zaterdag 14 juli 2018

Amsterdam, toch een beetje onze stad :-)

Plein Molenwijk, foto van de feestelijke opening van get sportieve plein.

Amsterdam

Amsterdam, de stad waar het een aantal jaren geleden begon. We waren destijds nog een relatief onbekende speler als het om plein- en straatsporten ging en zeker wat pannavelden en voetbalkooien betreft.

We zitten zoals de meeste van jullie wel weten in Groningen, en vergeten nooit de dag dat we gebeld werden, om een voor grote scholengemeenschap in Amsterdam, een aanbieding te maken voor  en de 1e multi-sportkooi en basketbalpalen in Amsterdam mochten plaatsen, bij het BNC-college. Het resultaat was destijds dusdanig, dat we er direct de 2e achteraan mochten plaatsen, bij dezelfde scholengemeenschap.

Voor zowel de sportkooi als de basketbalpalen betrof het eigen ontworpen producten! De sportkooien met onze speciale voetbal-basketbalcombinaties en de basketbalpalen van rvs, uit onze inmiddels zeer populaire Rothe-serie.

En nu.....
Inmiddels we in Amsterdam drie van onze mini multi-sportkooien staan (pannakooi - basketbal-combinaties)  en hebben we alweer 2 van deze uitvoeirng in de planning en ook onze rvs basketbalpalen komen weer bij deze scholen. Inclusief alle sport-belijningen.

De locaties, waar we deze keer gaan plaatsen:
  1. Noordelicht
  2. Over-Y
Onze pannakooi met de door ons ontwikkelde voetbaldoel - basketbalcombinaties en rechts zie u nog net een stukje van de rvs basketbalpaal, model Rothe. Binnenkort zijn er dus 5 van deze pleinen in Amsterdam.Trots!
Trots op wat we bereikt hebben in de afgelopen jaren, en we zoveel mooie projecten in de openbare en semi-openbare ruimte in Amsterdam mogen uitvoeren.


Project Molenwijk
Ook hiervoor hebben we onlangs grote voetbalwanden geplaatst, een pannakooi met hockey, wederom onze rvs basketbalpaal Rothe+ en daarnaast het plein van fraaie Granuplast vloercoatingen voorzien. Zie ook de foto bovenaan dit blog.

Het pannaveld met hockeyslagplanken in  MolenwijkDe Bredeschool 
Het resultaat in Molenwijk, had tot gevolg dat er bijna direct weer een opdracht gegeven werd voor de plaatsing van een zeer geluidsarme sportkooi met hoge achterwanden en het voorzien van 3 pleinen van onze TRD300 voetbaldoelen.
Deze zeer fraaie voetbalkooi komt op het plein van een school met een bijzondere vormgeving en kleurstelling, waar de de kooi vanzelfsprekend qua kleurstelling op aan laten sluiten.


De Bredeschool in Amsterdam, hier binnenkort ook een prachtige geluidsarme sportkooi van SKWshop


Bij de Bredeschool plaatsen we een variant van deze voetbalkooi, met extra staanders en in de hoeken op de lange zijde maken we de kooi 3 meter hoog. En qua kleuren, laten we deze natuurlijk aansluiten op het gebouw.

Onze stad
Amsterdam, de stad waar het voor ons begon. Voor altijd een prominente plek in de kronieken van SKWshop, inmiddels de sterkste in pannakooien en sportkooien op maat!
(Amsterdam, een beetje onze stad... behalve als het om de wedstrijden tegen FC Groningen gaat natuurlijk ;-)Ook in de planning
En, ook in Rotterdam gaan we de 2e plaatsen en heeft de Gemeente West Friesland ook voor ons gekozen.
Beide na het bekijken van projecten die we al uitgevoerd hebben, en ook daar mogen we best trots op zijn toch.....
Nu de gemeente Groningen nog :-) We hebben hier al een behoorlijk aantal staan, maar deze zijn allemaal op initiatief van buurtbewoners, scholen en voetbalverenigingen. Nog niet van de gemeente zelf...


"Pannakoningin ;-)"
In totaal plaatsen we nog ca. 22 pannakooien - sportkooien voor eind September, fantastisch dat inmiddels zoveel klanten vertrouwen in ons hebben!
Ik wordt inmiddels wel eens gekscherend "De pannakoningin" genoemd, een titel die ik wel kan waarderen ;-))
Terwijl we natuurlijk veel meer doen als het om buiteninrichtingen gaat en de pannakooien daar maar een gedeelte van zijn.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.
SKWshop.nl Buiten de sterkste
050-2806970Onze inmiddels polulaire rvs basketbalpaal Rothe Fixed, deze is ook in een verstelbare uitvoering leverbaar


3 x raden in welke stad deze staat :-)

Pannaveld met basketbal, deze is daarnaast voorzien van onze uitneembare multi-sportpalen, zodat er ook badminton, volleybal en voetvolleybal in gespeeld kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten