zaterdag 6 augustus 2016

Zoekterm slagboom

Vakantieperiode. Iedere keer nemen we ons voor om tijdens de vakantieperiode echt even niets te doen.... Maar we zijn en blijven ondernemers en kunnen het gewoonweg niet laten.
Qua orders is het dan altijd iets rustiger en dat geeft ons tijd om naast nieuwe plannen te maken, nieuwe producten toe te voegen en sommige producten beter te positioneren in Google...SEO Zoekterm optimalisatie


Zoekterm-optimalisatie is het beter positioneren van je producten door teksten op onze website te optimaliseren. En die zoekwoorden te gebruiken waar u als potentiele klant het meest op zoekt.
We zijn bijvoorbeeld als het om zoektermen gaat gewisseld van slagbomen naar de zoekterm slagboom.
Voordeel is dat hier veel meer op gezocht wordt, nadeel dat de concurrentie vele malen groter is.SKWshop, zeer sterk in goedkope slagbomen.


Zo weten we natuurlijk al lang dat we een bijzonder sterke speler zijn als het om goedkope slagbomen gaat. Alleen kunnen we dat alleen aan onze klanten duidelijk maken als we op pagina 1 van Google gepositioneerd zijn met de term slagboom,. Of beter: "Slagboom kopen", want dat typen de mensen die er naar zoeken nu eenmaal in.


Bloggen, een twee-ledige functie


Naast het aanpassen van teksten op de website, help bloggen over producten ook. Vandaar dit blog.
Ten eerste helpt bloggen helpt zoekwoorden beter te positioneren en ten tweede geeft een blog ook bekendheid aan producten. Voor wie dit blog leest, weet nu dat we slagbomen verkopen en dat als u een slagboom nodig bent het interessant kan zijn om bij SKWshop een prijs aan te vragen... toch?
U wilt toch ook niet meer betalen voor een slagboom dan nodig is? 
Het is een functioneel product en geen emotionele aankoop zoals parfum, auto of een horloge. 
Een slagboom dient duurzaam, functioneel en niet onnodig duur te zijn.


De slagbomen uit onze voordelige serie op een rij


Onze gasveer slagboom, leverbaar in diverse lengtes


Onze budget slagboom, met pendel-arm


Onze Budget slagboom met vaste eindsteun

Alle afgebeelde slagbomen zijn leverbaar in diverse lengtes. En kunnen op aanvraag ook in andere ral kleuren gecoat worden, zodat u uw slagboom perfect op u huisstijl aan kunt laten sluiten.
Voor de sluiting van uw slagboom kunt u kiezen voor:

  • hangslot-sluiting
  • driekantslot en driekantsleutel-sluiting
  • cilinderslot-sluiting.
Alle zijn ze eenvoudig te monteren, maar vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage van uw slagboom verzorgen.
Volgende project met onze slagbomen:


Het volgende leuke project dat we uitvoeren met deze slagbomen is in Friesland. We gaan 5 zeer fraaie authentieke bruggen voorzien van de onze slagbomen met pendelsteunen.
De reden dat we dit project gekregen hebben, kunt u nu wel raden. We waren volgens de opdrachtgever gewoon verrassend voordelig.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

Super aanbieding!Te promotie van onze Festival boombank hebben we een superactie: 
Deze volledig ronde boombank uit het topsegment als het om duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling gaat,nu voor spectaculaire actieprijzen.
Leverbaar in diverse afmetingen, als ronde boombank met rugleuning en als boombank zonder rugleuning. Volbad verzinkt en afgewerkt met een thermo-geharde polyester poedercoating, waardoor water en vuil nauwelijks vat krijgen op deze ronde boombanken

Boombank Festival. Absoluut een aanwinst voor uw buiten en de openbare ruimtesGeen opmerkingen:

Een reactie posten