zaterdag 4 juni 2016

Informatieborden van SKWshop


Aluminium informatieborden voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


Op steeds meer plekken komt u onze aluminium informatieborden tegen. Ook afgelopen week zijn weer twee gemeentes overgegaan op de aluminium informatieborden van SKWshop. Iets waar we zeer trots op zijn!

Een product waar we niet vaak reclame voor maken of over schrijven. Maar ook een product waar we zeer sterk in zijn.

Geen scharnieren:
In tegenstelling tot een groot aantal andere merken, fabricaten zijn onze borden voorzien van een gepatenteerd scharnierloos concept. En scharnieren zijn nu eenmaal net die dingen die vaak als eerste stuk gaan.

Geen vastgevroren sloten:
Daarnaast zijn ze voorzien van een antivorstsluiting. Deze is door onze fabriek in samenwerking met de Lidl ontwikkeld en wordt inmiddels op al onze informatieborden voor buiten toegepast.

Geen geschroefde achterwand:
En zijn onze informatieborden schroefloos aan de achterzijde. Deze worden in elkaar geperst/geklemd. Ook dit is vele malen duurzamer dan schroefverbindingen.


Op de afbeelding een foto met daarop de schroefloze achterplaat, deze wordt er op een slimme manier op vastgeklemd (gevelsd). De prijs:
Door het slimme productieproces, LEAN (=slim werken) kunnen we deze borden zeer efficiƫnt produceren en dus qua prijs moeiteloos concurreren met de informatieborden van andere fabricaten, terwijl in de meest gevallen die van ons kwalitatief superieur zijn. Degelijk en duurzaam Duits fabricaat.

Levertijden:
Ook kunnen we door het slimme productie proces zeer snel alle afmetingen en uitvoeringen leveren. De hele productielijn staan in lijn en als u als klant een bestelling plaatst, begint bijna direct het productie-proces te lopen. En kunnen we dus zeer korte levertijden hanteren.


Het topsegment aluminium informatieborden


Een klant belde: "We hebben een informatiebord dat al 10 jaar oud is, we zijn de sleutels kwijt, kunt u ons helpen?" Dat zegt toch iets, na 10 jaar het enige probleem, de sleutels kwijt! Vanzelfsprekend konden wij dit oplossen.


We leveren deze borden in diverse afmetingen. Met of zonder staanders, verlichting,verwarming. In aluminium naturel, een fraaie rvs-look of gepoedercoat in een ral-kleur van uw keuze.
En dat als aangegeven voor een verrassend scherpe prijs.Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies!


Indien u dus overweegt informatieborden te kopen c.q. aan te schaffen, dan is een informatiebord van SKWshop dus absoluut de moeite waard en daar is geen woord van gelogen!
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies!De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

www.skwshop.nl, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten