zaterdag 14 mei 2016

Overdekte pannakooien


Overdekte pannakooien..

Voor wie overweegt een pannaveld of pannakooi aan te schaffen, stellen wij altijd de vraag aan onze klanten of er gevaar op treed als er een bal over de wanden van het veld gaat.
Treed er dan gevaar op voor passanten, verkeer of overlast voor omwonenden. Niemand wil om de haverklap een bal in zijn tuin hebben, en voorbijgangers, auto's fietsers niet tegen hun hoofd, voertuig, of erger een kind dat onverwacht de weg oversteekt om de bal te halen....

Daar waar dus maar enige kans op overlast of gevaarlijke situaties is, adviseren we een overdekte pannakooi.
Voor we dit niet weet, het verschil tussen een pannakooi en een pannaveld is de hoogte van de wanden van het speelveld.


Pannaveld of Pannakooi, op de 2 afbeeldingen onder ziet u het verschilDit noemen we een pannaveld. Lage wanden, de achterwanden zijn wel verhoogd zodat de bal bijna altijd in het speelveld blijft. Het afgebeelde pannaveld is er 1 uit onze Premium-serie. Afmetingen 7.5 x 15 meter.

Dit is een pannakooi, hoge wanden rondom. In dit geval is er ook gekozen voor een net-overdekking van het veld, zodat de bal er nooit uitvliegt. Ook is hier gekozen voor een afsluitbare toegangsdeur, zodat er controle is mbt wanneer de kooi gebruikt mag,kan worden en wanneer niet.

Onze Premium-serie 


Beide afbeeldingen zijn van pannavelden, pannakooien uit onze Premium-serie. Vanwege hun prijs-kwaliteitsverhouding, absoluut de beste koop. Geluids- en vandalisme-arm en zeer duurzaam.

Overdekte pannavelden zijn al leverbaar vanaf 5 x 10 meter. Bij afmetingen tot en met 7.5 x 15 meter zijn er geen extra voorzieningen nodig en kan er gewoon een net over gespannen worden.
Hierdoor vallen de kosten van een net overdekking enorm mee. Bij de grotere pannakooien maken we gebruik van rvs spankabels die ervoor zorgen dat het net niet door gaat hangen. Eigenlijk hebben we het dan al niet meer over een pannakooi, maar over een sportkooi.Overdekte sportkooi


Op de afbeelding onder ziet u een sportkooi met een rvs spankabel over de lengte van de kooi, waar het net overheen gespannen is. Dit is een sportkooi uit onze Basic-serie. Een uitstekende oplossing als het optreden van contactgeluid, het geluid van de bal tegen de wanden, geen overlast veroorzaakt.
Oftewel, als de sportkooi, of het pannaveld, pannakooi niet direct naast woonhuizen ligt.
SKWshop, biedt ook een zeer ruim assortiment aan sportkooien en voetbalkooien Wandhoogtes tot meer dan 4 meter mogelijk!
Overweegt u een pannaveld of pannakooi aan te schaffen?Dus als u overweegt een pannakooi of pannaveld te kopen, visualiseer waar deze komt te staan en of er dan ook gevaar, overlast optreedt als de bal uit het veld vliegt. Indien u bij ons terecht komt, wij stellen u altijd een aantal standaard vragen, zodat u precies datgene krijgt wat u nodig bent.
Afmetingen, mate van vandalisme-bestendigheid, mate van contactgeluidsdemping, wandhoogtes en een open of gesloten uitvoering.

Geen te goedkope oplossing, goedkoop is achteraf duurkoop, maar ook absoluut geen te dure oplossing. Wij hebben namelijk de stellige overtuiging dat sporten voor ieder kind toegankelijk moet zijn.


De hartelijk groeten van echt #allesvoorbuiten.

SKWshop, raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte, een passie voor plein en straatsporten.
Bij vragen, bel of mail ons, we komen graag met u in contact en ons advies is altijd gratis.
Pannaveld Super-zomerdeal, nu al voor 3150,00 


U heeft al een 5 x 10 meter geluids- en vandalisme-arm pannaveld uit onze Premium-serie. Wanden in kleur, doelen in kleur, voor Euro 3150,00, compleet geïnstalleerd.

Pannaveld Premium 5 x 10 meter, hier afgebeeld met zwarte wanden en signaal-rode doelen. Hier is als extra optie gekozen voor de speciaal gezette leunprofielen op de lage wanden. Gewoon mooi!


Deze afbeelding wilden we u niet onthouden. Onze rvs basketbalpaal met een blauw gecoat geluidsarm basketbalbord. Meestal wordt er voor wit of rood gekozen, maar eerlijk is eerlijk, deze vinden we zelf erg mooi. Het basketbalbord is hier gepoedercoat in de ral kleur van de huisstijl van de school. Deze staat in Appelscha.


Basketbalpaal model Rothe Fixed

Geen opmerkingen:

Een reactie posten