000 x 1000 mm.
  • 1200 x 1200 mm.
  • 1500 x 1500 mm.

Boomgatdiameters
Voor de boomgat diameter, geldt, rond 400 mm, rond 600 mm. en rond 800 mm.

De vierkante uitvoering van dit fraaie boomrooster. Afmetingen 800 x 800 mm. Antraciet gecoat.


De ronde uitvoering van Boomrooster Marbella, rond 800 mm Zwart gecoat.

Afwerking:
De boomroosters worden na het snijden en ontbramen, volbad thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat in een ral kleur van uw keuze uit ons uitgebreide aanbod ral kleuren.


Boomrooster Marbella, al vanaf 158,00 ex btwSamengevat een prachtig en zeer duurzaam product waarmee we een ongekende prijs-pakker in de Nederlandse markt gezet hebben als het om boombeschermingen gaat. Een sieraad voor uw buiten. Voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden zijn deze boomroosters absoluut de moeite waard als u overweegt om boombescherming(en) aan te schaffen.

En net als bij al onze andere producten geldt ook hier, bij vragen, bel of mail ons, we helpen u graag, offertes kosten u niets en ons advies is altijd gratis.

M: info@skwshop.nl
T:  050-2806970


De hartelijke groeten van #echtallesvoorbuiten. SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Vanzelfsprekend leveren we ook verticale boombeschermingen, waaronder onze Italiaanse Miranda.Ook onze boomkorf model Miranda importeren we uit Italië, hier afgebeeld met boomrooster Marbella, diameter 1000 mm. Deze boomkorf kenmerkt zich net als de boomroosters door een zeer scherpe prijs- kwaliteitsverhouding.  En is bovendien zeer fraai om te zien.


Boomrooster Marbella en boomkorf Miranda op 1 afbeelding te zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten