zaterdag 21 april 2018

pannakooi

SKWshop, absoluut de sterkste in uw pannakooi en pannaveld op maat


Elke week een blog, nog altijd erg leuk om te doen. De activiteiten, ontwikkelingen van het bedrijf en de posities van onze belangrijkste zoekwoorden bepalen wat we schrijven.
Afgelopen week zijn we 2 posities gezakt met de term pannakooi en dat betekent dus "werk aan de winkel". Pagina 1 de Kalverstraat van het internet is waar wij met de producten waar we bijzonder sterk in zijn, ten alle tijd willen staan. (Gewoon moeten staan!)

Ieder week plaatsen we wel 1 of 2 pannakooien en willen onze, waarschijnlijk zelfs marktleider-positie, behouden.


Laagste prijsgarantie op gelijkwaardige product!

Om dit te blijven hebben we onze laagste prijsgarantie-actie voor onze Premium-serie pannavelden en pannakooien verlengd. Sporten voor de jeugd moet betaalbaar zijn en wij willen onze leidende positie behouden. Onze Premium-serie, leverbaar in diverse afmetingen, verschillende wandhoogtes en ook als zogenaamde fluisterstille pannakooi leverbaar.
Absoluut een uitstekende, misschien wel de beste keuze, voor speel- en schoolpleinen, sportverenigingen, campings e.d. als het om de prijs- kwaliteitsverhouding gaat.


Topdeals!De meest verkochte afmetingen op schoolpleinen:
Met lange wanden 1 meter hoog, de korte wanden 2 meter hoog. Inclusief plaatsing.

Kleuren:

  • wanden, groen, zwart of antraciet
  • doelen in kleur naar keuze

Pannakooi Premium 5 x 10 meter. Voor slechts 3.150,00 ex btw incl. plaatsing
en de 7.5 x 15 meter, voor slechts 3.750,00 incl. plaatsing.
Pannaveld Premium 5 x 10 meter.Uitgevoerd met ons speciaal gezette leunprofiel, 1 van de eersten die we ooit geplaatst hebben. 


Fluisterstil

Pannakooi - pannaveld Premium, uitgevoerd met een dubbele rij staanders. Hierdoor maakt deze extraam weinig contactgeluid.


Pannakooien met basketbal


Ook als het om duurzame en betaalbare ontwikkelingen gaat, hebben we de afgelopen jaren mooie dingen gedaan. Zo hebben we onze VBC160-serie ontwikkeld. 1 van onze volledig gelaste voetbaldoel - basketbal - combinaties, leverbaar in diverse afmetingen en in een ral kleur van uw keuze ontwikkeld.
Volbad verzinkt. Deze plaatsen we naast vrijstaand, ook in onze sport- en pannakooien.

1 van onze pannadoel - basketbalcombinaties vrijstaand geplaatst. Een ideale oplossing als u beperkte ruimte heeft.


Onze verplaatsbare ronde pannakooi Match

Ook deze zeer fraaie pannakooi met een diameter van 6 meter en doelen van 1.5 x 0.75 meter (wedstrijdformaat) hebben we doorontwikkeld en we hebben nu dus een superproduct, waarmee we moeiteloos met iedereen de concurrentie aan kunnen gaan. Pannakooi Match, ook geschikt voor permanente plaatsing.


Pannakooi Match. Een topproduct voor een bijzonder scherpe prijs.
Goedkope pannavelden

En ook dan kunt u bij ons terecht. Onze PS50 serie, een uitstekende oplossing voor kinderen tot ca. 12 jaar. Een leuke ovalen pannakooi (pannaveld) voor basisscholen waar na schooltijd niet door oudere jeugd in gespeeld wordt.


Pannakooi PS50, uitgevoerd in ral 9005 met signaalrode pannadoelen


Kortom, voor ieder plein heeft SKWshop de juiste oplossing. Duurzaam en vaak verrassend voordelig. En we geven altijd gratis advies en denken graag met u mee. Ook als u niet tot koop overgaat. 
We bellen bijvoorbeeld nauwelijks achter offertes aan, we zijn namelijk overtuigd van onze aanbiedingen en vinden het daarnaast zelf ook vervelend als we te veel lastig gevallen worden met acquisitie. Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet ;-)


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de (sportieve) openbare en semi-openbare ruimte

SKWshop.nl Buiten de sterkste
050-2806970
Overdekt, dat behoort vanzelfsprekend ook tot onze mogelijkheden :-)


Pannakooi Premium 5 x 10 meter overdekt
Geen opmerkingen:

Een reactie posten