zaterdag 28 mei 2016

Voetbaldoeltjes en voetbaldoelen


Verplaatsbare aluminium voetbaldoelen en voetbaldoeltjes.

Het buitensportseizoen is al weer even aan de gang. Zoals bekend zijn we inmiddels ook een sterke speler als het om inrichtingen van sportaccommodaties gaat. 
Voetbaldoelen, ballenvangers, dugouts en meer.....


Voetbaldoeltjes JVD195 en onze JVD160-serie, succes-nummers!


Bij deze serie krijgen we keer op keer de complimenten over het niveau van de afwerking en de kwaliteit van onze verplaatsbare jeugdvoetbaldoelen en voetbaldoeltjes, gezien de zeer scherpe prijzen. 
Natuurlijk waren we zelf ook zeer te spreken over de geproduceerde kwaliteit, maar het geeft een ontzettend goed gevoel als de klant hetzelfde beeld heeft. 

Met name de JVD195-serie en de JVD160-serie, krijgen dus meer en meer bekendheid op de Nederlandse velden. 
Sportverenigingen, dus ook voetbal verenigingen hebben vaak te maken met beperkte budgetten en kunnen hun geld maar 1 keer uit geven. Miskoop is duurkoop. Deze modellen verplaatsbare voetbaldoelen, kenmerken zich juist door een uitstekende kwaliteit en een zeer scherpe prijs en worden ook steeds vaker door mond op mond reclame verkocht. 


Voetbaldoeltjes en jeugd voetbaldoelen van uitstekende kwaliteit dus!


Beide series voetbaldoelen worden geproduceerd van zwaar geprofileerd aluminium, met inwendig verstevigde hoeken. Door en door gelast.


voetbaldoeltjes uit de JVD195-serie. Kwalitatief het absolute topsegment!

Onze verplaatsbaar voetbaldoel 5 x 2 meter. en 6 x 2 meter uit de JVD160-serie


Duurdere en zwaardere verplaatsbare jeugd-voetbaldoelen?


Natuurlijk hebben we ook deze in ons assortiment. Voor de JVD195 serie geldt dat dit compleet overbodig is. We kunnen deze in nog zwaardere uitvoering produceren, maar hebben dit niet op onze site staan. Verspilling van gelden, vinden wij in ieder geval..... Deze kwaliteit behoort al tot het absolute topsegment aluminium mini voetbaldoeltjes!
Voor de 5 x 2 en 6 x 2 meter voetbaldoelen geldt, dat we de zwaarste kwaliteit eigenlijk alleen adviseren als er sprake is van veel vandalisme op uw sportpark. Of voor diegene die gewoon het beste van het beste wil hebben. 


Topsegment? Dat hebben we dus ook.


Verplaatsbaar jeugd voetbaldoel model JVD180. Deze worden geproduceerd van aluminium rond 118mm. Van hetzelfde materiaal als onze senioren voetbaldoelen. Vaak is dit voor een jeugddoel niet nodig.

Maar als benoemd, u kunt uw geld maar 1 keer uitgeven. Zorg ervoor dat goedkoop geen duurkoop wordt en meer uitgeven dan nodig is, heeft ook geen zin.......


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de (sportieve) openbare en semi-openbare ruimtes. We komen graag in contact met u en ons advies is altijd gratis.


Onze plein en straatsport-activiteiten


1 van de leukste van afgelopen periode.... De Spelers van Willem II hebben de door ons geplaatste overdekte pannakooi uit onze Premium-serie in Tilburg geopend. Mooi om steeds vaker de betrokkenheid van BVO's bij de lokale jeugd te zien.

Joris Matjijssen, Terrel Ondaan en Andy Kawaya van Willem II, openen de pannakooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten