zondag 26 juni 2016

Pannakooi Actiemaanden!

Pannakooi Premium met net-overdeking. Afmetingen 7.5 x 15m.

Pannakooi en pannaveld Premium actiemaanden bij SKWshop!


Tot en met September 2016 hebben we een super-actie voor wie een betaalbaar kwaliteits- pannaveld of pannakooi wil kopen.
Voor al onze pannavelden en pannakooien uit de Premium-serie geldt, dat als u binnen 4 weken een gelijkwaardig product voor minder kunt krijgen, dan betalen wij het verschil terug.

Onze beste koop. de Premium-serie. Geluidsarme pannavelden leverbaar vanaf 4 x 6 meter.
Als pannakooi leverbaar met wandhoogtes tot maar liefst 4 meter hoog.

Pannakooi, pannaveld Premium, afgebeeld pannaveld 5 x 10 meter uitvoering, met speciale leunprofielen. Een aanwinst voor uw sportieve jeugd. Achterwanden 2 meter hoog, lange wanden 1 meter hoog.


SKWshop, een passie voor plein- en straatsport.

Gratis veilig sporten en spelen, een recht dat ieder kind in Nederland heeft, vinden wij! Gezond, socialiserend en gewoon sportief plezier. Panna-voetbal neemt nog steeds toe in populariteit en een pannaveld of pannakooi uit onze Premium-serie is absoluut een aanwinst voor ieder speel- en schoolplein.

Informeer vrijblijvend naar onze prijzen of bezoek onze website voor meer informatie. We informeren u graag en ons advies is altijd gratis. Voor wie overweegt een een pannaveld of pannakooi te kopen, is zoals we eerder geschreven hebben, onze Premium-serie absoluut het overwegen waard.


Een pannaveld uit onze Premium-serie 7.5 x 15 meter. Hier is ook gekozen voor de speciaal gezette leunprofielen.

Speelvloer:
Vaak is een goed gelegde tegelvloer of bestaande asfaltondergrond meer dan voldoende als speelvloer. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook diverse speelondergronden leveren, maar voor een gewoon speel- of schoolplein voegt dit meestal niets toe. En waarom zou u meer betalen dan nodig?


Indien een klant toch voor kunstgras kiest, adviseren we onze LSR24mm zandgevuld kunstgras. Bijzonder duurzaam, een goede balstuit en toch nog verrassend betaalbaar.SKWshop, echt alles voor een sportief, speel en schoolplein. 
Duurzame oplossingen en altijd gratis advies. Ook voor basketbalpalen en voetbaldoeltjes voor uw speel en schoolplein het juiste adres!Voetbaldoeltjes model TRD200, de ideale plein- en straat-voetbaldoelen

De sportieve groeten van echt #allesvoorbuiten


Meer informatie, mail dan naar: info@skwshop.nl of bezoek onze website: www.skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten