zaterdag 22 juli 2017

Rookabri's van SKWShop

Rookoverkapping - rookabri Keulen 2 x 2 meter

Rookoverkappingen, rookruimtes voor de buitenruimte 

Onze Keulen-serie rookoverkappingen - rookabri's, een onverminderd succes.
SKWshop heeft een ruim assortiment oplossingen als het om buiten roken gaat. Van onze voordelige Jena-serie tot onze exclusieve overkapping model Paris en design overkapping Regenburg.

Onze meest succesvolle is echter nog steeds onze Keulen-serie. De rookoverkapping die kant en klaar geleverd wordt en bij grotere afmetingen in 2 delen, die eenvoudig in het werk op de locatie geschakeld kunnen worden.


Onze Keulen, afmetingen: 8 x 2.2 meter. Ook deze is volledig gemonteerd afgeleverd


Rookoverkapping Keulen in de 4 x 3 meter uitvoering. Op de afbeelding is goed te zien dat deze uit 2 geschakelde delen bestaat. Ook is deze voorzien van onze parkbanken model Station


Hoogwaardig afgewerkt

De Keulen-serie is een hoogwaardig afgewerkte rookoverkapping van degelijk Duits fabricaat.
De staanders 60 x 60 mm. zijn voorzien van een beschermende laag tegen roestvorming en worden vervolgens gepoedercoat in een ral kleur van uw keuze, zodat u uw overkapping op uw huisstijl of persoonlijke voorkeuren kunt laten aansluiten.
De afwatering vindt plaats door de omlopende daklijst en vervolgens door gebitumeerde staanders met spuwers vlak boven het maaiveld, waardoor en geen lelijke regenpijp in het zicht zit.


Bijna iedere afmeting mogelijk

De kleinste uit deze serie rookoverkappingen - rookabri's is de 2 x 2 meter uitvoering. Vanaf deze afmeting is bijna alles mogelijk, omdat deze als al aangegeven, zeer eenvoudig onderling geschakeld kunnen worden. En door de voetplaten met voorgeboorde gaten, eenvoudig op het maaiveld bevestigd kunnen worden.

Samengevat, een zeer hoogwaardig afgewerkte overkapping voor een bijzonder scherpe prijs.


Zeer voordelige budgetoplossingen? Ook de afgebeelde rookabri model Jena hieronder is een onverminderd succes.
Deze rookabri al vanaf 925,00 ex btw

Rookabri model Jena, ook een succes-nummer. De zeer voordelige oplossing voor bedrijf en industrie. Deze worden als bouwpakket geleverd, maar vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.
SKWshop 1 van de sterkste spelers in Nederland 

Mede door deze serie's overkappingen zijn we 1 van de sterkste spelers in de markt van rookoverkappingen geworden in Nederland en België. Iets waar we trots op zijn, een product waar bijna iedere klant meer dan tevreden over is.


En nu de fietsoverkappingen nog..

Onze volgende doelstelling is om met onze fietsoverkappingen dezelfde slag te gaan maken en ook hier tot de leiders willen gaan behoren.
We hebben ook hier een ruim assortiment, met een paar potentiële succesnummers. We zijn al bezig onze internet marketing activiteiten te verhogen en zijn inmiddels ook live gegaan met een radiospot. Onze 1e ooit :-)Fietsoverkapping BF1000, voor 1695,00 ex btw

Onze fietsoverkapping BF1000, slechts 1 van onze vele mogelijkheden als het om fietsoverkappingen gaat. De reden dat we deze laten zien is dat deze overkapping ook regelmatig ingezet wordt als rookoverkapping 


Wordt dus vervolgd........
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Duurzame oplossingen, snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.


www.skwshop.nl
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi openbare ruimtes.
T: 050-2806970
Geen opmerkingen:

Een reactie posten