zondag 29 juli 2018

Parkbanken en boombanken

Onze boombank model Yuvar


Straatmeubilair, een verzamelnaam voor de zaken die u in de openbare ruimte tegen komt. Parkbanken, boombanken, parkeerpalen, maar ook rijwieloverkappingen en slagbomen vallen hieronder.

Veel bedrijven die dit produceren en verkopen adverteren op sociale media, in Google en hebben seo-schrijvers die de producten organisch omhoog schrijven.
Ook wij zijn hier vanzelfsprekend dagelijks mee bezig, maar waar veel bedrijven minder mee bezig zijn is het zogenaamde afbeeldingen seo.

Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat ook jouw afbeeldingen op de 1e pagina terechtkomen als mensen i.p.v. op de gewone resultaten in Google (en andere zoekmachines) op afbeeldingen klikken en dan jouw als 1e tegenkomen.
Vooral bij producten waar ook uiterlijk een belangrijke rol speelt, is dit een belangrijke positie, als je deze wilt verkopen/vermarkten.

Vandaar dat wij regelmatig nieuwe foto's uploaden en deze namen geven waar op gezocht wordt.
Ook onze blog-afbeeldingen spelen hier in een belangrijke rol en vandaar even een paar leuke klantfoto's van afgelopen week op een rij.De geuploade klant-afbeeldingen van afgelopen week

Als 1e de foto van onze nieuwe ronde boombank Yuvar, deze staat bovenaan dit blog en hebben we nog maar net aan ons assortiment toegevoegd. Een boombank met een buitendiameter van maar liefts 3.4 meter.


Onze parkbank model Tauri

Parkbank model Tauri met rugleuning, uitgevoerd in een fraaie ral 7017 antracietkleur, deze verrassend voordelige parkbank is ook met een hout-afwerking leverbaar.


Parkbank model Garda

Parkbank model Garda, gecoat in een vrolijke blauwe kleur.


Picknicksets model Londen

Onze picknicksets model Londen in een fraaie blauwe ral kleur, rotvrij en graifittiproof straatmeubilair.

En nu maar hopen dat de crawlers van Google deze afbeeldingen maar snel oppakken ;-)


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en -semi-openbare ruimte

Zeer ruim assortiment, snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies
www.skwshop.nl Buiten de sterkste
050-2806970Komende week wordt deze afgeleverd bij onze klant en is de 1e van deze bijzonder fraaie boombanken in Nederland een feitGeen opmerkingen:

Een reactie posten