zaterdag 7 mei 2016

Straat voetbaldoeltjes TRD200 nu ook Noord Nederlands fabricaat


Onze TRD200-serie straat- en plein voetbaldoeltjes nu ook Noord Nederlands fabricaat.
Als vaker geschreven, zien we het als 1 van onze taken, om datgene wat we dicht bij huis kunnen fabriceren en ontwikkelen dat ook gaan organiseren.

Deze keer was het de beurt aan onze zeer duurzame en vrolijk ogende voetbaldoeltjes voor plein en straat uit de TRD200-serie. Een groot succes op menig speel- en schoolplein. Door hun ronde vormgeving de ideale voetbaldoeltjes, veilig, duurzaam en geschikt voor vrijstaande plaatsing en voor permanente bevestiging op het maaiveld. Er zitten namelijk gaten onder in het frame, waardoor u deze zeer eenvoudig vast kunt zetten.


Buig-machine aangeschaft.
Om deze voetbaldoelen te kunnen produceren, moesten we en inschatting maken van de productiekosten en aan de hand daarvan de inschatting maken of we deze voor dezelfde zeer concurrerende prijs konden blijven produceren en er moest een nieuwe buigmachine aangeschaft worden.

De 1e serie TRD200 voetbaldoeltjes is geproduceerd :-) De hoogste kwaliteit!
Op de onderstaande foto's de primeur. De 1e gelaste buisdoelen geproduceerd in Noord Nederland uit de TRD200-serie. Afmetingen 0.75 x 1.5 meter. Volbad verzinkt, (ondergedompeld in een heet zinkbad, hierdoor heeft u de allerhoogtse bescherming tegen roestvorming) en vervolgens afgewerkt met een fraaie geharde poedercoating. Kleur: signaal rood.

Voetbaldoeltje TRD200, de ideale oplossing voor speel- en schoolpleinen


Eerlijk is eerlijk, een knap stukje vakmanschap van onze jongens, die nog niet eerder deze doelen geproduceerd hadden.


Topdeal!

Voetbaldoeltjes TRD200, al vanaf 355,00 per stuk leverbaar
Deze doeltjes zijn ook leverbaar in een 2 x 1 meter uitvoering. Voor de kleur heeft u de keuze uit een zeer groot aantal standaard ral-kleuren.

Trots!
Voor ons weer in stap in de goede richting, een stap waar we trots op zijn. Soms zit geluk gewoon in de kleine dingen ;-) En veel kleine stapjes maken uiteindelijk weer 1 grote!De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Indien u vragen heeft, bel of mail ons, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis!

SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes en een passie voor plein en straatsporten. Altijd in beweging!
www.SKWshop.nlDe destijds door ons ontwikkelde rvs basketbalpalen outdoor. Ook in een vaste uitvoering leverbaar en kunnen we deze basketbalpalen voorzien van geluids- en vandalisme-arm basketbalbord...geproduceerd in Noord Nederland natuurlijk

De speciale, zeer fraaie voetbaldoel- basketbalcombinatie, die we toepassen in onze mini multi sportkooien
Geen opmerkingen:

Een reactie posten