vrijdag 8 juli 2016

hockeydoel, hockeydoelen


Hockeydoelen van SKWshop


Deze keer zijn onze hockeygoals het onderwerp van ons blog. Een product dat we nog niet eerder via dit medium onder de aandacht gebracht hebben.

SKWshop levert diverse modellen en uitvoeringen professionele hockeydoelen, jeugd hockeydoelen en recreatie- en trainings- hockeydoelen.


Kwaliteit voor messcherpe prijzen!
Al onze hockeydoelen worden geproduceerd van geprofileerd aluminium en zijn zeer degelijk en duurzaam. De senioren en jeugd hockeydoelen voldoen alle aan de FIHL-normen.
Doelen geproduceerd van zware aluminium profielen: 50 x 75mm. Met een wanddikte van maar liefst 5.2mm!Ook het WK-model hockeydoel!


Het WK-model, hockeydoel met vrije net-ophanging al voor, 1298,00 ex btw!!!

Hockeydoel met vrije netophanging. Een topmodel voor een bijzonder scherpe prijs!

Naast het WK-model hebben we nog een graat aantal andere modellen. En een zeer ruim assortiment jeugd en trainingshockeydoelen.

Volledig gelaste mini hockeydoelen met slagplank, leverbaar in diverse afmetingen.


Jeugdhockeydoel. Ook wel hockeyschot genoemd.

Als al aangegeven maken we niet vaak reclame voor onze hockeydoelen, maar als u een hockeydoel wilt kopen is een bezoek aan onze website absoluut de moeite waard. Kijken kost u niets, net als vragen. We komen namelijk graag in contact met u en ons advies is altijd gratis.

Voor ons gehele assortiment, zie > hockeydoelen


Reclamebordophangrails


En kent u ons reclamebord-ophangprofiel al? Het mooiste systeem om uw sponsorborden te presenteren/bevestigen. Actieprijzen. Eenvoudige montage en zeer duurzaam.
Reclamebord ophangrails PRO. Nu al voor 15,00 per meter reclamebord!


Reclamebord ophangrails PRODe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten,


SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Sterk in de inrichting van sport-accommodaties.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten