zaterdag 15 juli 2017

Pannavelden - pannakooien - basketbalpalen en reservebanken

Pannakooien en pannavelden uit de Premium-serie. Nog altijd onze beste koop


Pannavelden en pannakooien van SKWshop

Continue ontwikkelen en verbeteren we onze producten en productie-processen.
Zo hebben we als in een vorig blog beschreven onze mobiele pannakooi Match verbetert. Duurzamer en ook nog eens voordeliger.

Verbeteringen zie je niet altijd direct aan de buitenkant, maar ook onze processen worden continue verbeterd. Hierdoor kunnen we dan producten produceren van een betere kwaliteit, tegen minder kosten en dit berekenen we dan ook door aan u als klant. Voordeel voor ons, voordeel voor u.

De vernieuwde pannakooi - pannaveld Match. Geschikt voor permanente plaatsing en als demontabele pannakooi


Pannakooi Match in Lier in de opslagruimte bij het jeugdcentrum. Meer ruimte is er niet nodig


Continue in beweging!


Onze VBC160
Zo hebben we 2 jaar terug al onze VBC160 ontwikkeld, de volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinatie. Die we nu in 75% van onze multi-sportkooien plaatsen en die daarnaast zeer geschikt is als vrijstaande voetbaldoel- basketbalcombinatie. Leverbaar met diverse afmetingen voetbaldoelen, van een klein pannadoeltje 1.5 x 0.75 meter tot maar liefst 3 x 2 meter voetbaldoelen.


Onze VBC160 voetbaldoel - basketbalcombinatie. De onverwoestbare oplossing voor speel- en schoolpleinen.

De vierkante uitvoering Pannaveld Match
Op dit moment zijn we de laatst hand aan het leggen aan het de nieuwe 4 x 6 meter uitvoering van pannaveld - pannakooi Match, de komende week kunnen we deze al aan u presenteren en de definitieve prijsstelling bekend maken.

Basketbalpaal Profi
En worden de 1e basketbalpalen, die we tot voor kort uit Roemenië haalden nu in eigen huis gefabriceerd  > zwaardere materialen en na het lassen, volbad verzinkt. Dus als het om kwaliteit gaat een enorme verbetering en we kunnen de prijs hetzelfde houden.

Basketbalpalen Profi. Nu Nederlands fabricaat

Zo zijn we continue op zoek naar verbeteringen en vieren altijd weer een klein feestje, als we weer een stap gemaakt hebben.
Een bedrijf runnen of ondernemen is zo veel meer dan geld verdienen alleen, het gaat voor ons ook over creëren en oprechte passie. En misschien is dat ook wel juist de sleutel van ons succes.


SKWshop, continue in beweging
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Onze reservebanken.  Een relatief klein product, maar ik herinner me nog precies het gevoel dat ik had toen de 1e geproduceerd werd :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten