zaterdag 10 december 2016

Bootcamp of calisthenics parken


Calisthenics parken


Als al gemeld gaan we ons actief bemoeien met de calisthenics-markt en zijn we volop bezig met de uitbreiding van het assortiment.

Onze lijn kent zijn gelijke niet als het om kwaliteit en duurzaamheid gaat, Revolution 13 het absolute topsegment. Deze calisthenics-parken staan al door heel Europa en aan ons nu de taak om ook Nederland hiermee te gaan veroveren. Aan de kwaliteit zal het niet liggen.

De komende weken gaan we deze lijn verder uitbreiden en onze teksten op de website herschrijven, zodat we ook met deze producten straks voor een ieder die hierin geïnteresseerd is, gemakkelijk vindbaar zijn.

De zwaarste materialen!


De basis van deze parken bestaat uit kokerprofielen met een dikte van maar liefst 4 mm. Vraagt u dat maar eens als u offertes aanvraagt. Wij denken niet dat iemand dit ons nadoet.
Net als het onbeperkte kleurengala en kleurencombinaties.


Op de afbeelding ziet u de zware kwaliteit en het hoge afwerkings-nivo.


We zijn begonnen met 4 standaard calisthenics parken

  • De Petum, de kleinste
  • De Nippur S+
  • De Nippur M
  • De Nippur L, de grootste.

Diverse uitbreidingsmogelijkheden:
Op dit moment zijn we druk met het toevoegen van uitbreidings-elementen en toestellen en we verwachten over een paar weken het volledige programma geïmplementeerd te hebben.Ter indicatie van de degelijkheid van onze calisthenics-parken

We houden u op de hoogte.

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten. 
SKWshop, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.Ook voor uw buiten fitness apparaten is SKWshop het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten