zaterdag 28 januari 2017

What's next....SKWshop, inmiddels een gerenommeerd bedrijf in de buiten-inrichtingen
Continue in ontwikkeling, dynamisch en ambitieus.

Vooral de term ambitieus, daar gaat het over. We willen verder groeien.
Om te groeien heb je een aantal scenario's, waaronder:

  1. Nieuwe markten aanboren, bijvoorbeeld verder Europa in
  2. Nieuwe producten toevoegen = nieuwe groep potentiële kopers
  3. Of gewoon met de huidige producten verder in de bestaande markt penetreren.
Punt 1: 
We overwegen binnen 3 jaar de Duitse markt op te gaan
Punt 2. 
Nieuwe producten, productlijnen is bij SKWshop een continue proces. Door onze bekendheid, krijgen we inmiddels zo vaak aanbiedingen dat we hier bijna te kust en te keur kunnen gaan. Iets waar we zeer trots op zijn!
Punt 3. 
Verder penetreren in de huidige markt. Dat is waar we extra focus op gaan leggen de komende tijd.Marktpenetratie:


We hebben zoals bekend een breed assortiment, zijn misschien wel de sterkste van Nederland en België als het gaat om rokersoplossingen, pannakooien en pannavelden. Maar we zijn bijvoorbeeld ook bijzonder sterk in handbediende slagbomen, als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat! Alleen weet nog lang niet iedereen dit.
Of wat dacht u van onze design fietsenrekken en parkbanken, of rijwieloverkappingen. Ook daar zijn we bijzonder sterk in.

Onze budget slagboom. Absoluut een product met een ongekende prijs- kwaliteitsverhouding.


Nog een voorbeeld:
Zo hebben we nog een aantal producten. Neem onze voetbaldoelnetten. Voor ons min of meer een bijproduct. Als je voetbaldoelen, hockeydoelen verkoopt, moet je natuurlijk ook de doelnetten leveren. Omdat dit voor ons een bijproduct is, leveren we deze voor een relatief lage prijs. Maar ook dit weet nog lang niet iedereen!
Voor een ondernemer geldt natuurlijk: "massa is ook kassa." En is het voor ons best interessant om ons marktaandeel hier te vergroten.

Onze aluminium jeugd voetbaldoelen JVD160 en onze 5 x 2 meter jeugd doelnetten. Beide zijn kwalitatief gezien absoluut topproducten en daarnaast zeer voordelig.

Dit zijn slechts 2 voorbeelden, waar voor ons grote kansen liggen om als onderneming verder te groeien. We hebben zo nog een aantal producten in ons assortiment. Logisch, want we bestaan ook nog maar 5 jaar en kent dus nog lang niet iedere Nederlander en Belg ons...... 
Maar nu moeten die kansen wel benut kunnen worden........

Dus leggen we komend jaar extra focus op 
A: naamsbekendheid vergroten
B: aantal producten extra promoten


Promotie-activiteiten 2017
We hebben als het om het besteden van het marketing budget, dan ook compleet andere keuzes gemaakt dan vorig jaar. We gaan Google Shopping in en hebben net een leuke flyer laten ontwerpen.
Ook gaan we nog een productspecifieke flyer met onze Calisthenics-toestellen rondsturen. 
Wij hebben namelijk een bootcamp-lijn die behoort top het absolute topsegment in Europa, met materialen van maar liefst 4 mm. dik! 
Maar de klant moet natuurlijk wel weten dat wij dit hebben......

Calisthenics toestellen SKWshop, officieel importeur/dealer van de Revolution 13 lijn.. Kwalitatief het absolute topsegment!

Kostprijs-actie calisthenic toestellen. 
Een buitenkans voor snelle beslissers!

Om onze bootcamp, calisthenics- toestellen te promoten, hebben we bijvoorbeeld ook besloten de 1e paar parken in Nederland tegen bijna kostprijs te gaan plaatsten. 
Dit omdat wij dan een paar referentie-projecten hebben waar we potentiële klanten kunnen laten kijken. De buitenwereld is nu eenmaal onze showroom!  
Deze calisthenics Revolution 13 toestellen/parken staan al door heel Europa! Alleen in Nederland nog niet! We hebben als aangegeven een absolute toplijn. Maar liefst 25 jaar garantie op constructie- fouten. En dus niet de goedkoopste lijn, maar misschien kwalitatief wel de allerbeste toestellen van Europa!!

Hierdoor hebben wij de overtuiging dat als wij een paar parken in Nederland hebben staan, dit product zichzelf verder gaat verkopen... (100%)....
En verder...
In dit blog gewoon een paar voorbeelden van waar we mee bezig zijn, plannen zat en energie genoeg voor de komende periode. 
En genoeg stof voor ons om over na te denken, wat we verder kunnen en moeten gaan doen om met een paar productlijnen de markt verder te penetreren en zo ons markt-aandeel te vergroten.


Ondernemen is niet altijd eenvoudig, maar we vinden het bijna iedere dag nog leuk :-) 


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
www.skwshop.nl, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.Nog steeds voor actieprijzen!

Fietsenrek Spirit Nog steeds voor actie-prijzen. Diverse lengtes, kleuren en uitvoeringen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten