zaterdag 17 september 2016

Fietsenrekken

Fietsenrek Gamma


Fietsenrekken van SKWshop.


SKWshop heeft een ruim assortiment fietsenrekken, waaronder een paar prachtige design rekken, voor bijzonder scherpe prijzen. We importeren deze uit Italiƫ.

Design fietsenrekken voordeelmaanden!

We hebben deze fietsenrekken nu extra scherp geprijst.

Enkele modellen:
Het hierboven afgebeelde fietsenrek, is model Gamma. Hier uitgevoerd met betonvoeten, maar ook leverbaar met stalen steunen. Leverbaar in een uitvoering met 6, 7 of maar liefst 9 fietsplekken.


De Spirit-serie

De Spirit-serie fietsenrekken is leverbaar in een uitvoering met betonblokken en en twee modellen met stalen zij-steunen.
Net als fietsenrek Gamma, leverbaar in lengtes van 5, 7 en 9 fietsplekken.
Ook hier geldt leverbaar in diverse ral kleuren. Ook is deze serie in rvs leverbaar.
Absoluut Italiaans design op zijn mooist.

Fietsenrek Spirit Concrete


Fietsenrek model Alfa

Fietsenrek model Alfa, ook een bijzonde fraai vormgegeven fietsenrek. Ook leverbaar in diverse afmetingen en op de foto onder afgebeeld in een dubbelzijdige uitvoering.
Voor fietsenrekken met betonvoeten geldt trouwens dat deze vrijstaand geplaatst kunnen worden en er dus geen verankering nodig is.

Fietsenrek model Alfa. De tweezijdige uitvoering.


Naast de in dit blog genoemde fietsenrekken, hebben nog veel meer mogelijkheden als het om fietsparkeren gaat. SKWshop - fietsenrekken


Op de website kunt u de prijzen en meer informatie vinden, voor vragen kunt u ons bellen of mailen. We helpen u graag en ons advies is altijd gratis.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
SKWshop, voor fietsparkeren op zijn mooist!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten