zaterdag 3 december 2016

Voetbaldoelen kopen voor speel en schoolplein?Voetbaldoelen en veiligheid


SKWshop is zoals bekend leverancier van een zeer ruim assortiment voetbaldoelen.
Voetbaldoelen voor voetbalverenigingen, vaste en verplaatsbare doelen.
Aluminium senioren voetbaldoelen, en alle afmetingen voor uw jeugd-teams.

Hier hebben we regelmatig over geschreven, en deze keer zijn de straat en plein voetbaldoelen aan de beurt. Met name omdat er bij veel afnemers, klanten niet bekend is aan welke eisen een goed en veilig straat voetbaldoel moet voldoen.
Dit geld hetzelfde voor producenten, leveranciers die dit ook niet weten en zonder verkeerde bedoelingen, op het oog zeer leuke voetbaldoelen leveren.Keuring op voetbaldoelen?


Op voetbaldoelen zit geen verplichte keuring, zoals bij schommels en glijbanen. Echter schrijft de NHI voor c.q. adviseert (Nederlandse Hekwerk Industrie Norm) dat bij normaal hekwerk de onderlinge spijlenafstand bij kinderdagverblijven e.d. voor hekwerk c.a. 84 mm moet zijn.
En een voetbaldoel gelast/geproduceerd met spijlen is natuurlijk in principe hetzelfde als een hek.
Ook daar kun je in een ongelukkige situatie als kind tussen bekneld raken, met alle vervel;ende gevolgen van dien.

Dus let op!
Indien u voetbaldoelen voor uw speel- of schoolplein aanschaft en die bestaan uit spijlen, vraag dan altijd naar de onderlinge spijlenafstand. Onze zuiderburen, Belgiƫ, is wat dat betreft al iets verder, dan wij. Daar is het een standaard voorschrift op scholen.


Voetbaldoel model TRD200. Veilig, duurzaam en in diverse kleuren leverbaar. Een ideale oplossing voor speel en schoolplein.Dit wilden we u toch even laten weten.

De hartelijk groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes.
www.skwshop.nl

 Leuke aanbieding


Ook hebben we nog een leuke aanbieding lopen. Onze JVD195-serie aluminium voetbaldoelen, extra scherp geprijsd. Diverse afmetingen leverbaar. Compleet met net en nethaken. Volledig gelast en voorzien van inwendig verstevigde hoeken. Een buitenkans, voor scholen en voetbalverenigingen!

Voetbaldoelen model JVD195. Diverse afmetingen leverbaar, nu extra voordelig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten