zondag 31 juli 2016

Fietsoverkapping BF1000

Rijwieloverkapping BF1000

Fietsoverkapping kopen?SKWshop heeft een ruim assortiment rijwieloverkappingen, waaronder onze verrassend voordelige fietsoverkapping, BF1000. Een zeer elegante fietsoverkapping. Naast functioneel, bijzonder fraai om te zien. Een aanwinst voor uw buiten. Een ideale fietsoverkapping voor bedrijf, overheden en particulieren. 

Deze fietsoverkapping is leverbaar in een lengte vanaf 3 meter. Ruimte voor 8 a 9 fietsen.
Opgebouwd uit volbad verzinkte kokerprofielen en een kap van 3 mm. dik, dubbelzijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat.


Onbeperkt uitbreidbaar:


Deze fietsoverkapping is eenvoudig uit te breiden, met aanbouwdelen, ook met een lengte van 3 meter. 
Door de voetplaten is deze overkapping eenvoudig op het maaiveld te bevestigen.
We kunnen uw fietsoverkapping leveren als bouwpakket, maar ook kunnen wij de volledige montage voor u verzorgen. Indien u voor het bouwpakket gaat, leveren we desgewenst de prefab betonfunderingen (blokken van 30 x 30 x 30 cm mee).


Fietsoverkapping BF1000   afgebeeld: basisdeel met 2 aanbouwdelen. Totale lengte 9 meter!

Voor de kleur-afwerking kunt u kiezen voor de verzinkte uitvoering, maar ook voor poedercoating in een standaard ral kleur van uw keuze, zodat uw fietsoverkapping perfect aansluit bij uw huisstijl of uw smaak.Fietsoverkappingen voor actie-prijzen!U heeft nu al een fietsoverkapping uit de BF1000 serie met een lengte van 3 meter, uitvoering verzinkt vanaf 1695,00 ex btw. Absoluut een superdeal voor wie op zoek is naar een fietsoverkapping!


Fietsoverkapping BF1000, hier gecoat in ral 7016 antraciet. netter kan toch bijna niet!Alternatief gebruik fietsoverkapping BF1000

Ook ideale overkappingen voor langs het sportveld en als jongeren hangplek-overkapping.
Door de afmetingen, diepte x hoogte zijn deze overkappingen ook zeer geschikt om langs sportvelden te plaatsen, zodat uw toeschouwers de wedstrijd droog en uit de wind kunnen bekijken. En is deze vanwege zijn diepte dus ook zeer geschikt voor rolstoelgebruikers, die de wedstrijd willen bekijken.SKWshop, ook sterk in fietsoverkappingen, Voor ieder budget een passende oplossing, snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

Zie voor ons gehele assortiment  >  rijwieloverkappingenDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten. Raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. We komen graag in contact met u en helpen u graag.

www.skwshop.nl


Ook voor fietsenrekken het juiste adres!


Wist u dat we ook een zeer sterke speler zijn als het gaat om (design) fietsenrekken
We importeren een prachtige lijn uit Italiƫ, verrassend voordelige design fietsenrekken. Diverse modellen en uitvoeringen. Ook rvs!
Design fietsenrek Spirit Delta, slechts 1 van onze vele mogelijkheden
Geen opmerkingen:

Een reactie posten