zaterdag 14 januari 2017

Flitsende start 2017


De 1e sportkooi van 2017 staat alweer


De 1e sportkooi van 2017 is al weer een feit. 

Ondanks de slechte weersomstandigheden hebben we de kooi toch kunnen plaatsen. Een geluidsarme basketbal pannavoetbal-combinatie. Afmetingen 7.5 x 15 meter, met onze speciaal gezette leunprofielen op de lange lage wanden. Dit type kooi hebben we als vaker gemeld zelf ontwikkeld en deze komt u inmiddels al in het hele land tegen.


Ook hebben we alweer een schoolplein (Bredero-college) voorzien van 4 van onze TRD200 voetbaldoelen en basketbalpalen en een tafeltennistafel.


Voetbaldoelen model TRD200, nog altijd de leukste voor speel en schoolplein


De rvs basketbalpalen van SKWshop. Voor deze prijs vind u geen betere! Afgebeeld basketbalpaal Rothe+. De in hoogte verstelbare uitvoering.Al met al een mooi begin van het nieuwe jaar. Op dit moment hebben we alweer 12 pannavelden en pannakooien ingepland. Gewoon geweldig om te merken dat onze paanaveld en pannakooi voordeelmaanden en laagste prijsgarantie zo'n groot succes zijn.Fietsoverkapping BF1000


Ook het besluit om onze fietsoverkapping BF1000 in het assortiment te houden, door deze zelf te gaan produceren is een geweldige goede beslissing geweest. Deze duurzame rijwieloverkapping, met een hoogwaardige afwerking en een fraai design is een ongekende prijspakker als het om rijwieloverkappingen gaat. En daarnaast is deze ook zeer geschikt als rokersoverkapping.
Al voor 1695,00 leverbaar!


Fietsoverkapping BF1000, afgebeeld in de 3 meter uitvoering.


Snelle levering
En doordat we deze overkapping nu in eigen beheer produceren, kunnen we deze zeer snel leveren!
Als bouwpakket of volledig voor u geïnstalleerd.Kortom een leuk begin van 2017 voor SKWshop....
En hebben we alweer diverse leuke uitbreidingen van het assortiment op het programma staan. Een aantal updates van onze website om het u als bezoeker eenvoudiger te maken staan alweer ingepland en een kleine facelift als het om het uiterlijk van de website gaat.

En misschien ook leuk om te weten, onze TRD300-serie voetbaldoelen 3 x 2 meter, zijn straks in de nieuwe Adidas-commercial te zien! Over ca. 2 weken gaat deze live, we zijn zelf in ieder geval zeer benieuwd! We hebben al een preview ontvangen, maar deze mogen we helaas nog niet publiceren.


De hartelijk groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

SKWShop.
Een passie voor plein en straatsport! Ieder kind heeft het recht om te kunnen spelen en sporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten