zaterdag 16 juli 2016

Overdekte pannakooi? Veiligheid voor alles!


Pannakooi met net-overdekking.


SKWshop levert zoals bij velen al bekend, pannakooien, pannavelden, voetbalkooien en combinatie-sportkooien op maat.
We stellen ons op als raadgevend leverancier en denken dus van begin tot eind met u mee over de juiste oplossing:
A: zodat u niet onnodig teveel betaald
B: ook geen kat in de zak koopt!

SKWshop heeft een naam hoog te houden en levert alleen pannakooien en sportkooien als we zelf ook achter de uiteindelijk gekozen oplossing staan.Pannakooi of pannaveld kopen? 


Bij de aanschaf van een pannakooi of pannaveld spelen diverse omgevings-factoren een rol.
Bij de aanschaf van een pannakooi in de openbare ruimte is het bijvoorbeeld belangrijk dat u geen kooi of pannaveld van te lichte materialen koopt en als er woonhuizen in de directe omgeving staan, is enige mate van contactgeluidsdemping (het geluid van de bal tegen de wanden van de pannakooi) gewenst.
Onze best verkochte serie en meest geschikte kooi als het om prijs kwaliteitsverhouding gaat zijn de pannakooien en voetbalkooien uit onze Premium-serie. Geluidsreducerend, vandalisme-arm en ook nog een prijsvriendelijk.Veiligheid voorop bij aanschaf pannakooi!


Meer nog dan duurzaamheid en geluidsoverlast is de veiligheid van de sporters en de omgeving vanzelfsprekend het allerbelangrijkste punt waarover nagedacht dient te worden.
Zo leveren we dus ook pannakooien en sportkooien met een netoverdekking.
Dit is van toepassing als u overlast wilt voorkomen doordat de bal op ongewenste locaties terecht komt. Zoals in een sloot, bij omwonenden in de tuin en nog erger op de straat, waardoor er zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Kinderen die de weg overvliegen om achter de bal aan te rennen, scooters, auto;'s die een bal tegen zich aan krijgen. Dan is een pannakooi of sportkooi met net-overdekking een absolute voorwaarde!


Hieronder enkele voorbeelden van overdekte pannakooien die we recent geplaatst hebben

Voorbeeld pannakooi 7.5 x 15 meter in Tilburg. Met afsluitbare poort en een net-afdekkng


Pannakooi met net. Hier hebben we gekozen voor 2 schuin geplaatste staanders achter de doelen met een rvs spankabel er tussen. Zodat het net nooit door kan hangen.

Een pannakooitje geplaatst in de Decathlon-store in Rotterdam met een net erover. Hier mag het winkelende publiek natuurlijk geen bal tegen het hoofd aankrijgen :-)


Een passie voor plein en straatsporten!Overdekte pannakooien, ook een product waar we zeer sterk in zijn dus, en als vaker aangegeven, we halen bijzonder veel plezier uit het inrichten van sportieve speel en schoolpleinen.
Altijd hele blije klanten en wij hebben als vaker gemeld, de stellige overtuiging, dat ieder kind recht heeft om gratis te kunnen spelen en sporten.
Wij van SKWshop hebben nu eenmaal een passie voor plein en straatsporten.
Mede daarom hanteren we een scherpe prijsstelling voor al onze buitensport-artikelen.

Interesse in een pannakooi of pannaveld? Neem rustig vrijblijvend contact op, onze mogelijkheden zijn legio. Vragen en offertes kosten u niets en we denken graag met u mee.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes
www.skwshop.nlOnze jongens druk bezig met de plaatsing van een overdekte pannakooi 5 x 10 meter, lokatie Heeswijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten