zaterdag 7 oktober 2017

SKWShop, never a dull moment!


Een erg leuke kleurenvariant op ons logo

Continu in beweging...
Absurd af en toe hoeveel er weer gebeurt is als we terugkijken op de week bij SKWshop.
Op alle gebieden/fronten zijn er continu ontwikkelingen, website-updates, nieuwe producten en activiteiten.De nieuwe producten


Basketbalborden
Zo hebben we afgelopen week ons assortiment basketbalborden gecomplementeerd. In ieder segment een basketbalbord in meerdere afmetingen:
We hebben nu een watervast verlijmd basketbalbord, een plexiglas-uitvoering een volkern kunststoffen en ons bekende geluidsarme antivandaal basketbalbord. Met dit assortiment basketbalborden kunnen we nu in principe iedere klant bedienen. Net als ons assortiment basketbalpalen is deze wat ons betreft nu gereed.

Onze rvs verstelbare basketbalpaal model Rothe+ met een watervast verlijmd recreatie basketbalbordGoogle Shopping

Ook zijn we afgelopen week gestart met Google Shopping, we zijn met 2 producten begonnen, waarvan we weten dat we de sterkste zijn in Nederland.
Onze voordelige rookoverkapping model Jena en onze rookruimte buiten model Palermo.
Leren: Met deze producten gaan we leren hoe we een effectieve campagne op moeten zetten, oftewel, wat werkt en niet werkt. Zodra we denken dat we voldoende geleerd hebben, gaan we meer producten toevoegen.


De beide overkappingen onder elkaar 

Rokersabri - rookoverkapping model Jena, leverbaar in 2 afmetingen. De zeer voordelige oplossing voor bedrijf en industrie nu in Google Shopping te vinden. Leverbaar in 2 afmetingen.En de rookoverkapping model Palermo, deze is leverbaar in 2 afmetingen en deze komt u nu dus ook tegen in Google Shopping
Talenten programma FC Groningen

Ook gaat Esmee (onze verkoop en PR-verantwoordelijke) meedoen aan een talentenprogramma opgezet door FC Groningen. Ze gaat verschillende workshops en trainingen volgen die gegeven worden door topcoaches/trainers.
Een prachtig initiatief van deze voetbalclub, en in een later blog komen we hier zeker op terug :-)

ICT-ontwikkelingen
En is Ronald (website- en systeembeheer) begonnen met een bedrijfskundige Informatica-opleiding, zodat we ook hier volledig bijblijven.

Sponsoring

Vaak worden we benaderd door sportclubs of we hen willen sponsoren, helaas moeten we dit bijna altijd weigeren, want we kunnen niet uitleggen aan onze klanten, waarom we de ene wel sponsoren en de andere niet. Onze klanten zitten nu eenmaal door heel Nederland en Belgie.
Maar als bedrijf wil je wel iets terug doen voor de maatschappij, dus... Naast de dingen die we al doen, hebben we deze uitgebreid met:

Sponsoring schermen
Donna, (zie afbeelding bovenaan dit blog) te gaan sponsoren, een jonge talentvolle schermster die als doelstelling heeft de Olympische spelen te halen.Donna Rottier in actie

Stichting Maatschappelijk FC Groningen te steunen

En steunen wij nu ook deze stichting die zich op sociaal vlak inzet voor de regio.

Op de afbeelding Mick Duzink van Maatschappelijk FC Groningen, om het bewegen van ouderen te stimuleren door actief het Walking Football te promoten, hiervoor worden onze JVD195 voetbaldoelen ter promitie ingezet 


We hebben al weer van alles in de planning staan.....Heerlijk....
Ondernemen is voor mij, eerlijk is eerlijk, hard werken, maar gewoon ook zo leuk om te doen...
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag.

www.skwshop.nl
050-2806970

De 4 mijl van Groningen

Zo staan we zondag alweer bij de 4 mijl in Groningen, waar Kids United uit Groningen het goede doel voor is. Kids United is een voetbalvereniging, waar kinderen met een beperking, contributieloos kunnen sporten. Een geweldig initiatief (ieder kind zou gratis moeten kunnen sporten).
Ze hebben nu voor het eerst een eigen terrein en zijn nu bezig om de middelen bij elkaar te krijgen om er een fantastisch complex van te maken voor al hun leden.


Kids United, meer dan voetballen alleen..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten