zondag 5 november 2017

Inrichting jeugd- speelpark en meer...

Er gebeurt steeds zo veel, dat we deze keer niet een speciaal onderwerp hebben, maar er gewoon een paar hoogtepunten uitlichten...

Nieuw Jeugd speelpark Hendrik-Ido-Ambacht
We gaan een nieuw jeugd speelpark voorzien van onze parkbanken model Bonn. Uitgevoerd in een fraaie bi-color uitvoering. Bankvoeten zwart en de zitting en leuning creme.
Het nieuwe park wordt aangelegd in Hendrik-Ido-Ambacht. Een park bedoeld om te spelen en te recreëren, speciaal gericht op kinderen.
"Ontmoeten, dieren en natuurlijk spelen."

Milieuvriendelijk..
Hun voorwaarde was duurzaamheid, niet te duur en vooral een milieuvriendelijke oplossing.
Straatmeubilair van massief regeneraat is dan een uitstekende keuze. Volledig geproduceerd van gerecyclede materialen en zelf ook weer voor 100% recyclebaar. Een volledige cradle to cradle cyclus. Niet dat u zich druk hoeft te maken over het eventuele recyclen, want daarvoor zijn deze parkbanken en picknicksets gewoon te degelijk en duurzaam.
Daarnaast zijn ze grafittiproof!

Dus straks ziet ook ons logo op de borden met bijdragers/sponsoren, als u dit park bezoekt :-)

Parkbank Bonn. Duurzaam en verrassend voordelig


En verder afgelopen week..
Zijn we op bedrijfsbezoek geweest bij onze parkeerpalen fabriek in Duitsland. Ze hebben een nieuwe productiefaciliteit geopend en wilden dit vanzelfsprekend graag aan ons laten zien.
Een uitgebreid verslag kunt u straks lezen op: Van Buiten naar Binnen


Bijzonder goede ontvangst en een enerverend en vruchtbaar bezoek

Lakstraat parkeerpalen, degelijk vakmanschap. Al onze antiparkeerpalen worden volbad verzinkt voordat deze gespoten worden

Ook hebben we weer een hockeystick oefenkooi geplaatst in de nieuwe Decathlon vestiging Tilburg.
Gaan we 7 basketbalpleinen inrichten.... En......kansen..


Zeer sterk in kantoorunitsMooie kansen want er zijn een paar spelers uit de markt voor kantoorunits gestapt, waardoor steeds meer klanten ons hiervoor weten te vinden en er ook nog een groot stuk marktaandeel voor het "oprapen" ligt. #werkaandewinkeldus, want als we deze kans dus echt willen benutten is het voor ons nu zaak dat alle potentiële kopers/klanten weten dat wij deze aanbieden. De komende periode gaan we ouderwets reclame maken dus.

Wist u dit?
Als het om kantoorunits gaat behoren we namelijk tot de sterkste in Europa als het om prijs-kwaliteitsverhoudingen gaat. En hebben we meerdere lijnen. Kantoorunits voor binnen, kantoorunits voor buiten en kantoorunits voor "agressieve" omgevingen. Standaardafmetingen, maatwerk, u geeft het maar aan...


Productie van onze W-serie kantoorunits. Een ideale oplossing voor bedrijf en industrie. Leverbaar in een binnen en buiten uitvoering. Duurzaamheid en kwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs. In 80% van de gevallen de beste keuze!


Onze VC-serie kantoorunits, behoren kwalitatief tot de absolute top. Vandaar dat ook het Waterschap Friesland gekozen heeft voor deze serie. Ze worden immers gebruikt op Ameland en Vleiland en worden dagelijks aan de zoute lucht blootgesteld.

Op de afbeelding ziet u het lossen van 2 VC kantoorunits. (We hebben er in totaal 7 geleverd aan het Waterschap)

We gaan alweer een hele bijzondere kantoorunit uit onze VC-serie leveren in Rotterdam (portiersloge) en zelfs een goudkleurige aan een privé-school.
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag.
www.skwshop.nl
050-2806970

Buiten de sterkste!
Pannavelden met vloercoating


Wekelijks plaatsen we pannavelden en pannakooien. Deze hebben we in Rotterdam geplaatst. Een leuk pannaveld uit onze Premium-serie. Hier is gekozen voor een coating van de bestaande tegelvloer. Het resultaat een zeer mooi plaatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten