zaterdag 21 mei 2016

SEP courts! Maak nu eenvoudig van uw plein een spel en sportomgeving


SEP Court dealer!


Verheugd delen we mede dat we dealer zijn geworden van SEP vloeren. Als vaker geschreven, worden we redelijk vaak benaderd of we producten in het assortiment op willen nemen. We zijn hier kritischer op geworden en zeggen niet snel meer, ja. Zo hebben we bijvoorbeeld al een paar keer fabrikanten gehad die graag wilden dat we Padel Courts op zouden gaan nemen, maar hier stappen wij niet in. We zijn met een aantal grote ontwikkelingen bezig en hebben geen tijd en energie om een dergelijk product (op dit moment) toe te voegen. En de komende week komt er alweer een Italiaanse fabrikant naar ons toe om te bespreken of we zijn mobiele "container-units" willen opnemen.


De SEP vloer


Toen we echter benaderd werden om SEP-vloer dealer te worden, ook wel SEP courts genoemd, waren we direct enthousiast. Over de eenvoud, de duurzaamheid en de mogelijkheden van deze kunststof sportieve sport en spel-vloeren. En speelt onze betrokkenheid bij het toegankelijk maken en houden voor het sporten van onze jeugd, natuurlijk ook mee in de beslissing.

De SEP vloer, een vloer opgebouwd uit kunststof tegels waarmee ieder speel en schoolplein in een handomdraai omgetoverd kan worden tot een sportief spel- en sport-plein, dat op bijna iedereen een uitnodigende werking heeft om te gaan sporten en spelen.
SEP staat dan ook voor:

  • Sport
  • Educatie
  • Spel


Nu zijn er meer aanbieders van dergelijke vloeren in de wereld, maar deze is Nederlands fabricaat en de enige die verankerd kan worden, waardoor de vloer stabiel ligt.

Op de afbeelding onder ziet u een voorbeeld, dit omdat in het geval van een SEP court, beelden meer zegen dan woorden.

Van ontwerp tot eindresultaat.

De basis


De basis van een SEP-court is, een tegel van ca 33,3 x 33,3 cm. die eenvoudig in elkaar geklikt kunnen worden en afgewerkt en vastgezet met een bijbehorende randafwerking.
Deze kunnen eenvoudig op een bestaande verharde ondergrond gelegd worden en verankerd.

De vloer heeft een uitstekende drainerende werking en dempende werking, wat weer goed is voor de gewrichten. Een uitstekende balstuit en is dus eigenlijk geschikt voor alle sporten en spelen.

De SEP tegels zijn leverbaar in diverse fraai kleuren. 


We beginnen met het aanbieden van 4 standaard SEP courts qua afmetingen. 


Tegen de klok in:
  • het mini-court
  • het medium court
  • het large court
  • de estaffette baanZeer leuke aanvulling voor ons assortiment:


En het SEP court sluit natuurlijk ook naadloos aan bij het huidige assortiment van SKWshop:
Onze TRD200 straat en plein voetbaldoelen, onze VBC160 voetbaldoel- basketbalcombinaties en onze basketbalpalen en netpalen. 

Ook allen Nederlands fabricaat!

Plein voetbaldoeltje TRD200 Ideaal om in combinatie met het SEP court te gebruiken

Onze VBC160 voetbaldoel basketbalcombinatie, uitermate geschikt om van uw SEP court een multifunctionele sport en spelvloer te maken

We hopen dat u net zo enthousiast bent of nieuwsgierig wordt als wij toen we voor de 1e keer van dit product hoorden. We informeren u namelijk graag over de mogelijkheden en onmogelijkheden van deze uitnodigende sport en spelvloer voor uw jeugd, gasten en/of leerlingen.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWshop, raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte en een passie voor plein en straatsporten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten