zaterdag 27 oktober 2018

Bushokjes (en rookabri 's)

Onze overkapping City, nu ook als bushokje. Afgebeeld de 4.5 meter uitvoering met keramische zeefdruk en geïntegreerde zitbank

Nieuw in het assortiment van SKWshop! Bushokjes, onze rookabri model Palermo en model City, nu ook als bushokje bus abri te verkrijgen.

Beide zijn opgenomen op de website en we hebben hoge verwachtingen van dit product. Voor beide geldt een soort van elegante eenvoud, van hoogwaardige materialen en een hoogwaardige afwerking natuurlijk, voor een zeer concurrende prijs.


Palermo City

Model Palermo City, is een variant op onze rookabri Palermo, in een "zwaardere" uitvoering. Dakrand met een andere afwerking.
Leverbaar in een lengte van 3 meter en in een lengte van 4 meter. (De lichtere variant, onze rookabri Palermo, is al vanaf een lengte van 2 meter verkrijgbaar.

Onze Palermo in de rookabri uitvoering, met een lengte van 3 meter.

Bushokje Palermo City, op deze afbeelding ziet u de zwaardere dakrand t.o.v. de rookabri, op de foto boven deze foto.

Ook het bushokje Palermo City, heeft net als de rook abri, gebitumeerde staanders met spuwers voor de watering. Leverbaar in een ral kleur naar keuze en wordt volledig gemonteerd geleverd en heeft wanden van ESG gehard veiligheidsglas, dat desgewenst van een keramische zeefdruk voorzien kan worden (diverse patronen mogelijk en ook eigen ontwerp).
Voor alle mogelijkheden, zie > bushokjes Palermo City op onze website.Bushokje model City

Deze heeft een meer industriële vormgeving, modern en past dus zeer goed in het huidige moderne stadsbeeld. Deze is leverbaar in een lengte van 3 meter en in een lengte van 4.5 meter.
Ook deze wordt volledig gemonteerd aangeleverd en kan dus net als onze Palermo, indien de vrachtwagen op de plek kan komen op de juiste plek gezet worden.
De wanden zijn van 8 mm ESG helder veiligheidsglas.


Bus abri City, lengte 4.5 meter, voorzien van een keramische zeefdruk en een geïntegreerde design bank


Ook deze categorie - bushokjes - is nu gereed en kunnen we verder met de volgende productuitbreidingen.
We houden u op de hoogte :-)De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!
050-2806970

Nog altijd onze top aanbieding!

We hebben afgelopen week ook weer een fraaie 6 meter uitvoering van onze BF1000 afgeleverd en geplaatst. Gecoat in diepzwart. Ook deze kunnen we volledig gemonteerd leveren en is nog altijd voor actie prijzen.
Een buitenkans voor iemand die een transparante fietsoverkapping wil kopen met een fraai design.
IJzerdelen volbad verzinkt en een kap van 3 mm uv bestendig slagvast polycarbonaat.
Meer informatie of gewoon even nieuwsgierig, zie dan > fietsoverkapping BF1000 


Fietsoverkapping BF1000, deze is al leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en kan vervolgens onbeperkt uitgebreid worden met aanbouwdelen van 3 meter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten