zaterdag 3 september 2016

Pannakooi of pannaveld kopen? Voordeel-maanden bij SKWshop!Pannaveld Basic 5 x 9 meter


Weer volop bezig met de inrichting van sportieve speel- en schoolpleinen.

De vakantieperiode is voorbij en het inrichten van sportieve speel- en schoolpleinen is weer in volle gang. Afgelopen week hebben we dus weer diverse scholen en speelpleinen van een sportieve inrichting voorzien. Als bekend zijn we totaal-inrichters van de openbare en semi-openbare ruimtes, maar is het voorzien van de jeugd van sportieve omgevingen, een passie van ons.
Kinderen hebben gewoon recht op gratis en veilig sporten. Sociaal, gezond en gewoon erg leuk!

Afgelopen week waren we o.a te vinden in, Raamsdonkveer, Amsterdam, Leidschendam, Terschelling en Serooskerke.


Terschelling:

Hier hebben we een pannakooi met basketbalvoorziening geplaatst uit onze Premium-serie. en pannakooi van 5 x 10 meter, met daarin volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinaties en een geluidsarm basketbalbord.
Een pannakooi uit onze Premium-serie. Geluids- en vandalisme-arm. Omdat een dergelijke kooi aan de kust wordt blootgesteld aan zoute lucht, hebben de de materialen dubbel gepoedercoat, zodat de kooi jarenlang mooi blijft.

Mini- voetbal basketbalcombinatie, 5 x 10m. op TerschellingAmsterdam:

Hier hebben we een pannaveld basketbal-combinatie uit onze mini multi- sportkooi -serie geplaatst.
Deze kenmerkt zich door de speciaal door ons ontwikkelde voetbaldoel- basketbal- combinaties.
Een zeer fraaie blikvanger en bijzonder duurzaam. Op dit moment hebben we al 4 van deze vandalisme- en geluidsarme courts in onze hoofdstad geplaatst.

Pannakooi Bij de Amsterdamse Mavo in Amsterdam. 15 x 6 meterSerooskerke:

Voor basisscholen is een pannaveld uit onze voordelige Basic-serie vaak voldoende. Een ideale pannakooi voor kinderen tot een jaar of 13-14. In Sirooskerek hebben we een pannaveld afmetingen 5 x 9 meter geplaatst uit deze serie. De reden dat we deze laten zen, is de bijzonder leuke kleurstelling die de klant gekozen heeft.


Pannaveld Basic 5 x 9m. In Serooskerke


Raamsdonkveer.

En hebben we in Raamsdonkveer nog een mooi pannaveld uit onze Premium-serie geplaatst. Een fraaie zwarte pannakooi met gele doeltjes en op de wanden speciaal gezet leunprofiel. Absoluut een top pannaveld! Bijzonder duurzaam, fraai om te zien en contact-geluidsarm bovendien.


Ook voor de tafeltennistafel kunt u bij ons terecht
Pannaveld Premium 5 x 10 meter, in Raamsdonkveer.
     
En ook de komende weken zijn we weer in het hele land te vinden voor het inrichten van sportieve speel- en schoolpleinen.

Pannaveld of pannakooi kopen?

Profiteer dan van de pannakooi en pannaveld voordeelmaanden bij SKWshop!
Indien u interesse heeft in een pannaveld of pannakooi, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag en ons advies is altijd gratis.
SKWshop, een passie voor plein- en straatsport!
M: info@skwshop.nl
www.skwshop.nl

De hartelijke groeten van #allesvoorbuiten. Raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Leidschendam:

Onze professionele outdoor basketbalpalen in Leidschendam.  Omdat we dit een mooi plaatje vinden, laten we u deze ook nog even zien. En hebben we naast de afgebeelde basketbalpalen een ruim assortiment andere modellen en uitvoeringen. Kwaliteits- basketbalpalen voor messcherpe prijzen.

Basketbalpaal PROFI Geen opmerkingen:

Een reactie posten